Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydki

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Otóż mam pewien problem... Przez swój wygląd nie mogę znaleźć dziewczyny... Co tu dużo mówić, jestem po prostu brzydki. Teraz chciałbym zapytać Was Drogie Panie, czy może miałbym szansę z takim wyglądem u kobiety? Foto do oceny: http://www.fotosik.pl/zdjecie/ed4026204480907c

Gość gość
nie jest tak zle, ja wyglądam duzo gorzej, jak małpa :O niepotrzebnie golisz się na łysą pałe, moim zdaniem ci taki fryz nie pasuje

Gość gość
Tak, mysle ze wystarczy ci pomyslec nad jakas fajna fryzura :).

Gość gość
Już wczoraj c***isałam, że wyglądasz jakby ścigano cię listem gończym. A może tak jest? :P

Gość gość
Jesteś bardzo poważnym facetem widać, że dbasz o swój wygląd. Masz bardzo ładne usta i oczy. Fryzura też Ci pasuje. Masz tylko nieziemskie uszy;)z jakiej przybywasz planety?

Gość gość
Pomyśl jednak nad zmianą fryzury, tak by dłuższe włosy nad uszami mogły zasłonić to co nieziemskie:)

Gość gość
Jesteś całkiem ok. Ale zmień fryzurę. Ta nadaje Twojej twarzy wygląd kryminalisty.

Gość gość
Nie jesteś brzydki ale z takim wyglądem nie masz szans w Polsce na dziewczynę. Polki chcą tylko modeli jak z wybiegów. Przy okazji to fajna koszula. Też lubię koszule w kratę są super wg mnie. A wiesz, że kobiety nie lubią mężczyzn noszących koszule?

Gość gość
ja mam to samo wszędzie dookoła same księżniczki masakra... żadna mnie nie chce bo twarzą straszę i nic się nie da zrobić.

Gość gość
''kobiety nie lubia mezczyzn noszacych koszule'' co to za bzdurna teza?

Gość gość
Brzydki nie jestes ale rzeczywiscie o wlosy moglbys zadbac a nie isc na latwizne... Moze kwestia nie lezy w Twoim wygladzie tylko charakterze, wybacz ale to dziwne kiedy facet przejmuje sie az tak wygladem i zali na forum. Zeby zainteresowac soba kobiete nie zawsze trzeba miec super twarz i piekne cialo, tu wazna kwestie odgrywa osobowość takze zastanow sie nad tym zanim znowu pomyslisz, ze to w wygladzie lezy najwiekszy problem. Pomysl tez, do jakich kobiet startujesz, moze sam szukasz pieknej ksiezniczki z bajki?

Gość gość
nie jestes brzydki, powiedzialabym ze moze nie superprzystojny ale ladny na pewno.tylko po co golisz leb na lyso?ta fryzura ci kompletnie nie pasuje, w dodatku podkresla lekko odstajace uszy. koszula w kratke jest cool o ile ma mlodziezowy kroj "fit", czyli z wcieciem i dopasowana, ta twoja wyglada na zbyt luzna co ty od siebie chcesz, jesli masz dobry charakter i jestes inteligentny i z poczuciem humoru, wystarczy tylko fryzure zmienic i inaczej sie ubrac, bo z lysa pala ci kompletnie nie do twarzy, o ile komukolwiek by bylo do twarzy

Gość gość
i kazdy kto ci mowi, ze jestes nawet ladny, nie robi tego z grzecznosci, bo na kafe ta cecha nie istnieje.przykre jest tylko jakbys cale zycie spedzil z mysla "jestem brzydki" co nie jest prawda i skonczyl jako zapijaczony stary kawaler.jakbys byl rzeczywiscie brzydki, to bym sie nie wypowiadala.fakt ze paszczura nikt nie chce.tobie brakuje z wlosow i pewnosci siebie.nie wiem tez jaki jestes z charakteru, moze tu tkwi przyczyna?