Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, dlaczego chodzicie z pięknościami, a o rękę prosicie te 'zwyklejsze'?

Polecane posty

Gość gość
odnośnie "rybiego" stylu kobiet www.barwykobiety.pl/kobieta_ryba.html ciekawe czy takie introwertyczki podobaja sie jeszcze facetom?

Gość gość
ps bez urazy www.barwykobiety.pl/kobieta_bliznieta.html W swojej pracy ceni najbardziej rozmowy z kolegami, przerwy na śniadanie, oraz przeglądarkę w internecie. :-) to sie zgadza, przyznaj sie chociaz raz :-)

Gość gość
a kto tak twierdzi, osobowosci jest nieskoczoność nawet według tych astrologicznych bzdur, a nie psychologi, masz 12 podstawowych znaków x poszczególne planety x domy 12 + koniunkcje i inne w tych domach, itd zeby to poznac to minimu ze 20 lat siedzenia.. tylko po co

Gość gość
Idź z tymi bredniami na jakieś forum dla wróżbitów, a nie zaśmiecasz temat bzdurami dla idiotów.

Gość gość
gość dziś a to sorry, z twojego wpisu wygladalo innaczej.. bliznieta czyli masz podwojna osobowość jak Anita Lipnicka, ekstrawertyk maxymalny.. słodko-gorzka usmiech.gif faceci nie mają z Tobą łatwo, pewnie Twój ideał to intelektualista o wrażliwym, konkretnym sercu, pragmatyk..? jezeli tak, to nic dziwnego ze jest tak ciezko w XXI w. x Nie ulegalabym az tak bardzo teoriom nt. znakow, a zwlaszcza pejoratywnym opiniom co do znaku bliźniąt. Nie jestem kompletnie ekstrawertykiem. Własnie mocny samotnik ze mnie :-) Nie zamierzam się wiązać z pierwszym lepszym mężczyzną, tylko po to, by nie być samą. Wiele kobiet niestety to robi. Owszem, mężczyźni mają lekki problem ze mną, gdyż jestem zbyt sprytna, znam się na psychologii i mam silnie rozwiniętą intuicję, co sprawia, że z kilometra wyczuwam nieszczerość, kombinatorstwo i złe intencje. Ostatnio jeden interesujący mężczyzna podrywał mnie, ale od samego początku czułam, że coś rozgrywa w tle i się nie pomyliłam :-)

Gość gość
introwertykiem też na pewno nie jesteś :-) :-) (jak np. ryby), mozesz rozwinąć jak wpadł u Ciebie? bo ciekawe to.. ps. znaki to tylko temat na wstęp, jedyne w czym moga sie przydać to np. wykluczyć dane zwiazki kompletnie bez szans czyli u Ciebie chyba nie wyborażasz sobie zwikazku np. z facetem spod znaku ryby? bo ja nie mogę sobie tego wyobrazić w Twoim przypadku.. jezeli jest tak jak piszesz czy trafilas kiedys na faceta z uczciwymi zamiarami czy dalasz mu chociaz 1 % szansy

Gość gość
ps. ale piosenka Lipnickiej chyba pasuje w 100% do Ciebie ?:-)

Gość gość
ość dziś introwertykiem też na pewno nie jesteś usmiech.gifusmiech.gif (jak np. ryby), mozesz rozwinąć jak wpadł u Ciebie? bo ciekawe to.. ps. znaki to tylko temat na wstęp, jedyne w czym moga sie przydać to np. wykluczyć dane zwiazki kompletnie bez szans czyli u Ciebie chyba nie wyborażasz sobie zwikazku np. z facetem spod znaku ryby? bo ja nie mogę sobie tego wyobrazić w Twoim przypadku.. jezeli jest tak jak piszesz czy trafilas kiedys na faceta z uczciwymi zamiarami czy dalasz mu chociaz 1 % szansy x Owszem spotkalam takowego i wyszla z tego przepiekna milosc, ale zwiazek nie przetrwal, niestety. Jak zlapalam tamtego? Ja nie muszę widziec co facet robi, zeby WIEDZIECco robi :) Co do introwersji- najprostsza definicja, to zdiagnozowanie w jakich warunkach ładujemy swoj zyciowy, energetyczny akumulator. Mnie męczą ludzie na dłuższą metę i zdecydowanie wybieram samotnictwo. Co do ryb- bylam z mezczyzna spod tego znaku, ale to był raczej młodociany etap.

Gość gość
To ja wam powiem jak to jest jestem z ladna dziewczyna mieszkamy razemI ona sie do zycia nie nadaje lubie gotowac wlasciwie wszystko umiem zrobic sam jestem samodzielny kobieta jak bylem sam nie szukalem kobieta jak w roli gospodyni a partnerki z ktore mozna porozmawiac I wogole wszystko mozna nawet ugotowac cis razem no dobra jestem intelogentym czlowiekiem lubie porozmawiac na kazdy temat obejrzec ciekawy program I nie tylko ale z nia nie moge jednak rozbieznosc intelektualna przytlacza mnie

Gość gość
Uwazam ze najwazniejsze jest zrozumienie I wspolne zai teresowania wyglad nie ma juz takiegio znaczenia oxzywuscie jezeli dana osoba sie nam podoba spusta lala mozna sie tylko chyba zabawic nic po za tym

takie rozmowy o wyglądzie fizycznym i dorabianiu do niego ideologii prowadziła w podstawówce, a tu ten temat na forum dla dorosłych ma 5 stron, ja pierdolę.

Gość gość
Dodam jeszcze ze mnie nawet osobiscie bardziej podniecaja brzydzsze kobiety a tych pieknych niby... pustych sie brzydze bo nie kreci mnie tylko mechanizm penetracji po mechanizmie dajmy na to penetracji co dalej lalunia bedzie malowac paznokcie? Nawet nie da sie sensownie porozmawiac na powazny temat chyba zw kosmetyki sa powazny temat I wlosy

Gość gość
gość dziś To ja wam powiem jak to jest jestem z ladna dziewczyna mieszkamy razemI ona sie do zycia nie nadaje lubie gotowac wlasciwie wszystko umiem zrobic sam jestem samodzielny kobieta jak bylem sam nie szukalem kobieta jak w roli gospodyni a partnerki z ktore mozna porozmawiac I wogole wszystko mozna nawet ugotowac cis razem no dobra jestem intelogentym czlowiekiem lubie porozmawiac na kazdy temat obejrzec ciekawy program I nie tylko ale z nia nie moge jednak rozbieznosc intelektualna przytlacza mnie x Najwidoczniej poleciales na urodę. Przeceiz zanim ludzie się zwiąża, duzo ze sobą rozmawiają na przerozniejsze tematy, wymeniaja opinir, poglady itp. Nie wyczules, ze jest miedzy Wami przepasc intelektualna? Pewnie nie chciales tego widziec, bo byles zauroczony jej urodą.

Gość gość
gość dziś Dodam jeszcze ze mnie nawet osobiscie bardziej podniecaja brzydzsze kobiety a tych pieknych niby... pustych sie brzydze bo nie kreci mnie tylko mechanizm penetracji po mechanizmie dajmy na to penetracji co dalej lalunia bedzie malowac paznokcie? Nawet nie da sie sensownie porozmawiac na powazny temat chyba zw kosmetyki sa powazny temat I wlosy x Nie ma to jak stereotypowe myslenie. Ono swiadczy takze oTwojej inteligencji.

Gość gość
Nie generalizuje ale przewaznie piekne panie nie sa to tanie panie I nie szukaja milosci a korzysci wynikajacych dla siebie z bycia z kims zadaja zaplaty za swoj wyglad? Dla mnie to kpina bo predzej sprawie bogate I beztroskie zycie takiej szarej myszce ktora jest bezinteresowna konserwatysce o archaicznym podejciu do milosci tradycjonalistce ktora kocha az do smierci I nie zdradzi jestem bogate przystojnym facetem nigdy zadnej kobiety nie zdradzilem I wiem ze nie zdradze bo takiej ma wszczepione mechanizm najwyzeh sie rostane jakby co nie tak zdradzi nie wybaczam

Gość gość
Powiem szczerze poznalismy sie na portalu randkowym zakochalem sie spotkalismy sie wszystko jak z filmu nie dostrzeglem nie wyczulem przepasci intelektualnej I drobnych roznic charakteru jak I zaintetesowan rozowe okulary mialem ale zeczywistosc mieszkanie razem wspolne zycie nas egzaminuje I nie jest rozowa zawsze marzylem o prawdziwej milosci

Gość gość
Zawsze wystrzegam sie stereotypow a moja historia jest bardziej zlozona I bardziej zagmatwana to zapytam ciebie x chcialbys/chcialabys byc z osoba mieszkanie razem z ktora niewiele masz tematow do rozmow

Gość gość
wyglad wygladem, ale odnosnie charakteru mamy min introwertyczki i ekstrawertyczki te pierwsze (introwertyczki) jeden biegun to nastawione na uczucia (skrajnie jak typowe ryby), drugi to intelekt (przyklad np. znaku panny) drugie to ekstrawertyczki uczucia (przykład waga, chociaż tutaj są wyjątki), intelekt (np. koleżanka blizniak, jak widać :-)

Gość gość
albo prosciej: introwertyczki uczucia oczywiście Elizabeth Taylor, intelekt typu Cameron Diaz ekstrawertyczka uczucia typ Kate Winslet, intelekt typ Natalie Portman

Gość gość
nie ma naturalnych pieknych, a ona cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2009/10/mcadams-julie/rachel-mcadams-after-miss-julie-03.jpg

Gość gość
chodzi o rachel mcadams

Gość gość
gość dziś chodzi o rachel mcadams x Rachel jest bardzo ładna i mówię to jako kobieta :-)

Gość gośćewunia
Ja bym powiedziała że z tymi pięknymi nawet mniej "chodzą" - do pięknej trudniej zagadać, bo w glowie kotluje się więcej obaw. Do tego pokutuje stereotyp - racjonalizacja na zasadzie rekompensaty, że życie z piękną będzie trudniejsze, będzie mieć roszczenia, będzie mniej doceniała miłość partnera, a brzydka będzie za to kochająca, dobra, mądra. To oczywiście wszystko są szufladki mające na celu dać ludziom złudzenie porządku w świecie.

Gość gość
gość dziś Zawsze wystrzegam sie stereotypow a moja historia jest bardziej zlozona I bardziej zagmatwana to zapytam ciebie x chcialbys/chcialabys byc z osoba mieszkanie razem z ktora niewiele masz tematow do rozmow x Jak długo trwa ten związek?

Gość gość
Z opoznieniem ale odpowiem 4lata jestesmy razem i mieszkamy razem widujemy sie po pracy chcialbym Z nia porozmawiac obejrzec razem film program pojsc na miasto ale jestt to trudne praktycznie ja siedze na komputerze a ona idzie spac bo jestesmy zmeczona lub czyta cos na internecie jestesmy sex czasem i tak nie taki jaki bym chcialbym ale nie lubie sugerowac narzucac

Gość gość
gość dziś Z opoznieniem ale odpowiem 4lata jestesmy razem i mieszkamy razem widujemy sie po pracy chcialbym Z nia porozmawiac obejrzec razem film program pojsc na miasto ale jestt to trudne praktycznie ja siedze na komputerze a ona idzie spac bo jestesmy zmeczona lub czyta cos na internecie jestesmy sex czasem i tak nie taki jaki bym chcialbym ale nie lubie sugerowac narzucac x Od kiedy tak się dzieje? Rozmawiales z nią o swoich odczuciach i potrzebach?

Gość gość
zgodze sie, ze uroda nie jest az taka wazna, jakis facet to napisal, dla mnie szczegolnie uroda nie jest wazna, jak nie mamy o czym gadac, nie mamy wspolnych zainteresowan to ktos wydaje mi sie coraz mniej pociagajacy i po prostu mnie nudzi.... ja to jestem dziwny przypadek, czuje sie zbyt glupia dla madrych, zbyt madra dla glupich, dalam sobie spokoj ze zwiazkami, nie moge znalezc nikogo,z kim bym sie dobrze czula...........

Gość gość
Wogole sorry za bledy pisze z telefonu.tak rozmawialem nie raz nawet nie ra chcialem sie rozstac najlepsze jest to zo ona sie niechce ze mna rozstac uwazam ze ma nizszy poziom intelektualny niz ja po za tym bedac ze mna jest przy kasie a bardzo lubi pieniadze mysle ze tylko dlatego jest ze mna chociaz ona pracuje nie jest tak ze jestem jej utrzymankiem rachunki placimy po polowie i tak dalej chodzi mi poprostu o bliskosc emocjonalna nie o seks o rozmowe bratnia dusze ja lubi dyzo rozmawialem i kocham zycie ona raczej chyba nie lubi tyle rozmawiac

Gość gość
chodzi mi poprostu o bliskosc emocjonalna nie o seks o rozmowe bratnia dusze ja lubi dyzo rozmawialem i kocham zycie ona raczej chyba nie lubi tyle rozmawiac to jest przykre, ze ludzie sie tak od siebie oddalaja..... jak, cholera sie polaczyc, co cie do niej przyciagnelo na poczatku?