Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 9 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Bo w innych krajach UE jest wysoko rozwinięta gospodarka. Po prostu. Nowi w UE mają gorzej rozwinięte gospodarki i. Tyle. x odpowiedz ekonomisty z kafe:D

Gość gość
Shaman to zapraszam ciebie do gospodarstwa na miesiąc a ja rolnika wyśle na urlop który nigdy nigdzie nie był . Podejrzewam że wytrzymał byś tygodnia...

Gość gość
odpowiedz ekonomisty z kafexxNie jestem ekonomista i napisałem prawdę.

Gość gość
szmatan wkleil link z lewicowej gazety ktory promuje petru i broni go przed opinia ze jest lewicowcem BUAHAHHAHHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAH

Gość gość
ty idioto zaprzeczasz sam sobie juz zeby tylko konflikt powstal na twoim topiku ktory zaraz zostanie skasowany i twoje kompromitacje pojda w hen hen daleko HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHHAHAA

Gość gość
otulona chyba nie musisz juz tego komentowac co :D

Petru to póki co polityczny demagog. Nie rzadził, nie był odpowiedzialny. Może sobie pozwolić na to by napchać gębę frazesami.

Gość gość
I jeszcze jedno. Jak firma nie idzie to się ją zamyka a ile uważasz że rolnik zarabia na czysto miesiecznie? Co z tego ze niektórzy mają 30 tys zl wypłaty jak 85% jest inwestowane z powrotem w gospodarstwo zaś resztę to opłaty i życie. Kiedyś obliczalem z rolnikami ile jest średnio na czysto u większości wychodziło na osobę od 500-1000zl. A UE? Ile rolników życie sobie odebrało przez nią przez jej dofinansowania? Co z tego że rolnik ma nowy ciagnik i maszyny ale kredyt w banku na 300 tysi bo UE zachęcała. A nie daj jak coś będzie źle. Oddajesz kase z odsetkami. Shatyn byłeś kiedykolwiek na wiosce? Rozmawiales z rolnikami? Bo ja tak.

Gość gość
otulona_snem dziś no i to konczy rozmowe z toba,przynajmniej na razie bo nie mam czasu na pisanie wkolo macieju tego samego do kogos,kto nie rozumie,a raczej nie chce zrozumiecxxTy jednak masz problemy ze zrozumieniem języka polskiego.Nigdzie ale to nigdzie nie napisałaś nic o lewicowych pomysłach w programie .Nowoczesnej a więc nie mozesz powtarzac tego w "koło Macieju".A ja rozumiem to co ty piszesz ale nie jestem w stanie zrozumieć tego czego nie napisałaś...O "lewicy" w .Nowoczesnej nie napisałaś ani słowa...

Gość gość
gość dziś I jeszcze jedno. Jak firma nie idzie to się ją zamyka a ile uważasz że rolnik zarabia na czysto miesiecznie? Co z tego ze niektórzy mają 30 tys zl wypłaty jak 85% jest inwestowane z powrotem w gospodarstwo zaś resztę to opłaty i życie. xxNo i co z tego bo nie rozumiem. Tak ma każdy który prowadzi własną firme.

Gość gość
ty prowadzisz firme na kafe babskim :D

Gość gość
Shatyn byłeś kiedykolwiek na wiosce? Rozmawiales z rolnikami? Bo ja tak.xx:DMam nawet, teoretycznie, ziemie na wsi, chyba ponad 2 hektary ale na niej gospodarzy moja dalsza rodzina.Dodam, ze "nierobotna" i leniwa ale za to ma ogromny dom, dobry samochód itp.

Gość gość
wszystko majo dzieki uniiiii zapomnial dodac dziadek:D nie no beka z tego smiecia niesamowita:D

Gość gość
a kombajn pewnie majo ale nie uzywajo!! taki dobrobyt!!! :D

Gość gość
Humor mi poprawiasz do bólu. Na moją propozycję pracy w gospodarstwie nie odpisujesz bo co bol tyłka nagle wchodzi? Już cię widzę z widłami i tą skwaszona miną :D . To był dobry rząd który wyzywa ludzi dajacych chleb od frajerow? Ale cóż shatyn goowno wiesz i gooowno widziałeś...

Gość gość
A ja ciebie widze w profesjonalnym studiu z nowoczesnym aparatem w ręku...:DNie odpisywałem bo tamten post nie był do mnie a więc po co miałem odpowiadać?

Gość gość
Kadarka dziś Petru to póki co polityczny demagog. Nie rzadził, nie był odpowiedzialny. Może sobie pozwolić na to by napchać gębę frazesami.xxTylko, że tam nie ma frazesów a są konkretne rzeczy i to w dodatku raczej niepopularne...

Gość gość
A ja ciebie widze w profesjonalnym studiu z nowoczesnym aparatem w ręku...smiech.gif Nie odpisywałem bo tamten post nie był do mnie a więc po co miałem odpowiadać? x kazda nasza konfrontacja skonczyla by sie twoim blamazem dlatego nigdy do takiej nie dojdzie bo z nory ty nigdy nie wyjdziesz i kazdy o tym wie :D

Gość gość
Ale cóż shatyn goowno wiesz i gooowno widziałeś...xxNo to podaj jeden przykład wraz z krótkim uzasadnieniem na poparcie tego wniosku....JEDEN !

Gość gość
nowy idol szmatana petru :D moze kolo ratunkowe ci rzucic frajerze ?

Gość gość
kazda nasza konfrontacja skonczyla by sie twoim blamazem dlatego nigdy do takiej nie dojdzie bo z nory ty nigdy nie wyjdziesz i kazdy o tym wiexxJA?Wiele razy zapraszałem do osobistej konfrontacji ale nikogo chętnego nie było...:DDlaczego?Bo trzeba było postawić pieniadze na włąsne słowa...:D

Gość gość
kazda nasza konfrontacja skonczyla by sie twoim blamazem dlatego nigdy do takiej nie dojdzie bo z nory ty nigdy nie wyjdziesz i kazdy o tym wiexxJa z "nory" wychodziłęm nawet wtedy kiedy za to, czyli udział w demonstracjach antykomunistycznych były pały i więzienie.Wtedy kiedy Jarosław K. siedział schowany u mamusi pod kołdrą...Ty pewnie też...:D