Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afertyna

Skuteczna farba pokrywająca siwe włosy

Polecane posty

Gość Afertyna

Moi drodzy, przetestowałam już kilka farb i jeszcze żadnej nie udało się w całości przykryć siwych włosów. Zawsze gdzieś te pojedyncze włoski się pojawiają. Znacie farbę, która przykryje WSZYSTKO?

Gość gość
Używam londa color. Odcień ciemny blond.

Gość gość
Daj jej swoje posrane majty

Gość Soleberra
Chyba taki problem jest z ciemniejszymi farbami, bo na nich najbardziej widać te pojedyncze siwe włosy. U mnie tak było.

Gość Nasaca89
Oj, wiem coś o tym. Siwe włosy są bardzo problematyczne. Ja już się poddałam, przyznam szczerze.

Gość Elafella
Ale skoro są farby do siwych włosów, to czemu ich nie stosujecie? One pewnie je pokrywają w całości.

Gość JowitaBucka
Elafella ja miałam farbę do siwych włosów i co? Wcale ich nie przykrywała. więc nie wszystkie farby są dobre.

Ja nie mam problemu ze siwymi włosami, ale moja mama ciągle próbuje nowych farb, które nie tylko będą skuteczne, ale także delikatne dla jej włosów. Dodam jedynie, że nie eksperymentuje z z koloryzacją w domu po niezbyt udanych próbach i teraz zawsze chodzi do profesjonalnej fryzjerki. Ostatnio stosuje koloryzację JOICO LUMISHINE z technologią ArgiPLEX zawierającą argininę, która (jak mówiła jej fryzjerka) jest podstawowym budulcem włosa. Siwych włosów nie widać, natomiast są ładnie nawilżone i o dziwo, mimo noszenia jeszcze niekiedy czapki, to nie elektryzują się. W każdym razie, ja zaczęłam śledzić ich stronę na FB https://www.facebook.com/joicopolska i zastanawiam się nad lekkim odświeżeniem kolorystycznym włosów na wiosnę.