Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubranka dla dziecka z pepco?

Polecane posty

Gość gość

Niedługo rodze, ostatnio dużo latam po sklepach w poszukiwaniu ciuszków dla mojej księżniczki :) To moja pierwsza ciąża i mam zerowe doświadczenie, natknełam się na sieć sklepów pepco gdzie są bardzo ładne i baaardzo tanie ubranka dla dzieci. Czy ktoś z was ubiera tam swoje dziecko/dzieci? Czy polecicie jeszcze sklepy o podobnych cenach ubranek dzieciecych? Gdzie wy ubieracie swoje dzieci?

Gość gość
Ja czasami coś tam kupię, ale szczerze ostrzegam, że wiele tych ubrań nie jest dobrej jakości i trzeba uważać co się wybiera. Fakt są bardzo tanie w porównaniu do innych sklepów. Tani w miarę jednak droższy niż pepco jest sklep 5 10 15. Jednak tam trzeba się naszukac by znaleźć coś fajnego. Aczkolwiek czasem trafi się okazja. Czasem w niskich cenach można upolować cos w Lidlu i są tk ubrania przyzwoitej jakości. Dalej w kolejce plasuje się Smyk. Tam to bywa różnie i z jakością i z cenami. Jest jednak dużo promocji praktycznie co chwila. Te ladniejsze ciuszki kosztują jednak odpowiednio więcej. Pozniej wymienilabym Kappahl i H&M. Dla doroslych ciezko tam o fajne rzeczy, ale dla dzieci jest nieźle. Ceny jednak są juz wyzsze. Od czasu do czasu kozna tez znaleźć jakąś perle w Reserved. Jednak rzadko. Tak samo w C&A. Z droższych sklepów to lubię TAO. Ciuchy juz dobrej jakosci, ale drogie. Jest jeszcze strona internetowa sklepu NEXT. Przepieknie te rzeczy wygladaja jednak nigdy ich nie kupowalam.

Gość gość
Ach no i zapomnialam. Sklep z.pieknymi ubraniami dobrej jakosci oczywiście Mother&Care.

Gość gość
Autorka w pepco czasem jest tak ze trafi się szajs a czasem coś super jakości za grosze. Dobre są rajstopki i koszulki to na pewno. Body zależy na co trafisz, ja kupiłam w smaku firmy cool club bardzo fajne 5 sztuk za 59 zł bardzo dobre. Jak kupisz coś lepszego to będzieszmmieć na kolejne dziecko lub sprzedasz na allegro np.

Gość uleczka131a
Firmowe ubranka są dość drogie. Wolę szukać tańszych propozycji Znalazłam stronę http://www.tzch.pl/ i ubranka dla dzieci są bardzo kolorowe, porządnie wykonane. Osobiście nie miałam nigdy bubli. Za towar płaci sie w złotówkach.

Gość gość
Nowe, tanie, markowe, dobrego gatunku i w atrakcyjnych cenach ciuszki dla dzieci znajdziesz na www.mlmportal.pl

Gość gość
Zostaja tez ciuchlandy mozna trafic fajne dobre gatunjowo rzeczy za grosze.Tylko trzeba kilka razy wyprac przed noszeniem

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość aneta

Jeżeli mowa o modzie dziecięcej to zdecydowanie polecam odzież z tej firmy www.facebook.com/bambarillomodadziecieca. Super jakość, wszelkie niezbędne atesty jak i co ciekawe, ubrania są zrobione z materiałów antyalergicznych. Może się to przydać alergikom.