Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, dlaczego chodzicie z pięknościami, a o rękę prosicie te 'zwyklejsze'?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli wygląd idzie w parze z tym co ma w głowie to dobrze. Inaczej kompletna klapa i żadne ładne starzenie się nie pomoże.

ja na pytanie autorki nie odpowiem, za to wam je przetłumaczę. z kobiecego na ludzkie, brzmi ono: "dlaczego brzydsze dziewczyny mają mężów, a ja, taka ładna, zawsze jestem kopana w dupę przez facetów i jeszcze żaden mi się nie oświadczył?" :P

Gość gość
a ja jako facet powiem że może w takich się zakochali. Nie wyobrażam sobie mieć zony brzydkiej albo takiej do której nic nie czuję. Poza tym jest bardzo dużo dziewczyn które na pierwszy rzut okna są bardzo przeciętne a jednak po dłuższym spojrzeniu coś do nich przyciąga

Gość gość
Bo te ładne są wyjątkowe i czekają na coś ekstra hahaha

Gość gość
''frustrat'' to wlasnie brzydsza tu piszaca kobiata , kazdy ma tu swoje kompleksy :D

Gość gość
Deductor no wklej te piękne kobiety

Gość gość
Ja się ożeniłem, bo pokochałem swoją kobietę, a czy moja żona jest piękna? Dla mnie jest, bo odkąd ją poznałem to na żadne inne nie zwracam uwagi i żadnej innej bym nie chciał. Żaden facet nie oświadczy się kobiecie, która mu się nie podoba, no chyba że jest idiotą, desperatem lub męską dziw/ką i zrobił to dla korzyści majątkowych. Faceci oświadczają się kobietom które kochają, którym ufają, które są dobre, przy których czują się dobrze i mogą być sobą i na które zawsze można liczyć, ot cała filozofia. A wygląd to rzecz gustu, to co podoba się jednemu, dla drugiego będzie mało atrakcyjne.

Gość gość
te naprawdę ładne w większości przypadków są mało inteligentne

Gość gość
do gość dziś Jeden z najgorszych przykładów to moim zdaniem Lady Gaga i ten jej utrzymanek, Jennifer Lopez z 18 lat młodszym kochankiem

Gość GośćMax
Odpowiadam na pytanie w temacie- Kobieta chce na męża kogoś lepszego od siebie, więc brakuje tych lepszych dla wszystkich piękności, te zwyklejsze zadowalają się zwyklejszymi facetami, aby nie skończyć samotnie, mimo, że skrycie mażą o tych najlepszych. Kobiety piękne mają duże wymagania, bo uważają się za bardzo wartościowe.

Gość Deductor
Dlaczego niby mam wklejać? Każdy kto ma wiedzieć, ten wie, co prawdziwym pięknem jest... Ja tutaj nie muszę nikomu czegokolwiek udowadniać, ani nie zamierzam

Gość Deductor
13:33 - I ten post powinien być konkluzją kończącą tę prowokację...

Gość gość
a ona nie jest naturalna i piękna? p1.pichost.me/i/50/1740753.jpg

Gość gość
gość wyżej, mnie się bardzo podoba Eva Green.

Gość zawsze szczery
"dlaczego brzydsze dziewczyny mają mężów, a ja, taka ładna, zawsze jestem kopana w d**ę przez facetów i jeszcze żaden mi się nie oświadczył?" x 10/10

Gość gość
albo jeszcze ta content9.flixster.com/photo/11/51/51/11515107_gal.jpg ; najlepiej mieszanka obu, chodzi też o charakter tych pań, nie są przecież top modelkami a przyciągają

Gość gość
gość dziś Rachel Weisz też świetna

Gość gość
A skąd ty wiesz jakie one mają charakter, znasz je osobiście? Mamy tu 2 zupełnie odrębne typy urody, Pani nr. 1 sprawiająca wrażenie bardzo chłodnej i zdystansowanej kobiety i Pani nr. 2 o bardzo ciepłej i sympatycznej twarzy. Wygląd tych obu kobiet sugeruje dwa zupełnie odrębne charaktery.

Gość gość
i są panie typ nr 3 co mają oba jednoczesnie, nie poznaliście takich?

Gość gość
ja tam wiem że najlepiej powodzi się w życiu ''przeciętnym'' z wyglądu :D:D:D:D:D:D:D a piękni często cierpią :P

Gość gość
Bo przeciętni są bardziej życiowi i odważniejsi w swoich działaniach, kobiety uważające się za atrakcyjne czekają nie wiadomo na co, marudzą, przebierają, szukają swojego wymyślonego ideału i uważają że skoro są ładne, to cały świat powinien paść do ich stóp.

Gość gość
Chrzanicie stereotypowe bzdury. Nie ma to jak uogolnianie. Gdyby Wasze teorie były zgodne z prawdą, żadna piękna kobieta nie miałaby partnera. Poza tym, piękno to pojęcie bardzo względne. Czy bierzecie pod uwagę to, że kobieta moze tak o sobie wcale nie mysleć??? Ja dostaję wiele komplementów odnośnie swojej urody, ale nigdy mi to nie poprzewracało w głowie, a poza tym nie uważam się za piękność. mam natomiast silną osobowość i nie uprawiam desperacji. Potrafię żyć sama i nie mam ciśnienia na obowiązkowe wchodzenie w związki. Oczekuję dojrzałości emocjonalnej od mężczyzny, a to wbrew pozorom jest bardzo rzadko spotykana cecha. Wystarczy posiedziec tu na forum i poczytac o problemach ludzi.

Gość gość
a jaki masz znak zodiaku, i czy identyfikujesz się z nim odnośnie swojego charakteru, stawiam na coś w rodzaju byka, lub innego twardego znaku ziemi Do reszty: co uważacie na temat kobiecego piękna, lub nie kobiet których styl określa się spod znaku ryby, przykład i288.photobucket.com/albums/ll189/Rozen-rot/Anneke%20van%20Giersbergen/anneke.jpg charakterystyczne oczy, przykład podręcznikowy to tez Elizabeth Taylor, charakteryczny takze charakterek nie do powtorzenia, odjezdzanie gdzies z wyboraźnia, ogolnie nie z tego świata..

Gość gość
ten link wpisz w google pisces anneke.jpg pierwsza po lewej :-) charakterystyczna :-) kazdy wie o co chodzi

Gość gość
gość dziś x Bliźnięta, więc nie trafiłeś :-) Jestem konkretna, ale z drugiej strony tez wrażliwa i romantyczna. Tak więc proszę, nie wsadzajcie wszystkich do jednego wora, bo to dziecinne.

Gość gość
a to sorry, z twojego wpisu wygladalo innaczej.. bliznieta czyli masz podwojna osobowość jak Anita Lipnicka, ekstrawertyk maxymalny.. słodko-gorzka :-) faceci nie mają z Tobą łatwo, pewnie Twój ideał to intelektualista o wrażliwym, konkretnym sercu, pragmatyk..? jezeli tak, to nic dziwnego ze jest tak ciezko w XXI w.

Gość gość
co ma znak zodiaku do charakteru, trzeba być niespełna rozumu, że by wierzyć w te brednie.

Gość gość
przecież chodzi o PSYCHOLOGIĘ i charakter, który tylko prościej tak nazwać, patrz C.G. Jung, tak tez wynika wprost z postów..

Gość gość
jak wolisz, mozna to tez tak okreslic jak tutaj www.youtube.com/watch?v=XsycMRMykwg ???