Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 9 archiwum

Polecane posty

Czy coś jest jeszcze do dodania? Tak. Największym zaskoczeniem nie jest manto spuszczone przez Polaków Platformie, ale frekwencja wyborcza, przy jakiej się to manto odbyło. Pokazuje ona, że nie tylko stratedzy PO, ale cały medialny i ekspercki mainstream III RP pomylił się całkowicie w ocenie nastrojów społecznych. Czy raczej, nie tyle się pomylił, co uległ zaczadzeniu własną propagandą i chciejstwu, co końca wierząc, że sukces PiS jest możliwy wyłącznie dzięki demobilizacji „milczącej większości”, która nie chce „państwa wyznaniowego”, „wojny z ruskim” i „wyrzucenia nas z Unii”, do których, jak owa większość została przekonana przez medialno-celebrycki mainstream, doprowadzą rządy PiS.

Gość gość
otulona_snem dziś dostales odpowiedzi,a jak dalej nie rozumiesz to czytaj j.w.xxKłamiesz otulona. Ani ty nie odpowiedziałaś na pytanie co w .Nowoczesnej jest lewicowego ani iftar, dlaczego uznaje Petru za demagoga...Ale moze czegoś nie dostrzegłem.To zacytuj posty w których są te odpowiedzi.

Okazało się, że większości Polaków nie oburza, że ktoś tam śmiał niby powiedzieć „Polska w ruinie”. Ową większość oburza wmawianie jej, że w Polsce „byczo jest”, że to „złota epoka”, i że „kolejki są już tylko po ajfony”. Oburzyło Polaków traktowanie ich jak idiotów, którym można wciskać ciemnotę o „Średniowieczu” i wyższych płacach wprowadzanych nagle przez partie, która miała na ich podniesienie osiem lat. Ruszyła do urn nie po to, żeby ratować Polskę przed PiS – ale żeby dać Platformie tęgiego kopa w tyłek. Kosztowna i intensywna kampania wyborcza oraz pospolite ruszenie prorządowych mediów i „autorytetów” odniosły skutek tylko o tyle, że tę większość dodatkowo rozdrażniły i przekonały, iż najlepszym sposobem, by ten kopniak zabolał, jest głosować na PiS.

Gość gość
szmatan mozesz juz przestac te swoje pytania tu wstawiac na ktore kazdy ma wy..... bane ??

Gość gość
otulona_snem dziś idz juz i nie medzxxCzekam na odpowiedzi od ciebie i iftar...:D

Gość gość
zabolalo kakao ze obsrali mu PO :D

Gość gość
Okazało się, że większości Polaków nie oburza, że ktoś tam śmiał niby powiedzieć „Polska w ruinie”.xxNie "niby" ale powiedział. I kłamał.Ale wyborcom pisorstwa kłamstwo jest bliskie bo żyją nim na co dzień.Przecież ich "gulu" zostaw wielokrotnie skazany przez sądy włąśnie za kłamstwa.

Gość gość
otulona_snem dziś jak na renciste przystalo golebie pokarm,na spacer dla pikawy idz dla zdrowia,bu nie miec 10 stanu przedzawalowegoxxMyślisz, że jak masz ty tak to i ja?Ja miałem zawały i to trzy poprzedzone stanami przedzawałowymi.I tylko tyle.

I to jest to pod czym ja się podpisuję. Bo głosowałam na PiS nie po to by poprzeć tę partię ale po to by dać siermiężnego kopa w doopę PO, które zmarnowało 8 lat, które nie szanowało swoich wyborców, nie szanowało ludzi w Polsce. Totalna ignorancja, buta, zakłamanie, lenistwo. Badziew. Dno i wodorosty. Głosowania przeciw, a nie na nauczyło mnie właśnie PO 8 lat temu. Jakby ktoś miał do mnie jakieś debilne pretensje :P

Gość gość
Czyli głosowałaś iftar na pis tylko po to, żeby było jeszcze gorzej niz jest...:ODziwna filozofia ale widac normalna dla kogoś kto nie potrafi uzasadnić własnych osądów...:O

Gość gość
Dobra...Jak panie nie potraficie uzasadnić własnych słow, czyli pośrednio same stwierdzacie, że kłamiecie i opowiadacie bzdury to mówi się trudno i nie lubi się dalej...:DA ja znikam na czas jakiś...

Poseł Żmijan z PO walczył z prędkością. Sam stracił prawo jazdy bo przekroczył prędkość o 53 km/h. Piękne podsumowanie wczorajszego dnia :D

Gość gość
Korwin dobrze powiedział na debacie. Jakby Putin nakazał Polsce: wyprzedanie majątku narodowego i przemysłu strategicznego, podwyższenie akcyzy, podatków, benzyny, niszczenie upraw rolnych i owoców, płacenie haraczu za nadprodukcję mleka, trzody chlewnej, zmniejszenie i ograniczenie rybołówstwa itd. oraz nie płacenie podatków przez zagraniczne banki i hipermarkety a zniszczenie rodzimego handlu przez wysokie podatki dla małych i średnich polskich firm - wszystko to co powyższe NARZUCIŁA nam UE wówczas byłaby WOJNA gdyby to zrobił Putin a jak jest? wszystko co pierdnie UE przyjmuje bezkrytycznie PO

Gość gość
Shatyn to projekt cafe !!! zobaczcie, że wysłał 7 postów w JEDNEJ MINUCIE Normalnego użytkownika blokują informacją: " Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. " Sami możecie spróbować

Gość gość
MISTRZOWSKIE SKAMLENIE :)

Gość gość
A kto Tobie takich bajek naopowiadał, że Shatyn głosował przeciwko PiSowi, biudusiu? Może jakieś cytaty z Jego wypowiedziami na ten temat?

Gość gość
Znowu nie potrafisz uzasadnić własnych słów, Otulona?

Gość gość
otulona_snem dziś ty jakos tez na po glosowales,przeciw pisowi i jakos wtedy to ci takie dzialanie w twoim wykonaniu nie przeszkadzaloxxGłosowałem przeciw pisowi ale rónocześnie wiedziałem, że dzięki PO w Polsce będzie lepiej a nie gorzej.A głosowanie dzisiaj na pis to głosowanie na gorsza Polskę w której wolność będzie ograniczana a indoktrynacja kk powiększana.

Gość gość
To Shatyn teraz przykleił się do Nowoczesnej? Będzie 4 lata srał o Petru?

Gość gość
Shatyn dziś Czyli głosowałaś iftar na pis tylko po to, żeby było jeszcze gorzej niz jest. X Jakieś dowody na to, że będzie gorzej, Shatyn posiadasz? Czy tak pieporzysz jak jawsze bez sensu?

Gość gość
czy szmatan sie juz zesral i poszedl bo nie chce mi sie przebijac przez jego spam?

Gość gość
SUPER PARTIA KURWO!!

Gość gość
Shatyn znowu zepsuł topik.

Gość gość
Shatyn jest redaktorem naczelnym kafeterii, jak będzie chciał, to będzie psuł topik albo wysyłał po 10 postów w jednej minucie, możecie mu naskoczyć, bidy intelektualne.

Gość gość
Shatyn wyjdź zza gościa projekcie lewacki

Gość gość
shatyn z gościa bida :D

Gość gość
zniszczymy cie fajansiarzu :D

Gość gość
gość dziś Shatyn zza gościa do Ciebie: Oprócz nowego wygładu zmieni się również linia wydawnicza serwisu. – W nowej Kafeterii nie zabraknie ważnych, nieraz kontrowersyjnych tematów, ubranych w dobitne, ale eleganckie słowa – zapewnia Magda Trawińska-Kosik, Redaktor Naczelna serwisu. czytaj w: http://dlaprasy.wp.pl/pr/280218/nowa-odslona-serwisu-kafeteria-pl

Gość gość
Shatyn zza gościa zmieniłeś płeć ?