Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyznom przeszkadza jak kobieta miała wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość

Przecież to oznacza, że jest wyjątkowa.

faceci są zazdrośni o seks. kobiety o uczucia. Coś takiego tu przeczytałem niedawno i wziołem do siebie.

Gość gość
Bo sa hipokrytami. Sami chca miec wiele a kobieta ma byc dziewica

Gość gość
Z tą wyjątkowością to bym nie przesadzał :-) Ale mi to nie przeszkadza pod warunkiem, że jest zdrowa i nie było to wielu na raz. Nie mydło, nie wymydli się

Gość gość
13.02. Święte słowa

Gość gość
Bo kobiety pragną ru/cha/czy i myślą, że faceci chcą puszczalskich kobiet

Gość gość
Bo się boją, że taka kobieta będzie miała wysokie wymagania, a oni mogą nie być tacy dobrzy i ona będzie to wiedzieć.

Gość gość
Bo to panienka lekkich obyczajów, a ja bym się źle czuł ze świadomością, że okolice miejsca, gdzie przez 9 miesięcy przebywał mój potomek, penetrował jakiś obcy fjut...

Gość gość
gość dziś Bo to panienka lekkich obyczajów, a ja bym się źle czuł ze świadomością, że okolice miejsca, gdzie przez 9 miesięcy przebywał mój potomek, penetrował jakiś obcy fjut... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Dobrze powiedziane. Popieram!

Gość gość
Osoby z dużą ilością partnerów, to osoby rozwiązłe, goniące za prymitywnymi emocjami, niestabilne w uczuciach i szkoda czasu na związki z takimi... dotyczy to obu płci.

Gość gość
Jakos podswiadomie brzydziloby mnie wkladanie swoich klejnotow w miejsce, gdzie bylo juz kilka obrzydliwych kootasow...

Gość Aldona666
po większosci wypowiedzi wnioskuje, ze na rzeczy jest cos innego niz kwestia obawy o swoje umiejetnosci

Gość gość
nie przeszkadza mi, że mój facet miał przede mną kilka dziewczyn - jest bardziej doświadczony ale w przypadku nas, kobiet jest inaczej - my przyjmujemy penisa w siebie, więc ew. "brudy" zostają w nas...

Gość gość
Nie dość że przyjmujecie penisa w siebie, to jeszcze 90% z was godzi się na obrzydliwe rzeczy tylko po to aby facet od was nie odszedł. Brak szacunku do siebie przekłada się na brak szacunku u mężczyzny. A tak na marginesie, to statystycznie faceci wcale nie mają aż tak wiele partnerek.

Gość gość
Powiem tak Dziwki są fajne ale na żonę nikt takiej nie chce Zastanówcie się dlaczego?

Gość gość
a mi przeszkadzała przeszłość faceta - i wzięłam takiego bez przeszłosći. Skoro sama byłam dziewicą to czemu mam się zadowalać byle kim?

Gość gość
jak się puszczała z byle kim, no to wiadomo, qrwom już dziękujemy. a jak miała chłopaka, to jest to do przyjęcia.

Gość gość
facet ma bardzo łatwo zataić, że kiedyś bzykał zawsze, nawet bardzo doświadczony może przedstawić się jako prawiczek u nas trochę trudniej, wymaga dodatkowych zabiegów...

Gość gość
ch..we prowo tego samego przygłupa co zawsze. A tak na marginesie- mężczyznom nie, tylko miękkim siurom przeszkadza i budzi w nich kompleksy i lęki. Mężczyzna ma już trochę coś innego w głowie nisz to g... jakie ma autor

Gość gość
Nie dość że przyjmujecie penisa w siebie, to jeszcze 90% z was godzi się na obrzydliwe rzeczy tylko po to aby facet od was nie odszedł. synu, zacznij no uprawiać jakiś seks to zobaczysz , ze to nie jest obrzydliwe. a jak dalej tak będziesz myslał to idź do psychologa, może jakoś poradzi

Gość gość
13:17 P****ało cie? Jak facet lubi rżnąć wszystko, co się rusza, to jest ok, jak kobieta lubi seks, to jest puszczalska, no k****, ręce opadają. Zacznij może obrzezać, wtedy będziesz szczęśliwy.

Gość gość
ale w przypadku nas, kobiet jest inaczej - my przyjmujemy penisa w siebie, więc ew. "brudy" zostają w nas... a ty się gdzieś leczysz dziunia? nie? to może czas zacząć

Gość gość
Jak kobieta jest nie atrakcyjna i musiała włożyć wysiłek żeby puknąć przystojniaka który jej się podoba to mam do niej szacunek

Gość gość
Ja bym nie chciał mieć puszczalskiej dziewczyny

Gość gość
gość dziś ale w przypadku nas, kobiet jest inaczej - my przyjmujemy penisa w siebie, więc ew. "brudy" zostają w nas... XXXXXXXXXXX Taka jest niewygodna dla nas - kobiet prawda.

Gość gość
14:28 Czyli Ty możesz rznąć wszystko, co się rusza, a kobieta nie może lubić seksu, bo od razu puszczalska? To bierz żyletkę w rękę i leć na miasto obrzezać!

Gość gość
gość dziś Bo faceci nie chcą szmaty do związku a wy kobiety puszczalskiego faceta chcecie bo dla was jest przede wszystkim DOŚWIADCZONY a wy doświadczenia oczekujecie i wymagacie w przeciwieństwie do mężczyzn.

Gość gość
gość dziś Bo faceci nie chcą szmaty do związku a wy kobiety puszczalskiego faceta chcecie bo dla was jest przede wszystkim DOŚWIADCZONY a wy doświadczenia oczekujecie i wymagacie w przeciwieństwie do mężczyzn.

Gość gość