Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania krak

Czemu facetów tak podnieca wpychanie palców w pochwę?

Polecane posty

Gość gośćmilena
co racja to racja a orgazm też się może trafić

Gość emigosc
wole wkladac wlasne . co za chwile zrobie

Gość gość
To jest racja bo przy Kazdej wizycie ginekolog facet w pycha palce do pochwy czego nie czynia kobiety ginekolozki .Jedynym tłumaczeniem jest podniecanie sie faceta ginekologa. Zwlaszcza taki stan rzeczy jest u Polskich ginekologow.

Gość emigosc
swinie ! dobrze ze nie zaczyna lizac , to lekarz czy kochanek? :-s

Gość gość
Do tego zawodu ginekologa idą w większości dla kasy i podniecania się.

Gość gość
Wole gdy podczas minetki wchodzi jezyczkiem i dochodze do organu potem ssie wypijajac wszystko tak jak ja podczas lodzika wszystko polyka.

Gość gość
Ja bardzo lubię jak maz robi mi placówke, ale on jest delikatny nic mnie nie boli wręcz przeciwnie, moja cipka zaczyna pulsować pod wpływem jego palcy, latem często lubi podciągnąć mi sukienkę i włożyć tam swoje palce i obliczać moj soczek, ja myśle ze to mu tez daje poczucie dominacji, ze moje ciało należy do niego, tak jak by mówił pamiętaj czyje to jest, tak samo z klapsem w tyłek, czy jak robię blowjob lubi żebym klęczała i patrzyła mu w oczy. W codziennym zyciu jestem jego Panią ale w sypialni lubi żebym była trochę jego sucza.

Gość gość
mi wchodzi jeden palec mojego faceta. raz sie udalo 2... boli, ale uwielbiam to bo widze jak on sie podnieca.

Gość gośćUfoLufo
Uwielbiam palcowki ale przed nia dokladnie myje rece 2-3 razy i szoryje pumeksem,a mydlo antybakteryjne uzywam-siarkowe. Pierwszej lasce co z nia bylem to 3 palce probowalem wlozyc i uwielbiala to jak jej wale, a teraz z zona to robie i wydaje mi sie ze mam umiejetnosci w tym zakresie. To radosc patrzec jak sapie,steka.