Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 9 archiwum

Polecane posty

Gość gość
_iftar_ dziś W doopa mam gender w doopie mam związki partnerskie w doopie mam ciepłą wodę. Przez 8 lat musiałam stawać na głowie by utrzymać się od pierwszego do pierwszego. I to jest mój główny życiowy problem. Jak jakiś debil tego nie rozumie to jest debilem jezyk.gif X Debil, to Jesteś Ty. Poczekam, popatrzę na Twoją minę za jakiś czas. Myślisz, że teraz nasrają? Podwyżki się spodziewasz? Buaahahahaha I znowu sfałszowane wybory? Ja pierdolę, co za downy.

Gość gość
dobrze że stefek niesiolowski wszedl. jak pis będzie dobrze rządzil a stefek dobrze pobluzga u moniki olejnik to w następnych wyborach zmiana konstytucji :D

Gość gość
Siedź dalej Ifatara na tej swojej grubej d***e i pisz głupoty na kafeterii, a z nieba Ci spadnie manna.

Gość gość
otulona_snem dziś a zlew to sie nie dziwie,ze pompuja prosty mechanizm,zamykaja lokal wyborczy,temn kto nie glosowal podpisuja sie ze glosowal,nawrzucaja kartek i juz maja wynik pod kontrola X Ty jednak Jesteś kretynka. I się szwabski wycirusie nie odzywaj na temat wyborów w Polsce.

Moja doopa to się akurat ma dobrze. Pracuję, kasę zarabiam, mam mieszkanie, stać mnie na spłatę kredytu w tych parszywych ChF. Otulina z Myrem widzieli. Oby każdy w tym kraju miał tyle, co mam ja.

Gość gość
gość dziś zaloguj sie suko to pogadamy pigulo ktorej nie dopruto dac ci adres to cie wydymie porzadnie suka wiecznie ukrywajaca dane swojego kochasia z nowej huty X Wawcia, dlaczego tak brzydko odzywasz się do Iftar?

Gość gość
Shatyn, to jednak jedyny rozsądny człowiek na tym topiku.

Gość Myrevin
Po hooj komu kolejne 10 km nowej autostrady jak nie ma nowego samochodu??? } o Jeździłem w tym roku po polskich autostradach, większość zjeżdżała przed bramkami do opłat. Korek do zjazdu z 4 km.

Gość gość
_iftar_ dziś W doopa mam gender w doopie mam związki partnerskie w doopie mam ciepłą wodę. Przez 8 lat musiałam stawać na głowie by utrzymać się od pierwszego do pierwszego. I to jest mój główny życiowy problem. Jak jakiś debil tego nie rozumie to jest debilem jezyk.gif x i taka ma zdecydowana większość rodzin w PL a Peowcy właśnie mają to w d... zajmując 8 lat popierdółkami typu się gender, związki partnerskie i innymi marginalnymi sprawami dla normalnego człowieka

Gość gość
Iftara, kiedy dostaniesz podwyżkę? A może jednak Otulona załatwiłaby Ci jakąś fuchę. Ona nic nie robi, a sobie żyje jak paniusia. :D

Z nieoficjalnego źródła wiem, że Jarkacz dostał 319 tysięcy głosów i to jest najlepszy wynik w kraju. Ale mogę się mylić.

Gość gość
gość dziś Siedź dalej Ifatara na tej swojej grubej d***e i pisz głupoty na kafeterii, a z nieba Ci spadnie manna. x tylko, że tak samo mają nauczyciele, górnicy, pielęgniarki, rolnicy, robotnicy i inne grupy społeczne, które pracując uczciwie cały miesiąc i nadal mają problem ze związaniem końca z końcem

Gość gość
otulona_snem dziś widzieli i potwierdzamy,ze nie jest gruba i ma sie swietnie cool.gif ,a ty wstretna dziadygo se info zaktualizuj smiech.gif X Otulona, spier/dalaj. Głupia Jesteś taka, że szok. Shatyn ma zaktualizować se info??? Już nie ma grubego duuuupska Iftara?

Gość gość
Kadarka dziś Moja doopa to się akurat ma dobrze. Pracuję, kasę zarabiam, mam mieszkanie, stać mnie na spłatę kredytu w tych parszywych ChF. Otulina z Myrem widzieli. Oby każdy w tym kraju miał tyle, co mam ja. X To w końcu masz, czy nie masz. Dobrze Ci, czy źle. Bo już chyba sama nie wiesz tego.

Gość gość
Weź otulona s********j, nie dociera do Ciebie? Czep się swojego starego. Tęsknisz za Shatynem, to napisz do niego.

Gość gość
Ostrzegam!!!!!!!!!!! Polacy żyją wśród ludzi i mają rozeznanie, co do nastrojów. Jeśli i TYM razem sfałszujecie wybory, to Polacy wam te łapska odrąbią.!!!!!!!!!!! To zakończy się ULICĄ, ale wtedy czerwona hołoto zawiśniecie na szubienicach!!!!!!!!!!!!!! POLSKA się OBUDZIŁA!!!!!! DOTARŁO !!!!!

Karty do głosowania powinny mieć status druków ścisłego zarachowania i być drukowane w Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych. Kurfa tacy nowocześni, genderowi i europejscy, a nawet tego nie potrafili załatwić. :P

Ponoć w ministerstwie wiedzieli, że ta cizia od 2 promili o 14.00 ma problem z alkoholem. To nie był jej pierwszy numer, miała lepsze wyniki :P

Gość Maaagdalenka
shatyn wielkie wielkie dzieki:)nawet przez moment nie podejrzewalam, ze jestes V kolumna pisu i od lat jak jakis james bond, mata hari czy inny agent tomek robisz wszystko dla pis obrzydzajac 'po':P:Probilles to fenomenalnie i dzieki tobie dzis pis triumfuje a' po' poszlo sie j...:P:Pjeszcze raz dzieki shatyn:D:Dto cudownie ze zawsze byles/jestes z nami:)na pohybel komuchom:P

Gość gaajowy
a czy ja kilka dni temu nie pisałem że PSL będzie grzebać przy urnach? Całe szczęście że to dziadostwo zeszło na margines.

Gość gość
Tobie naprawdę odjebało Iftara. Współczuję ci takiego ubogiego życia jakie masz. Jesteś starą, zgorzkniałą babą. Już nic Ci nie pomoże.

Gość gość
Furia Niesiołowskiego sięgnęła zenitu: „Grozi nam dyktatura, rządy odwetu i głupoty. Telewizja będzie przypominała telewizję stanu wojennego” x x Zwariował? :O

Zgodnie z danymi uzyskanymi przez PAP z Konsulatu Generalnego RP w Waszyngtonie, w USA w wyborach do Sejmu najwięcej głosów zdobył PiS – 17817 (75,4 proc.); drugie miejsce zajęła PO, na którą głosowało 2590 wyborców (10,9 proc.); a trzecie Kukiz'15 – 1293 (5,5 proc.). Na kolejnych miejscach uplasowały się: KORWiN – 897 (3,7 proc.); Nowoczesna Ryszarda Petru – 716 (3,0 proc.), Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni – 475 (2,0 proc.), Razem – 406 (1,7 proc.); PSL – 48 (0,2 proc.).