Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam PAULINEK

Polecane posty

Gość gość

Kochane mamusie zastanawiam się nad tym imieniem dla mojej córeczki ale po przeczytaniu znaczenia w księdze imion trochę mną wstrząsnęło Piszą tam że najogólniej mówiąc to nerwowe histeryczki Mam do was pytanie czy w przypadku waszych córeczek rzeczywiście się to sprawdziło ? Jak oceniacie ich charaktery ?

Moja najlepsza kolezanka 2 -mce temu urodzila przesliczna Paulinke ,jest spokojnym malenstwem , spi spokojnie nie ma z nia problemow jest malutkim zarloczkiem:)))

Gość gość
w każdym można znaleść cechy dotyczące każdego imienia ale tak na marginesie to znam same fajne pauliny (dorosłe) małej żadnej nie znam ale za tydz u brata urodzi sie być może paulinka sama bratu zaproponowałam bo bratowa chce amelia ale to kijowe imie

Gość gość
omg, gdzie to wyczytałas, bo ja tego nie widziałam a czytałam chyba wszystko, mam Paulinkę 6 mcy i właśnie jest histeryczka

Gość H helix
Jak można się sugerować takimi pierdołami? Rozumiem sprawdzić pochodzenie i znaczenie imienia, żeby dziecko nie miało się czego wstydzić, ale przecież to geny i wychowanie determinują charakter dziecka. Jak ma być histeryczką, to będzie. I nie ma znaczenia czy dasz jej na imię Paulina, Anna czy Zuzanna.

Gość gość
Pauliny to zwykle histeryczki , mają nadwagę i duże tzytze . Z ryja takie 4/10 . Lubią się roooochać , preferują anala , nie przepadają za połykaniem ejakulatu .