Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak subtelnie uwieść żonatego faceta

Polecane posty

Gość gość
Omg !! Uwiedz se wolnego a nie zonatego. Wyobraz sobie ze ta kobieta go napewno bardzo kocha I jest szczesliwa. Postaw sie w jej sytuacji.

Gość gość
Nie zakocham się - jestem mężatką. Kocham męża, tyle, że namiętność już nie ta. :)

Gość gość
to mężatki myslisz że się nie zakochują w kim innym? zabawne rzeczy piszesz. to skąd są w takim razie romanse???

Gość gość
oj tam bedziesz uwodzic, zdzwon do zony i juz sie z nia o portki dogadacie, moze na wekendy bedzie ci pozyczac, w koncu solidarnosc jajnikow

Gość gość
o albo sobotnie trojkaciki

Gość gość
albo sie na wekendy zmieniajcie facetmi, zawsze zrobi sie ciekwiej, i twoj stary odzyje zawsze to inna dzura

Gość gość
Mnie udalo juz sie uwiesc kilku zonatych mezczyzn :) i w ogole nie czuje sie z tym zle. :))

Gość gość
21:58. Nie bój się twój facet już też kilka mężatek zaliczył. Karma wraca.

Gość gość
22.03 . Nie mam faceta :)

Gość gość
up

Gość gość
Autorko jestes szmaata I tyle !!!! :)tylko wlasnie do jednorazowego wycierania podlog :) tak z pewnoscia traktuja cie mezczyzni :)

Gość gość
Sami wasi mezowie szukaja :). A ja sie smieje tylko z zoneczek ze sa takie glupie !!

Gość gość
Moj mezus nie szuka :) poniewaz ma wszystko :) a poza tym wszedzie wychodzimy razem :) a seks rodem z p****la, a ciebie w****** I oleje :)

Gość gość
Co za k://u+rwiskoooo je/bane:)

Gość gość
Spokojnie, twoj tez pewnie inne puka :) napewno mlodziutke, seksowne, cycate a nie takie nudzace sie szybko jak ty :)

Gość gość
A subtelnie to ta zona powinna ci walnac w ryj :) I trzy metry pod ziemie zakopywac takie k*****iska

Gość gość
Atakują pewnie same zakompkeksione zonki które mają niskie libido

Gość gość
22.03- no widzisz, bo nikt nie chcę takiej... takiej.... nieważne

Gość gość
Nie popieram zdrad, ale na litość boską, dlaczego uważacie inną - odrębną, myślącą osobę za swoją własność? Bardzo mnie to uderzyło. Wasi mężowie to przedmioty, meble jakieś, że mówicie o kradzeniu cudzej własności??? Zero szacunku dla drugiego człowieka.

Gość gość
My z mezem uwazamy ze nalezymy dosiebie, tak!I nie uwazam go za mebel a za milosc mego zycia.Jak by mi jakas szmata probowala uwiesc meza to on sam spuscil by ja na drzewo(byla taka sytuacja).Mysle ze takie prostaczki uwadzace mezow musza sie w ten sposob dowartosciowac bo same nie sa kochane i uwazam ze temat to prowokacja :)

Gość gość
Dokladnie sama jestes zakompleksiona a nie my :) ja nie mam zadnych kompleksow glupia malpo !!!

Gość gość
A subtelnie to ta zona powinna ci walnac w ryj :) I trzy metry pod ziemie zakopywac takie k*****iska

Gość gość
Lubie sie kochac z zonatymi facetami:) tak poprostu bez zadnych uczuc. A zonki niczego nie swiadome

Gość gość
Mężowie może kochają Was ale tak większość was zdradza...taka prawda..bo prawda jest taka że większość kobiet po ciąży jest gruba, nie dba siebie, O męża w łóżku I dlatego te zdrady..wiem bo takA wasi mężowie mówią. ..

Gość gość
Jeżeli żona jest na każde zawołanie męża , spełnia każda zachcianke erotyczną wtedy może Maz nie bedzie zdradzal;)a jak nie to nie placzcie niewiasty hehe

Gość gość
patrząc na ilość buziek w zdaniu, stwierdzam z całą pewnością, że autorką jest Agatka :D

Gość gość
autorko na pocieszenie napisze, że skoro tak skaczesz z hooja na hooja to zaraz będziesz mieć hpv i kłykciny kończyste :D ponieważ w 90% przypadków faceci są nosicielami ale bez żadnych objawów, zatem miłego bzykania i leczenia :D

Gość gość
Glupie zonki pogodzcie sie z tym ze wasi mezowie rooochaja inne

Gość gość
8.30 zdziwilabys sie :) jestem młodą atrakcyjną kobietą. Nie szukam zwiazkow :) chce sie zabawic

Gość gość
To idz do klubu i znajdz se studenta. Poza tym specjalnie napisała w tym dziale. PROWO a wy się produkujecie