Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1994

co zrobic??

Polecane posty

Gość smutna1994

witam kobietki, mój facet nie panuje nad słowami podczas kłótni.. Wielokrotnie usłyszałam od niego najgorsze słowa typu: spier*, dzi*, jeb* kur* itd kiedys bardzo naciagnęłam sobie jego zaufanie, bardzo go ograniczałam, robiłam pretensje dosłownie o wszystko. Wiele razy zrywał ze mną ale jakoś zawsze udało sie sprawy załagodzić. Mieszkamy ze sobą ponad rok a jestesmy razem 3 lata. Do wspólnego zamieszkania zmusiły nas głównie złe sytuacje w domu. Kobietki podpowiedzcie mi czy warto jeszcze ten związek naprawiać czy dać sobie spokój? Zaznaczam, że w sytuacjach kiedy mam na niego brzydko mówiąc wyjeb*ne wychodze na tym najlepiej, ale całe życie tak nie można...

Gość gość
moim zdaniem nie warto, wasz związek to patologia nie wyobrażam sobie tolerować takiego chamstwa

Gość gość
Daj sobie spokoj, doświadczenie pokazuje tylko, że jeśli juz tak jest na początku, to z biegiem czasu bedzie tylko gorzej... Przykre to, ale takie są fakt... Uważaj, aby do wyzwisk nie doszły rękoczyny

Gość gość
Często kłóciłem się ze swoją dziewczyną, ale w najgorszych sytuacjahc nie przyszło mi do głowy wyzwać ją wulgarnie - zawsze miałem świadomość, że to ktoś dla mnie bardzo ważny. Innymi słowy - jesli nie szanuje Ciebie teraz, to nie potem tym bardziej nie będzie. Dlatego miej szacunek do samej siebie