Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci sa nie stali w uczuciach,ptaszek ich prowadzi

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się ze moja koleżanke mąż po 8 latach nie kocha,ona oddala mu się cała zrezygnowała z prężnej kariery zawodowej by pomagać mu w 100 hektarowym gospodarstwie ,a on śmieć powie za jej plecami ze jaj nie kocha , ona urodziła mu córkę i poronila kilka razy gdyż on ma za niski testosteron itd. A on ja poniża przed innymi ,przykro mi bardzo gdyż jest to moja szczerą przyjaciółka a powiedzieć jej nie mogę o tym ,wiem jak go kocha i jak się poświęca dla dobra rodziny. Dlaczego faceci są tak podali ,dla sexu zrobią wszystko nawet kłamią ze kochają !!! Dziewczyny ,nie słowa się liczą tylko czyny faceta, spojrzcie na swoje połówki czy was szanują i czy tak okazuje się miłość!!

Gość gość
Dziewczyny ,nie słowa się liczą tylko czyny faceta, spojrzcie na swoje połówki czy was szanują i czy tak okazuje się miłość!! x Te słowa mówią Wam tutaj prawiczki od kiedy znalazłem to forum czyli od kilku lat. A większość z Was i tak leci na buraków i debili a jak to piszemy to odwracacie kota ogonem. Zastanówcie się nad swoimi decyzjami i nie obwiniajcie za nie innych ludzi.

Gość gość
Jestem kobietą i siecszanuje! Patrzę na czyny faceta nie puste slowa.

Gość gość
Na jakie szczyny mężczyzny ?