Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja dekompresja

Poznam dziewczynę z depresją.

Polecane posty

Gość gość
Do gosc W pewnym sensie tak jest.

Tobą się cieszę Kochana, nie jesteś drobnostką.:( A drobnostki życia codziennego nie cieszą mnie. Cieszę się że lubisz jak do Ciebie piszę. Mnie ogromną przyjemność sprawia nazywanie Cię Skarbeńkiem. Uczuciowe bardzo.:) Pochmurno i deszczowo? To w takim razie gdzieś w Anglii musisz być.;)? Tu w Warszawie piękna pogoda. Słońce, bezwietrznie, może trochę zimno, ale za to ciepłe kolory jesieni.;) Uwielbiam gdy mnie całujesz:):)Dziękuję:) Całus...Przytulam...;)

chyba sobie gościu nie zdajesz sprawy z tego czym tak naprawdę jest depresja. To nie jest tylko płakanie w poduszkę, to poważne zaburzenie psychiczne!!!!

SłodkaPaskudo to do mnie?

Gość gość
Dziękuje za miłe słowa...całusa i przytulanca... Bardzo uczuciowe... Namietny, czuły i jaki przebiegły;-)) Słoneczko wyszło...:-))zapewne od Ciebie, te promienie słoneczne:-)) Miłego popołudnia zycze:-))

Dobry wieczór :) Ja również dziękuję.:) Posiedzimy obok siebie? :) Przytulaniec to taniec podczas tulenia? Fajne określenie.;) O, widzę że posłuchało, dzięki słońce.;) To ode mnie.;) Miłego wieczoru.:)

Gość gość
Ej weźcie się przenieście do realu , weźcie ślub nie wiem... cokolwiek. To forum o patologii nie ma tu miejsca na miłość i ludzką życzliwość psujecie koncepcje autora tegp forum : D

Miło mi, dziękuję. To większość piszących tu zrobiła tę patologię. Autor pewnie chciał stworzyć przyjazne forum.

Gość gość
Witaj słońce;-)) Posiedzimy:-)) Przytulaniec....patrzysz na mnie, przenosisz do innego wymiaru....Twoje bicie serca przyspiesza moje...wznosząc sie i spadając ....szalona noc.... Całując Twe usta:-)) Nasycasz mnie... Ten ogień sprawia, ze...:-)) Co za ironia, nie moc Ciebie dotknąć....:-(

Hej Skarbeńku.:) ;)... i już jesteśmy w czwartym wymiarze;)...ale miło:) ...a moje bicie serca stara się dogonić Twoje...prześciga;) ...i powolutku wnika😘... jesteśmy razem;) ."...sprawia, że..." że płomienie miłości przenikają się...😘 Nawet nie wiesz jak pragnę Cię widzieć... przytulać ...tak naprawdę przytulać...naprawdę widzieć...całować... :( podobno wiara przezwycięża wiele...a i miłość wszystko zwycięży...

Zagubionakobieto dziękuję bardzo.:) To naprawdę hormony odpowiedzialne? Trzymam kciuki żebyś odnalazła drogę i już nigdy się nie zgubiła.:)

Jednak te usta niezbyt przypominają moje. Nie używam szminki. ;)

Te pigułki szczęścia to hormony? Myślałem że one tylko powodują coś tam, że organizm zaczyna wytwarzać czegoś tam więcej i staje się szczęśliwy? Jak byłem młody to przez jakiś czas brałem jakieś tabletki. Niby człowiek lepiej się czuł, ale to sztuczne. Gratulacje, ale Twój nick poszukuje dalej.

Gość gość z Krakowa
Co to za zlot emo?

Gość gość
21:23 czyżby autor? :-))

Gość gość
Witaj;-)) Jak mija wieczór?

Nie czysty ale go zawierają, depresja to rzeczywiste zmiany w mózgu, kanały w mózgu są zamknięte na dane substancje, których niedobór powoduje zaburzenia ale leczy się a nią ok 40% populacji w wieku 20-70 a młodsi ludzie ok 30%. Cała reszta funkcjonuje bez leków prowadząc do powikłań czyli albo depresji ostrej z objawami psychosomatycznymi lub bez nich, obie są potworne ale po Twoich wpisach widzę że u Ciebie sytuacja jest opanowana i jesteś na dobrej drodze a to najważnejsze. Pamiętaj, że na pewno masz dookoła ludzi który Cię kochają a optymizm to podstawa, sama się o tym przekonałam i życie wydaje się piękniejsze ;)

Gość z Krakowa, raczej OSE ;) Okazujemy Sobie Emocje.;) Gość o mnie chodzi? Jestem facetem. No tak, nick może zmylić. Skarbuś gdzie jesteś?;)

Gość gość
Witam:-)) Jestem, byłam o 20:51 Jak minął dzien? Chłodny wieczór dzis... Przytul...

Witaj Gość.:) Dziękuję, przyjemnie. A Tobie?:) Zagubionakobieto ale jak mogą to być zmiany w mózgu jeżeli to otoczenie dołuje? Otoczenie zmienia mi mózg? Nie wierzę w jakieś zmiany w mózgu. Optymizm może być tylko gdy nie jest wymuszony. Inny to sztuczność która prowadzi donikąd. Ja pragnę tylko jedną osobę żeby mnie kochała, wystarczy.;) A sytuacja opanowana, bo jak widać poznałem świetną dziewczynę tu. ;)

Gość gość
Powiedz prosze, ktora to, ta świetna dziewczyna?....:-))

Przytulam ;) niech ciepło przejdzie na Ciebie. ;) Chłodny wieczór, ale serca gorące ;) A dzień minął na myśleniu o Tobie :) reszta czynności to skutki uboczne życia. Tranzystor.

Skarbuś :)

Gość gość z Krakowa
Rzygam tęcza

Gościu z Krakowa usiądź, przyniosę wodę do picia. Zostaw, posprzątam. Zdarza się.

Gość gość
Serca gorące...dziekuje za ciepło...otula mnie...ta iskra, ktora spala tranzystory...:-D Mysle...czuje...wszystko, tu jest<3... Dzis daly znac o sobie, te skutki uboczne zycia codziennego:-((...Zycie płynie.... Miło mi bardzo, ze myslisz o mnie... Ja o Tobie rowniez....:-))

Gość gość
Gosc z Krakowa musi byc bardzo szczesliwy skoro wymiotuje tęcza:-))

Bardzo ładne serce. :) serce wiele pomieści i zniesie Ale poradziłaś sobie bez większego problemu z tymi skutkami? odpływa:(...gdzieś zawita tranzystory i kable Myślę i to często. Jak coś robię, to odpływam zamyślony i żeby wrócić do rzeczywistości to muszę przez chwilę otrząsać myśli . Jestem Tobą odurzony.;) Bardzo mi miło.:)