Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja dekompresja

Poznam dziewczynę z depresją.

Polecane posty

Gość gość
Odplywa...zawita..gdzies na szczycie gory, gdzie kiedys wszyscy spotkamy sie...... Staram sie radzić sobie...:-)) Nawet nie wiesz jak bardzo jestem Tobą odurzona....:-)) I czy rzeczywiście serce wiele zniesie? Widzisz mnie gdy zamykasz oczy... Ja widze Ciebie...wtuleni....

Serce wiele zniesie, ale nie wszystko.;) Ze szczerym uśmiechem problemy niestraszne. ;) Podoba Ci się Anglia? Byłem kiedyś i ciekawy jestem czy moja opinia z Twoją będzie się pokrywać. Miło mi :) zadurzyliśmy się w sobie;)... Narkotyku mój ;) Nie tylko gdy zamykam oczy ...nie tylko widzę... czuję Twój dotyk na sobie...delikatne i ciepłe dłonie...całuję...:)

Gość gość
Swiat jest mały,,,,moze kiedys minęliśmy sie, nie wiedząc o swym istnieniu:-))Jest wiele pięknych miejsc. Cos w tym jest, ze z uśmiechem problemy nie straszne... Jestem oceanem...czuje Twoj dotyk...oddech...zatapiam sie w Twym spojrzeniu...delikatnie masuje Tobie plecy, rozgrzanymi dłońmi...caluje, muskam delikatnie słodkimi ustami...Jestem Twoja pigułka szczescia:-)) Jezyk moze ukryć prawde ale oczy nigdy;-))... Zamykam oczy i wyobrazam sobie Twoje spojrzenie...

Gość gość
Zadurzylismy sie w sobie, nic o sobie nie wiedząc....Taniec zmysłów....:-))

Jeżeli serca nasze przyciągają się z takiej odległości, to co dopiero gdybyśmy się mijali;)...bylibyśmy już dawno ze sobą;) Kochanie:) Skarbie, odpłynę już...Dziękuję za piękne słowa powyżej...całuję na dobranoc namiętnie do czerwoności...zaśnijmy w objęciach ...dobrej nocy :) całus

Gość gość
Gdy czuje Twoj dotyk zaczynam drzec...Twoj wzrok, przejmuje kontrole nad zmysłami...

Gość gość
Odpływaj...słodkich snow Słońce... Całuje....:-))

I nie wiem jak to możliwe?;) Może to jest ta strzała amora?;) Nawet nie wiem jaki masz kolor oczu...;) Dobranoc :)

Gość gość
Ja rowniez dziekuje za miłe słowa....odplyn...spokojnej nocy:-))...

Dziękuję:) Całuję :) pa...

Gość gość
Wzajemnie...zamykam oczy i probuje wyobrazic sobie Twoje oczy...kolor...

Dzień dobry Szczęście:) mam nadzieję że wyspana i radosna?;) uczuciowo przytulam i całuję ...niech ciepło w sercu będzie z Tobą ;) ...i jakiego koloru oczy wyobraziłaś?;) ... myślę o Tobie

Gość gość
Dzień dobry Słońce;-)) Łapie ciepło....rozgrzewa mnie...wyspana i radosna:-))od wczesnego ranka... Dziekuje za przytulenie...całuje...miłego dnia:-)) Zmysłowe...namiętne:-))

:) Słońce, ładnie, miło mi;) do wieczora niech to ciepło trzyma...a wieczorem niech ustąpi miejsca gorącu...;) Dziękuję i również miłego dnia życzę :)całus:) ...później trochę będę...pa:(

...Cały czas myśli krążą wokół Ciebie...Skarbuś;););) nie mogę się skoncentrować na niczym innym jak na myśleniu o Tobie. Mam nadzieję, że problemy rzeczywistości, dzisiaj mniej dały znać o sobie? ...miłego:)

Gość gość
Witaj, Slonce:-)) Dzis humour dopisuje:-)) Problemy dzis nie straszne... Miło mi, ze mysli krążą wokół mnie....zawladnelam Twym umysłem...... ;-))kazdy z nas jest wart uwagi i kazdy aby dopełnić swoje szczescie, potrzebuje drugiej osoby...:-)) Zastanawiające jest to, ze dwoje ludzi, którzy nic o sobie nie wiedząc, myślą......:-))Ta nuta tajemniczości.... Jak dzis czujesz sie? Jaki dzis nastroj, po zderzeniu z szara rzeczywistością? Miłego...:-)) Całuje....

...w usta poproszę;) O ładnej godzinie odpowiedziałaś. Przypomina dwa motyle.:) Tobie Kochana chyba zawsze humor dopisuje;) oczywiście o to chodzi i niech tak zawsze będzie. :) Dziś, jutro i pojutrze problemy nie postraszą już.;) Nie tylko umysłem, ale i ciałem zawładnęłaś. Za każdym razem gdy widzę Twój wpis to serce szybciej bije. ;) Zgadzam się, żeby być szczęśliwym to można tego doznać tylko z kochającą osobą u boku. Szczęśliwe życie zawsze połączone będzie z miłością. Prawdziwą miłością oczywiście. Zastanawiające;) Ale może zaznaliśmy czegoś co nazywane jest przeznaczeniem? Przynajmniej ja czuję coś więcej do Ciebie i nigdy czegoś takiego doznałem. Pragnę Cię kochać całym sercem, całym sobą. A praktycznie nic o Tobie nie wiem. Bardzo zastanawiające. Dziwne...ale wiesz co? Podoba mi się to. I przy okazji takie wrażenie jakby człowiek odżywał w środku i chciał jednak wrócić do żywych! Dziękuję! Kocham Twoją duszę, Twoje serce:):):):):):):) Dziękuję:) dobrze się czuję, zabrałem się za rzeczy które miałem już jakiś czas temu zrobić. A jak Ty się czujesz, mam nadzieję że przeziębienie całkowicie minęło?;) ...dotykam Twoich pleców...ramion...masuję subtelnie okolice szyi...całuję...i przytulam...odpręż się Skarbie;)

Gość gość
Chłopie ty się naprawdę lecz...

Gość gość
Całuje w usta...:-)) Jestem mile zaskoczona, bardzo....Twoim wpisem. Tak wyszło z ta godzina, wyszło pięknie...:-)) Dążę do tego, zeby humor i usmiech dopisywał, duzo lepiej idzie sie przez zycie, gdy podniesiona głowa...Jesli pragniemy ,uzdrowienia' musimy oczyścić swoj umysł, ktore powstrzymują nas od życiowego rozwoju....:-)) Jestem Twoja tabletka szczescia... A Ty jestes moja tabletka...;-)) Mówią, ze Słońce rodzi sie w czasie zimowego przesilenia...:-)) Miłe jest to, ze napalam Ciebie energia do działania...dziekuje za piekne słowa...:-)), od czegos trzeba zaczac...zmiana jest korzeniem wszystkich rzeczy...:-)) Czy dwie dusze moga spotkać sie w wirtualnym swiecie? Moze to nie jest przypadek. Jestes wyjątkowy:-)) Czy nasze dusze, same stworzyły okoliczności, ktore miały na celu abyśmy spotkali sie? ;-)) Kiedys, ktos cos powiedział: ,Cały Ty, to nie tylko to, co znajduje sie pomiedzy kapeluszem a butami...' Przeziębienie ustępuje, czuje sie lepiej...dziekuje:-)) Jestem odprężona...czuje Twe ciepłe, męskie dłonie...;-))

Słodko;) Miło mi Kochanie. Myślisz że zawsze jest wybór? Często jest tak że człowiek dąży i nic z tego, choćby nie wiadomo jak się dwoił i troił. Często przecież życie dołuje, czyli sytuacje na które nie ma się wpływu. Na przykład ta osoba co wyżej się wpisała. Zresztą nieważne. Tylko w czym tu się rozwijać żeby był sens, Skarbie? Oczyścić umysł na przykład dobrą muzyką?;) Zaraz Cię połknę, uważaj.;) Tabletka połykająca tabletkę. Tego jeszcze nie było. ;) Jestem wcześniakiem w takim razie. ;) Bardzo lubię Cię czytać, nie dziękuj Kochana, bo ja tylko przepisuję, a to Ty piszesz te słowa;) chyba że sobie dziękujesz to ja też się dołączę i podziękuję . Dzięki Skarbuś :):):) W świecie wirtualnym uczestniczą realni ludzie. Nie da się tych światów oddzielić.;) Przypadek, nie przypadek, stało się. Jesteśmy.;) Dziękuję.:) Jesteś wyjątkowa.:) I uwielbiam Twoją wrażliwość.:) Być może nasze dusze planowały to wcześniej i ukrywały to przed nami. Jeżeli tak, to dobry plan, bo bez problemu udał się.;) Świetny ten cytat, też się zgadzam. Czyny świadczą przede wszystkim o człowieku. Myślałem że już ustąpiło.:( ale czujesz się lepiej, to dobrze. ...;) Położę Cię wygodnie i zrobię długi, odprężający masaż;)

Czy stało się coś?:(

Gość gość
Przyjemnie...:-)) Rozwijać sie w swych korzeniach, umacniać je..., jesli ma sie nieodpowiedniego nauczyciela, trzeba znalesc sobie innego i rozwijać sie z jego pomocą, Słońce:-)), gdy rozwijasz w sobie milosc, spokoj, harmonię...trzeba zaakceptować i docenić to, co odróżnia cie, te części, o których myslisz, ze nie sa w porządku...odnaleźć równowagę...:-)) W swiecie wirtualnym sa ludzie realni lecz czesto nie realni..., czasami trudno uwierzyc....;-)), wiara czyni cuda...czasami trzeba byc realista i zejść na ziemie, przywitać sie, halo, tu zycie...;-)) Połknij mnie...swym wzrokiem prosze:-)) Dziekuje, jestes uroczy;-)) Nic nie dzieje sie bez przyczyny...:-)) Przenikasz przez każda cząstkę.....odgrywamy muzykę na strunach naszych serc...:-)) Chwyć za biodra me... Przyciag do siebie...pocałuj....:-))

Uff...myślałem że stało się coś. Jesteś.:)

Gość gość
Pośród tej nutki tajemniczości....namiętności....;-)) Przeznaczenia...nasze dusze spotkaly sie tutaj...:-))wybacz prosze...i prosze, uchyl kawałek swej tajemniczości o swych oczach:-))....

Gość gość
Wybacz prosze, ze nie pisałam długo...

Gość gość
Rany julek ale ta dziolcha co z gościa pisze przynudza buuuuu.. Jakies kocopoly o roznamiętnionych spojrzeniach i spacerach w świetle księżyca. Psujesz mi cała przyjemność czytania normalnie! Założyciel jeszcze w miarę ok ale jak czytam wpisy o rozderganych płomieniach i bijących sercach w tym samym rytmie to wkładam se dwa palce do gardła i wymiotuje do miski.. Please b***h!

Skarbie nie zwracaj uwagi na tego chama. Zrób to dla mnie proszę. :)

Gość gość
Gosc- wymiotuj, podać miske? Wznieś sie ponad swe smutki... I nie obrażaj innych:-))

Namiętnie...;) Ze wszystkim się zgadzam Skarbeńku, ale do równowagi potrzebni są inny ludzie, zwłaszcza osoba najbliższa sercu. Samemu równowagi nie da się osiągnąć, nie wierzę. Można pracować, ale dopełnieniem właśnie druga osoba inaczej można popaść w chorobę psychiczną. Choroba psychiczna to specyficzny rodzaj samotności, samotności która nie przeszkadza choremu. Tak przynajmniej to z zewnątrz wygląda. W świecie wirtualnym często wychodzi z człowieka to co blokuje rzeczywistość...u niektórych są to pozytywne uczucia, u niektórych negatywne...ilu ludzi tyle zachowań, ale to mimo wszystko realni ludzie. Czasami szkoda że realni. :( Ziemia ziemia, witamy.:) No tak, dzięki wierze można dokonać nieosiągalnego...wierzę, Kochana;) ...;) najpierw wzrokiem Cię połknę, a później ustami wchłonę ...:) całuję ;) Skarbuś, jeżeli ja jestem uroczy, to co dopiero Ty, Przeurocza.;) Przyczyna-skutek;) ...uwielbiam kłaść dłonie na Twoich biodrach...przyciągam;) Nie no, przeczytałem post tego idioty z 22:35 Dlaczego chamie obraziłeś ją?! Nikt cię nie zmusza do czytania tego. Oczywistym jest że jeżeli nie podoba ci się to nie zwracasz uwagi. Masz możliwość zakładania tematów, to załóż. Masz od groma tematów innych to czytaj sobie inne. Jak mogłeś tak napisać do całkowicie neutralnej ci osoby? Człowieku uczuć nie masz? :O:O:O:O:O:O