Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężowi zaczął przeszkadzać mój motylek

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 3 lata po ślubie, wszystko było pieknie ładnie do czasu.7 miesięcy temu urodziłam synka. Od czasu naszego pierwszego razu po porodzie mąż narzeka na moje wargi sromowe. Mówi że nieestetycznie wygladają. Doszło do tego ze nieśmiało zaproponował mi... waginoplastyke. Jestem załamana, nie wiem co mu odbiło. Mój wygląd "tam" się nie zmienił. To o co chodzi?

Gość gość
Pewnie pod koniec ciazy i po porodzie nie bylo seksu i jechal na recznym przy p****lach a tam wszystkie sa po labioplastyce. Nie daj sobie wmowic, ze cos jest nie tak. Tekst ze wargi sa nieestetyczne jest wyjatkowo chamski, moze maz wie, ze moze sobie pozwolic na takie komentarze? Wczesniej tez byl taki obcesowy?

Gość gość
mój powiedział, że mój motylek jest ładniejszy niż przed potodem :) , i sama to zauważylam :) a Twoj mąż to palant !!

Gość gość
Serio ? Ja nawet nie wiem czy mam motyla czy nie, nigdy mnie to nie interesowało, bo po co mi te info ? Mąz nie zawraca sobie tym glowy, bo po co ? Naprawde to jest takie wazne ? Mój ty smutku.. Twoj maz to palant i przydaloby mu sie powazny problem, bo widac ma za dobrze i wymysla pier/doły :P

Gość gość
Przed ciążą wszystko było ok. W ciąży nie uprawialiśmy seksu, zaspokajałam go oralnie.

Gość gość
A mi się wary nie rozciongły

Gość gość
Motyl jest oblesny, kawal miecha między girami ..fujjjjjjjjj...

Gość gość
Bo to jest prowo, jakis prawik mysli że wargi rozciągają się od stosunków i porodów

Gość gość
I wierzy że tylko dziewice mają bułki :D

Gość gość
Nie to nie jest prowo. Przecież wam piszę że moje wargi sie wcale nie zmieniły. To jemu coś odbiło. I teraz moje pytanie:jak mam do tego podejść?wysmiać go czy się wkurzyć?

Gość gość
Moze Ty nie widzisz różnicy a on znaczna-zrob sobie tam zdjęcie i popatrz czy wyglada dobrze czy nie. Możesz wrzucić tutaj to ocenimy bo póki co dywagujemy bez większej wiedzy. Dlaczego rzucacie sie na meza autorki? Czesto kobiety nie widza swoich zmian bo to następuje systematycznie i sie ze soba oswajają na tyle ze im nie przeszkadza.

Gość gość
Ci oka jak każda inna

Gość gość
Twoj maz to pajac. Nawet jak cos zmieniło to tylko d**ek moze powiedzieć tak własnej zonie . Nastepnym razem jak bedzie cos jeczal to powiedz ze jego penis jest jakos dziwnie krzywy przez co czujesz dyskomfort podczas seksu . Jak powie "ale co ty mówisz przecież jest prosty " To ty powiedz ...no tak nie dosc ze penis krzywy to jeszcze wzrok ci sie pogorszył ;)

Gość gość
Ale po co mam wrzucać? Skoro nie mam zdjec dla porównania z przed ciąży.

Gość gość
Powiedz mu, że jego wór też nie jest estetyczny i zwisa, a Ty musisz z tym żyć.

Gość gość
Powiedz ,że mu jaja coraz bardziej grawitują do ziemi ,niedługo będzie nimi kostki owijał

Gość gość
Coz, mezczyzni wola ładne bułki a nie zwisające motyle-kawał skory nikomu niepotrzebny az w takiej ilości. Przyjmijcie do wiadomości ze gdyby bułka była gorsza to nikt by takiej plastyki nie wymyślił i sie jej nie poddawał a jak wiadomo istnieje i jest popyt. Macie miedzy nogami co macie ale nie wkręcajcie całemu światu ze to takie piękne i seksowne.

Gość gość
Bułka jest dziewczęca i estetyczna Łatwiej też utrzymać higienę

Gość gość
Jezeli wargi sromowe sa tylko troszkę wystające mądrym mężczyznom to nie przeszkadza. Mój narzeczony uwielbia moje motylki. Co prawda nie sa jakies ogromne także ciężko mi stwierdzić jak to jest gdy ktoś ma naprawde duze

Gość gość
Skoncz juz z tymi tematami bo jak zdarta plyte pilujesz, nudne juz sie robi