Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straconakobieta

znów to samo, kolejny facet powiedział że ma dla niego za małe cycki :(

Polecane posty

Gość gość
Jak czytam takie bzdury ze po ciąży duże piersi wisza do pasa, to nie mogę się nadziwić, skad się takie teorie biora. Ja mam duzy jędrny biust, zawsze taki miałam i obym miała jak najdłużej. Jestem matka i mam 40 lat i biustu niejedna nastolatka moglaby mi pozazdroscic. Każdy ma biust jaki ma, trzeba się z tym pogodzić, a nie doswartosciowywac się zawistnymi teoriami.

Gość gość
" gość dziś Jak czytam takie bzdury ze po ciąży duże piersi wisza do pasa, to nie mogę się nadziwić, skad się takie teorie biora. Ja mam duzy jędrny biust, zawsze taki miałam i obym miała jak najdłużej. Jestem matka i mam 40 lat i biustu niejedna nastolatka moglaby mi pozazdroscic. Każdy ma biust jaki ma, trzeba się z tym pogodzić, a nie doswartosciowywac się zawistnymi teoriami. " X Jak czytam te bzdury, że atrakcyjna 40- latka siedzi w środku nocy na temacie o małych cyckach, żeby pisać jakie ma duże, to mnie skręca ze śmiechu :D :D :D :D Się chłopak wysilił.

Gość gość
Duże piersi zawsze wiszą, bo praw fizyki nie da się oszukać... możecie łudzić się że macie duże jędrne biusty, ale fakt jest inny, duży biust to dużo tłuszczu, a tłuszcz jest miękki, więc jędrny być nie może, a pod ciężarem skóra się powoli rozciąga i nie jest tak bardzo napięta jak u kobiet z małym i średnim biustem.

Gość gość
Przecież to pisał facet :P

Gość gość
ja mam 46 lat, biust od zawsze mam mały i od zawsze jest też jędrny ;) jestem szczupła więc świetnie pasuje do mojej figury ;) jak do tej pory nie opadł ani o milimetr, a sutki dalej ślicznie stoją :) rób codziennie ćwiczenia na klatkę piersiową, piersi a długo będziesz cieszyła się ich jędrnością ;) moje biuściaste koleżanki już dawno straciły tą jędrność, ale za to dalej świetnie wyglądają w staniku ;)

"gość dziś Jak czytam takie bzdury ze po ciąży duże piersi wisza do pasa, to nie mogę się nadziwić, skad się takie teorie biora. Ja mam duzy jędrny biust, zawsze taki miałam i obym miała jak najdłużej. Jestem matka i mam 40 lat i biustu niejedna nastolatka moglaby mi pozazdroscic. Każdy ma biust jaki ma, trzeba się z tym pogodzić, a nie doswartosciowywac się zawistnymi teoriami." X równie dobrze mogę napisać, że ty zamiast się dowartościowywać zawistnymi teoriami o rzekomej nieatrakcyjności mniejszych piersi, powinnaś pogodzić się z grawitacją oraz zwisami. i jak ktoś wyżej zauważył, co cię w takim razie sprowadza na topik o małych cyckach w środku nocy? ;) X i szczerze wątpię, by nastolatka mogła zazdrościć kobiecie w średnim wieku jakiejkolwiek części ciała. czas się mamuśko pogodzić z utratą kolagenu w skórze, im szybciej przestaniesz się okłamywać, tym lepiej dla ciebie :)

Gość straconakobieta
to że nie mam tych wiekszych, lepszych nie oznacza ze zrobie sobie operacje, po takiej operacji czulabym sie gorzej niz teraz ze swoimi malymi piersiami

Gość gość
Operację niech sobie ci faceci robią, odessają tłuszcz na brzuchu i powiększą penisy :P :P

Gość gość
ja nie dość że mam 65A to jeszcze nierówne i co mam powiedzieć ?

Gość gość
Masz pecha. Ja mialam rozmiar 75 a czego szczerze nienawidzilam ale kazdy facet mowil mi zawsze ze sa piekne i ze rozmiar sie nie liczy. Co prawda moj mozg rejestrowal tego typu teksty zupelnie odwrotnie poglebjajac kompleks. Az w koncu zrobilam sobie cycki ( tez brzydkie ale przynajmniej jakies) i mam meza ktory mnie kocha i kochalby nawet gdybym stracila obie nogi i wazyla 300 kilo. Akurat z Nim mi sie poszczescilo i z dziecmi tez bo sa zdrowe i madre. Cala reszta, czyli ja, jest do bani ale nie zalezy to od cyckow.

Gość gość
kurczę...ja też mam ten problem - małe piersi. Faceta nigdy nie miałam, na samą myśl, że mogłabym się przed nim rozebrać...brrr :P bluzek z dekoltami nie noszę bo się słabo w nich czuję...oj dużo rzeczy można by wymieniać.