Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrys9933

Są Dojrzałe kobiety do zabaw z młodym ?

Polecane posty

Gość gość
Smof ty gruby debilu, jak się nudzisz to kup sobie szopa pracza, a przestań wpieprzać się ludziom w tematy w których nie masz nic do napisania.

Gość gość
Chłopcze tez mam ochotę na dojrzałego super faceta Jestem po 30 ale nie mam ochoty jeszcze kogoś uczyć raczej aby mnie nauczył

Też dużo potrafię nie chodzi mi o naukę poprostu dojrzałe ciało mnie podnieca jeśli chcesz napisz patrys9933@wp.pl

Gość gość
Autorze nie napiszę ale mam nadzieję ze poznasz taką która będzie miała na Ciebie taką ochotę jak Ty na nią Mnie zawsze kręcili starsi, rówieśnicy to dzieciaki juz nie mówiąc o młodszych Po wielu latach latach nic się nie zmieniło żaden 30paro latek nie kręci mnie tak jak 40 plus:) To silniejsze odemnie

Bardzo tego pragnie i dziękuję ci szkoda ze nie chcesz chciasz na pw mnie poznać o opowiedzieć parę przeżyć

Gość gość
Poznałam kogoś podobnego do Ciebie Dużo rozmawialiśmy fajny inteligentny młody człowiek istne ciacho Wyjasnialam uczyłam mówiłam wszystko chłoną jak gąbka ale z czasem pomimo że miał dziewczynę myślał za poważnie o mnie Ja traktowałam go jak młodszego znajomego i nie umiałam odwzajemnić tego co on chciał Zezwalam kontakt wiedziałam jak się męczy

Gość gość
A tersz masz jakiegoś rowiesnika?:-)

Gość gość
Pisałam co myślę o rówieśnikach i.młodszych Fajni ludzie ale nie moje fale

A może by chciałaś jeszcze raz pouczyć takiego młodego odezwij się patrys9933@wp.pl proszę ;*

Gość gość
Nie obiecuję Poszukaj jeszcze Mam dużo znajomych które za takich młodych jak Ty dały by się powiesić Bo są gusta i gusciki:)

Gość gość
Nie miałeś nigdy? Ja mam 24 lata i miałem 38 latkę. Nie był to najlepszy seks, ale dlatego, że byłem w dużym stresie. Za duże podniecenie, onieśmielała mnie.