Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też uważacie że trzecia tajemnica fatimska wcale nie dotyczyła papieża JP2?

Polecane posty

Gość gość

Ta publikacja o przekrętach finansowych Watykanu może się źle skończyć. Myślę że mafia mogła czerpać korzyści z tych pieniędzy

Gość Taka jest prrawda
Żołnierze o których mowa w treści tajemnicy mogą symbolizować: a) włoską mafię b) islamistów

Gość gość
Raczej b

Gość gość
A ja myślę, że nie została upubliczniona w całości, że cos zatajono

Gość gość
moim zdanie w Fatimie nie ukazała się Maryja tylko szatan za nią przebrany

Gość gość
Nie wiem co tam sie ukazalo,może i ufo,ale nie bagatelizuje przeslania,na zimne dmuchac.

Gość gość
Papież Franciszek może być zagrożony

Gość gość
Nie bądź naiwna ze Watykanska mafia coś wyda na świat dzienny ,ale i tak wolę ich niż tych co teraz nadchodza,o zgrozo dla eu

z w/w stronki: -o- Ostatnia tajemnica f*atimska ujawnia prawdę o złej s*ekcie szatana wkraczającej do W*atykanu -o- O*rędzie nr 325 z serii Os*trzeżenie -o- Otrzymano czwartek, 26 styczeń 2012, godz.21.40 -o- Moja droga, ukochana córko, nadszedł czas ujawnienia światu pełnej Prawdy o tajemnicach B*ożego Królestwa. -o- Prawda została ukryta na jakiś czas. Uznanie Mojej B*oskiej interwencji w świecie poprzez cuda, o*bjawienia i b*oskie komunikacje do wybranych d*usz, zostały spychane na bok przez Mój K*ościół przez wiele lat. -o- Dlaczego Mój K*ościół odczuwał potrzebę t*łumienia prawdy, kiedy była potrzebna, aby wzmocnić w*iarę Moich dzieci na całym świecie, jest tylko jemu wiadome. -o- Każdy prawdziwy w*izjoner, Mój i Mojej N*ajświętszej Matki, był na początku przez Mój K*ościół ignorowany i traktowany z pogardą. -o- Moja córko, nawet ostatnia t*ajemnica f*atimska nie została podana światu, ponieważ ujawniała prawdę o złej s*ekcie s*zatana wkraczającej do W*atykanu. -o- Ostatnia część t*ajemnicy nie została ujawniona w celu ochrony nikczemnej s*ekty, która od czasu O*bjawienia Mojej Matki w ś*więtym s*anktuarium w F*atimie, w wielkiej liczbie weszła do W*atykanu. -o- Moja córka Łucja została uciszona przez siły, które k*ontrolują część W*atykanu, nad którą Moi biedni, ukochani P*apieże mają niewielką władzę. -o- Zobaczcie, jak nie tylko przekręcili Prawdę Mojej Nauki, ale wprowadzili nowe metody k*atolickiego k*ultu, który obraża Mnie i Mojego P*rzedwiecznego Ojca. -o- K*ościół K*atolicki jest jedynym Prawdziwym K*ościołem i jako taki jest głównym celem szatana i jego podłej s*ekty. -o- Prawda pochodzi ode Mnie. -o- Prawda jest dla ludzkości niewygodna, ponieważ może wymagać osobistego poświęcenia. -o- Prawda powoduje w niektórych przypadkach oburzenie i w wielu przypadkach traktowana jest jako herezja. -o- Jednak tylko Prawda może wyzwolić was od kłamstw. Kłamstw, które pochodzą od s*zatana, i które tworzą ciężkie brzemię na waszej dus*zy. -o- Nadszedł czas dla Prawdy, aby została zaprezentowana w świecie, który jest pełen kłamstw.

cd -o- Moja córko, tak wiele kłamstw przedstawionych zostało Moim dzieciom przez f*ałszywe r*eligie, f*ałszywych b*ogów, f*ałszywych pr*zywódców K*ościoła, f*ałszywych p*olitycznych pr*zywódców i o*rganizacje, jak również f*ałszywe m*edia. -o- Tak wiele p*rawdy jest ukryte. Mimo to, jeśli p*rawda o tym, co się dzieje na świecie zostałaby dziś u*jawniona, zaakceptowałoby ją bardzo niewielu ludzi. -o- To samo odnosi się do Dziesięciu Pr*zykazań Mojego Ojca. Są to zasady ustanowione przez Mojego Pr*zedwiecznego Ojca i dane Jego p*rorokowi M*ojżeszowi. -o- P*rawda nigdy nie zmienia się, nieważne jak bardzo l*udzkość próbuje ją zmienić. -o- Pr*zykazania Mojego Ojca nie są już akceptowane nawet wśród K*ościołów Chr*ześcijańskich. -o- Nie zabijaj – oznacza, że nie możecie zabijać innej ludzkiej istoty. Nie odnosi się do samoobrony, ale każdej innej sytuacji. -o- Nikt nie może usprawiedliwiać morderstwa – aborcji, egzekucji lub eutanazji. Nikt. -o- Jest to gr*zech śmiertelny i karą jest życie w p*iekle na wieki.

cd -o- Czy Moje dzieci akceptują to Moja córko? Nie, oni nawet uc*hwalili p*rawa, które czynią to nie tylko dopuszczalnym, ale wybaczalnym w oczach B*oga. Ale tak nie jest. -o- Codziennie łamane jest każde z D*ziesięciu Pr*zykazań Mojego Ojca. -o- Jednak Mój K*ościół nigdy nie głosi o powadze gr*zechu. Nigdy nie mówi ludziom, że pójdą do piekła, jeśli popełniwszy gr*zech śmiertelny nie okazują skruc*hy. -o- Moje Serce jest głęboko zranione. -o- Oni, Moje k*ościoły na całym świecie, nie głoszą prawdy. -o- Wielu Moich w*yświęconych S*ług już nie wierzy w piekło lub c*zyściec. -o- Nie akceptują Pr*zykazań Mojego Ojca. Usprawiedliwiają każdy gr*zech. -o- Mówią o M*iłosierdziu Mojego Ojca, ale zaniedbują wyjaśniania konsekwencji umierania w stanie gr*zechu ś*miertelnego. Przez niewykonywanie swoich obowiązków, do których zostali powołani, urażają Mnie bardzo. -o- Są oni w wielu przypadkach odpowiedzialni za utratę tak wielu dus*z. -o- Obudźcie się dla Prawdy wy wszyscy, którzy w*yznajecie, że jesteście w*ierzącymi w B*oga, Ws*zechmogącego Ojca, S*tworzyciela wszystkich rzeczy i wiedzcie o tym, że: -o- Istnieje tylko Jedna Prawda. -o- Nie może być więcej, niż Jednej Prawdy. -o- Wszystko inne niż Prawda jest kłamstwem i nie pochodzi od Mojego Niebieskiego Ojca, Wszec*hmogącego B*oga, Stwor*zyciela wszystkich rzeczy. -o- Wasz ukochany Zb*awiciel J*ezus C*hrystus