Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 9 archiwum

Polecane posty

Konkrety to są jak jest władza. W chwili obecnej Petru jest demagogiem. I to wyhodowanym na misce Komorowskiego.

Gość gość
W chwili obecnej Petru jest demagogiem.I to wyhodowanym na misce Komorowskiego.xxMożesz to jakoś rozszerzyc, napisac więcej na ten temat?

Shatyn wkleiłeś linka z GieWu. Ta Nowoczesna taka nowoczesna to chyba ma jakąś stronę internetową na której widnieje jej program???

Gość gość
I do niej też podałem link, iftar...:O

Gość gość
W chwili obecnej Petru jest demagogiem.I to wyhodowanym na misce Komorowskiego.xxMożesz to jakoś rozszerzyc, napisac więcej na ten temat?xNp napisac dlaczego wg ciebie to demagog?

Demagog to w tej chwili Petru. Shatyn zlituj się. Uczeń podstawówki wie, co oznacza to słowo. Powtórzę raz jeszcze. Petru nie rzadził, nie był odpowiedzialny za polską politykę. Może sobie głosić różnorakie hasła, mniej lub bardziej stylowe czy chwytne. Wszystko to ulegnie weryfikacji, gdyby doszedł do władzy. Od takiej możliwości dzielą go obecnie 4 lata.

Gość gość
ZAMKNIJ KURWO MORDE PEWOSKI CWELU!!

Gość gość
JA? Wiele razy zapraszałem do osobistej konfrontacji ale nikogo chętnego nie było...smiech.gif Dlaczego? Bo trzeba było postawić pieniadze na włąsne słowa. X ty smieciu bo za kazdym razem uciekales w poplochu jak trzeba bylo podac jakiekolwiek dane personalne a twoja d***** ifrar zawsze ci w tym pomagala mimo tego ze udae twojego tutaj wroga kazdy i tak pamieta ze ciebie tutaj sprowadzila ta bladz

Gość gość
Kadarka dziś Demagog to w tej chwili Petru. Shatyn zlituj się. Uczeń podstawówki wie, co oznacza to słowo.xxWyobraź sobie, że ja też znam znaczenie tego słowa.Dlatego poprosiłem, żebyś odniosła się do konkretów.W czym Petru jest demagogiem. Dlaczego go tak określasz czy raczej z jakiego powodu?Konkretnie...

Gość gość
program swetru ma prawie tak samo piękny jak miala PO 8 lat temu. 3x15 tam bylo czy jakoś tak. no to widzimy po 8 latach jakie mamy 3x15. swetru paru idiotów złapał na 3x16 bodajże (chyba dla nich 16 jest bardziej wiarygodne niż 15) no ale wyborów to w ten sposób nie wygra bo tylu frajerów nie ma w polsce.

Gość gość
Petru wg mnie jest raczej anty demagogiem bo głosi raczej niepopularne ale za to zgodne ekonomia, rzeczy.

Gość gość
np "niewygodne" ale za to "zgodne z ekonomią" jest to ze banków nie wolno opodatkować w żadnym wypadku to co to by było. albo innych korporacji. podatki wolno tylko podnosić zwykłemu polakowi-cebulakowi bo w końcu kogo on obchodzi.

Gość gość
gość dziś np "niewygodne" ale za to "zgodne z ekonomią" jest to ze banków nie wolno opodatkować w żadnym wypadku to co to by było. albo innych korporacji. podatki wolno tylko podnosić zwykłemu polakowi-cebulakowi bo w końcu kogo on obchodzi.xxGdzie coś takiego zapisane jest w programie .Nowoczesnej?

Gość gość
lis jak się spłakał biedaczek. "kaczyński będzie w polsce panem i wladcą" tak powiedział.

Gość gość
Odpowiesz mi iftar? Bo niedługo będę musiał znikać. I tak tu za długo siedzę...

Gość gość
Argumentem jest artykuł z propagandówki pisowskiej?Nie żartuj iftar...

Gość gość
a co mnie obchodzą ich programy? mnie interesuje to co będą robić a nie ściema dla frajerów. programami to ty się jaraj, tak jak się 8 lat temu jarałeś obniżkami podatków zapowiadanymi przez PO.

Gość gość
Ale miałaś iftar napisac o tym, dlaczego uznajesz Petru za demagoga.Napiszesz?

Gość gość
otulona_snem dziś idz ty lepiej chlopie lyknij swiezego powietrza bo masz omamy xxJak na razie to ty nie potrafiłaś napisac co lewicowego jest w .Nowoczesna ale twierdziłaś, żer .Nowoczesna to lewica.I kto ma omamy?Co ja twierdziłem takiego, co jest niezgodne z rzeczywistością?