Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoozalamanaa

obrazil sie co zrobic

Polecane posty

Gość bardzoozalamanaa

Witam. Ja mam 16 lat, a mój chłopak ma 15 lat. Chodzimy do różnych szkół. Sytuacja przedstawia się tak. Ostatnio robiłam mu problemy przez co było źle w naszym związku. Jednak on zastanowił się i dał mi ostatnią szansę. I w piątek mieliśmy się spotkać. I w czasie lekcji zapytałam się go o coś przez sms. Lecz nie pamiętałam czy godzina o której pisze to u niego przerwa czy lekcja. Myślałam również, że wyciszył telefon. No i kiedy już szliśmy do niego, powiedział mi, że przez to że do niego napisałam, nauczycielka zabrała mu telefon i dostał -20 punktów do zachowania i zepsułam mu zachowanie do tego półrocza. Jednak ja nie wiedziałam, że nie wyciszył telefonu. Powiedział mi potem, że on nie chce żebym do niego pisała w czasie lekcji. Ale powiedział mi to dopiero wtedy w piątek, nie wcześniej, więc skąd miałam wiedzieć. Nie obyło się bez kłótni. Jest mi bardzo głupio za to co zrobiłam. On jest wkurzony za to, że zepsułam mu zachowanie i przez weekend nie ma telefonu. Przepraszałam go, ale to na nic. Ja nie zrobiłam przecież tego specjalnie. No i on się do mnie teraz nie odzywa. I chociaż widzę, że jest dostępny na fb, nie pisze, ani nic. Jest obrażony, a ja nie wiem co robić. Powiedział mi również, że nie wie czy mu jeszcze zależy i czy chce ze mną być. Nie wie vzy właśnie nie straciłam tej ostatniej szansy. Dlatego pytanie co byście zrobili na moim miejscu? Czy poczekać, aż się odezwie, czy odczekać parę dni i odezwać się do niego? Czy jakby zerwał ze mną za to, czy to by nie było głupie? To jest poważny powód do zrywania? Proszę o szczere rady.

Gość gość
Nie odezwie się bo nie ma telefonu :D

Gość gość
Zastanawia się jak ci delikatnie powiedzieć że ma cię dosyć. Wszystko na to wskazuje a ty ciągłym nagabywaniem tylko pogorszysz sową sytuację. Daj sobie z nim spokój na jakieś czas. Jak kocha to sam do ciebie przyjdzie.

Gość bardzoozalamanaa
Ale ostatnio mi mówił że mnie kocha. Możliwe jest że w złości powiedział że nie wie czy chce ze mną być ?

Gość gość
:D Boże, teraz jak jestem starsza to się śmieję z takich problemow, ale pamiętam ze jak byłam w waszym wieku, to takie "problemy" były na porządku dziennym hahha. xxx po 1. chyba wasz zwiazek nie pociągnie zbyt długo skoro denerwuje się na ciebie o takie rzeczy, na lekcji powinno się mieć wyciszyony tel, a skoro tego nie zrobił to jest zwyczajnym młotkiem :D po 2. masz dopiero 16 lat... pamiętaj, że faceci dojrzewają wolniej, także on mentalnie ma 13 lat :D po 3. jeśli uważasz, że go "kochasz" (podejrzewam, ze się rozstaniecie tak czy siak, a za parę lat będziesz pukać się w głowe, co ty wtedy w tej łepetynie miałaś) to delikatnie możesz walczyć, ale teraz nie pisz nic. daj mu przez weekend spokój. dostanie tel to się powinien sam odezwać, a jeśli nie to rzuć go sama. chyba nie chcesz żeby rok młodszy młotek zerwał z tobą? :O odezwij się we wtorek ;)

Gość gość
Wydaje mi się że nie zerwał z tobą tylko dlatego że nie ma telefonu :)