Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straconakobieta

znów to samo, kolejny facet powiedział że ma dla niego za małe cycki :(

Polecane posty

Gość gość
heh mam calkiem spory biust :) ciesze sie. jestem podobna do tej dziewczyny, ale szczuplejsza w talii.

Gość prawictwo pospolite 152
ten pierwszy to jest średni biust , a ten drugi to jest jaki ?

Gość gość
ten drugi jest duzy :)

duży biust jest o 40 % większy od średniego

Gość gość
Ta pierwsza z filmu ma duże piersi, ta z fotki z pewnością co najmniej średnie. Chłopie naprawdę nie wiesz o czym mówisz. Przeglądnij sobie numerację.

Gość straconakobieta
jeśli chodzi o talie i biodra to w tym nie narzekam, tylko góra jest kiepska :(

Gość gość
Chłopie matołowaty :D znajdź sobie fotkę z profilu tej dziewczyny, to zobaczysz, jak ten biust ODSTAJE od sylwetki, bo ty tego nie widzisz, bo nie umiesz tego ocenić, bo na oczy tego nie widziałeś. Kobiety, gdy narzekają na mały biust, mają na myśli coś znacznie mniejszego. Pomijam tu idiotki, które pakują sobie implanty wielkości głowy prawiczka, mimo, że mają całkiem zgrabny średni biust. Normalna kobieta i przeciętny mężczyzna uzna biust z fotki za zadowalający i całkiem duży. Nikt nie powie, że to jest mały biust, poza fetyszystami cycorów.

Gość gość
a ile masz cm w talii i biodrach?

Gość rtrtrt
ten pierwszy z fotki jest taki pomiędzy średnim a małym , ale jest troche za mały by nazwać go średnim .. a ten drugi jak najbardziej jest duży

Gość straconakobieta
w biodrach mam 91cm a w talii 61 (po zjedzeniu 63), dlatego tu nie narzekam

przecież od razu widac ze to kobieta a nie facet .. Wedlug mnie jest zgrabna

Gość straconakobieta
ja nie mam tylko takich sporych piersi

na ostatnim zdjęciu nie ma sporych piersi

Gość dobrze zarabiajacy
straconakobieta, a co masz przeciwko operacji i silikonom? szkoda ci kasy, czy moze jej nie masz? bo moze warto byloby sobie wstawic silikony, wtedy na pewno zwiekszyloby to twoje powodzenie u facetow...

Gość straconakobieta
nie chce silikonów z dwóch powodów 1. nie chce wyglądać sztucznie (nie przepadam za takim wyglądem) 2. bolabam sie ze cos zle pojdzie i ze spartola a jesli chodzi o kase to tez po czesci racji bo nie jestem bogata a sa wazniejsze wydatki, ale jakbym chciala to bym zaoszczedzila na operacje

Gość straconakobieta
owszem ma, jak dla mnie to ma wręcz duże piersi, ja nie mam nawet połowy jej biustu

Gość dobrze zarabiajacy
straconakobieta, ja bym mimo wszystko zdecydowal sie na operacje, zamiast przez nastepne 5 lat biadolic...

Gość straconakobieta
mi sie sztucznosc nie podoba, wygladalabym tak jakbym sobie pilkami cycki wypchala

Gość gość
Dajcie spokój. Prawik to totalny kretyn i pasożyt na utrzymaniu rodziców. KOLEJNY raz demoluje temat o małym biuście wklejając spore i wmawiając, że to co wkleja to małe. I do jego pustego łba nie dociera, że tym bardziej dołuje kogoś.

Gość gość
niektorzy lubia male.

Gość gość
dobrze zarabiający To się decyduj. Droga wolna. ja podobnie jak autorka myślę, a)ryzyko śmeirci b)ryzyko powaznych komplikacji c)kretyński wygląd po operacji nie jest tego warty.

prawictwo zobacz to są małe piersi no co ? Przecież nie są złe .. Mi sie podobają Wystarczy ze kobieta bedzie miec wieksze piersi niż ja .. NIe musi miec dużych . A ja mam mniejszy biust niż ta dziewczyna z twojego linku , wiec wiadomo kto kobieta , a kto facet.. Problem jest gdy facet ma większy biust od partnerki . hehe

Gość gość
dobrze zarabiajacy zabawne jest zalozenie, ze sensem zycia wszystkich kobiet jest powodzenie wsrod facetow. tez bym sobie nigdy w zyciu nie zrobila silikonow z tych samych powodow co panie powyzej, a kase mam i tu nie o to chodzi.

Gość gość
Ten temat to ściema, żaden facet nawet miłośnik wielkich piersi otwarcie nie powie tak o kobiecych piersiach, zwłaszcza podczas zbliżenia, no chyba że obracacie się wśród totalnych buraków, ale takich to ze świecą szukać.

Gość gość
wcale nie. mi znajomi czesto wypominaja maly biust niby w zartach, a jednak. ja sie tym nie przejmuje, bo w sumie mam ich zdanie gdzies, a oni sami moga miec malo w majtkach i stad ten bol d**y.

Gość gość
Wiesz ja tez kiedys mialam kompleksy z powodu malego biustu (pelne A) cialo szczuple. Poznalam faceta, zakochal sie we mnie. Ale ja nie chcialam przy nim rozbierac sie. Mowil ze sa male ale piekne, a innym zagladal w biusty. Przytylam, biust skoczyl do sredniego B. Nosiłam push up, bardotki i wtedy biust wygladal na c albo i lepiej. Po 3 latach takiego pancerza, stop stanowcze. Jestem szczupla, biust mam obecnie A. Na sile chcialam miec wiekszy biust i przez dlugi czas wygladalo na to ze mam ale to chore. Dosyć oszukiwania siebie i innych. Pokochałam siebie, akceptuje ich rozmiar. Nie mam problemu z nagoscia przed facetami. Wczesniej kazdy wiedzial ze mam kompleks i jakby bal sie dotknac. Teraz ja jestem seksowna, potrafie rozpalic faceta nie martwi mnie rozm przeciez czucie mam w nich. Dziewczyno pewności siebie, głowa do góry. Spojrz na aktorke K. Hudson jest naprawde super kobieta.

Gość straconakobieta
ja nikomu nigdy nie pokazałam że mam kompleksy na tym punkcie, wiec gdy moi byli o tym mowili to niereagowalam, udawalam ze mnie to nie rusza, ale po pewnym czasie pekalam, moze faktycznie trafilam na samych buraków, ale 4 razy podrząd? :o