Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet chce isc na wesele kolegi bez garnituru ,w samej koszuli...masakra

Polecane posty

Gość gość

i na nic me prosby i uwagi zenie wypada...:( w ogolemnie nie slucha...powiedzial ,ze pojdzie w samej koszuli do spodni bez garnituru itd... czy wg was niema racji??przeciez na wesele i slub wypadaloby ubrac jakąs marynarkę.. będzie zimno więc wierzchnie okrycie jakies bedzie miec typu kurtka ...ale potem jak zdejmie kurtke to bedzie w samej koszuli..czy serio na weselach mezczyzni chodza w samych koszulach????jak to jest??czy ja nie ma racji?

Gość gość
Niech idzie tak jak mu wygodnie i tak ja będzie się dobrze czuł. Czasy się zmieniły

Gość gość
sorry ,ale slub i wesele to wyjątkowa okoliczność i trzeba zachować zasady ubioru. mężczyzna powinien zalozyc koszule jednokolorową i krawat oraz marynarkę. koszula nie moze byc w jakies kratki duże i wzory.musi byc jednokolorowa stonowana ,albo w malusienkie krateczki lub paseczki.

Gość gość
Pewnie w koszuli z krótkim rękawem i obowiązkowo włoski na żel :D:D:D

Gość gość
nie w koszuli z krótkim. w zwyklej koszuli z dlugim rękawem chce isc.ale ja uwazam ze pasuje garnitur na slub i wesele zalozyc..myle się??

Gość gość
niech pojdzie do lumpeksu i kupi jakas marynarke jak go nie stac na nową

Gość gość
ale on ma marynarke tylko nie chce je zakladac..zrozumcie..

Gość gość
a ty w czym idziesz autorko? rozumiem, ze w garsonce, bo inaczej nie wypada? :)

Gość gość
Daj juz spokój niech idzie jak chce ubrany czasy się zmieniły nie możesz tego zrozumieć. 15 lat temu modne były garnitury i do tego kamizelka na koszulkę masakra he ile ma lat twój partner?

Gość gość
Ale co za różnica? Przecież on tą marynarkę i tak na sali zdejmie, to po cholerę mu ona pod kurtką? Ciekawe, marynarka pod kurtką. Do spodni od garnituru powinien być płaszcz.

Gość gość
ja też nie lubię garniturów i nigdy ich nie noszę, jak idę na oficjalną imprezę, to zakładam koszulę i spodnie jeansy i tyle

Gość gość
ja na jednym weselu widziałam typka bez garnituru- ubrany był w jakieś jasne materiałowe spodnie- widać było że wyższa półka cenowa i do tego koszulę w kolorze ecree/beż i jakiś ciemny krawat- naprawdę wyglądał bardzo bardzo elegancko

Gość mirakala02
e tam, przesadzasz... w samej koszuli też można wyglądać bardzo elegancko, a już szczególnie w tych od spilliaert.com szyte na miare z najwyzszej jakosci materiałów Scabal. ja w tym bujam sie na wesela :D