Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

marzeenia się nie spełniają

Polecane posty

Widzę że niedaleko pada jabłoń os jabłoni. Wredny !alpiszon i him tovten sam poziom, obie są szmaty rozplodowe :D🖐️

Gość gość
egon to czyj projekt ?

Him tylko jak przyjade to badz w tej dzinsowej kurteczce . Super w niej wygladasz:-)

już ze 2 lata nie miałam jej na sb...

Gość gość
Cynik to jest projekt ale jeszcze nie wiem kogo.Moze to zber jest

Gość gość
egon to klawy

Ja jak wrocilem do UK w piątek w nocy, w sobotę wieczorem pojechalem do kumpla razem z nim do solihull spotkać się z jego kolezanks (on jest gejem) która w niedzielę miała jechać do Kuala Lumpur a potem do Sydney do pracy wraca w czerwcu :) to na stacji spotkalismy jego koleżanki ze sklepu z luksusowym towarem house od fraser, jedną blondi hot w chuj jak !nie mattcjejvprzedstawial to niecpodalem ręki bo miałem spocona hehe, normalnie taka szprychami że szok, łaski z kafecsie chowają, drugą była vtaka Chinka i jakieś dwie starsze która skomentowała moje słuchawki XD. Jak wysiadaly dwie to kuzwa czułem jakby mi ktoś właśnie galę zrobił, czułem że mi ktoś z tej 4 ciągnie pale, czy to możliwe że wtedy w pociągu jakas w myślach robiła galeczke?

Gość gość
klawy77 ?

Gość gość
bolec to cynik

Gość gość
Cynik to Bolec infernalko cos slabo z postrzeganiem widze A Egon to moze byc klawy77 ,ktos z erotycznego ale slabo znam tam ludzi

Gość gość
tak to klawy i nawet zwiał teraz :D

Huashahsah takie laski jak w tamtą sobotę spotkałem to w Polsce nigdy :D byłem ją Matt i one taka jedna co potem poczulem że jest mojavjak Matt jej powiedział że jestem palkerem i to dobrym, jak siedzoeliśmy na zewnątrz to wysiada zcauta takaclaseczkavpatrzecsievivmysle kuzwacjaka zgrabna :D a za chwilę się okazuje zectocjego koleżanką hahah. Zaraz dobila druga, taka loszkaz wielkim cyckiem i malavtorebkaclouis vitton to było niezle... Wvkoncu czułem się sobą. Potem musieliśmy je opuścić bo musiałem z zespołem się spotkać w moim mieście, a tam miało jeszcze 10 osób dobić. To był wieczór zycia

Gość gość
cynik cos ci sie wyrazy jebia w pisaniu

Gość gość
to wylacz automatyczny slownik

Filip dlaczego obrażałeś mnie z bolca? dlaczego raz mnie bronisz a raz obrażasz?