Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIERWSZY RAZ. WŁOSY ŁONOWE

Polecane posty

Gość gość
I masz rację ! Nie gol ich bo taka wygląda mniej atrakcyjnie, a mi na widok golizny opada.

Gość gość
goliłam i będę to robić tego samego wymagam od partnera nie mówię o zupełnym goleniu na łyso

Gość gość
1. wiek - 17 2. pierwszy raz zgolilam w wieku 15 3. w tym wieku miałam pierwszego chłopaka na poważnie 4. w łazience, najpierw nożyczkami a potem maszynka 5. raz na kilka dni 6. kilka dni temu 7. Nie

Gość gość
UWAGA! ZBOK! NIE ODPOWIADAMY!

Gość gość
Stary zbok odgrzewa swoje tematy.

Gość gość
Pełnia jest, to i zboczeńcy wyłażą.

Gość bella   86
Jak zboczek to odpowiem, w miarę potrzeby raz na 4-6 dni. 35 l.

Gość gość
22 lata i nigdy nie goliłam. Mam dużego motyla i jestem tam mega owłosiona. Kilka włosków mierzyłam i mają około 10cm są czarne i gęste. Dużo włosów wystaje mi poza majtki powyżej wzgórza włosy zawężają się do wąskiego paska i sięgają aż do pępka. Mój chłopak jest zachwycony i powiedział żebym nigdy nie goliła. Dwie koleżanki z akademika też poszły w moje ślady i od października nie golą. Chłopak powiedział że chce mieć kobietę a nie dziewczynkę.

Gość gość
To Twój chłopak ma szczęście mieć Ciebie na co dziń. Ja bym taką kobietę chyba pożerał co dnia i pieścił. Jesteś odważna i pewna siebie. co podziwiam. Taką też bym chciał mieć, ale ... bardzo takich mało.

Gość gość
Nie wiem jak można zazdrościć tego że dziewczyna ma zarośnięte łono sorki bardzo ale jak dziewczyna pisze ze "niektóre włosy mają 10cm" to robiąc minetkę tejże dziewczynie mamy dużą część tych włosów między zębami, a czy to takie przyjemne i podniecające? Chyba mocno średnio. Pzdr

Gość gość
Tylko żółtodziób nałyka się włosów. Nie wiem, nigdy mi się takie coś nie przytrafiło w mojej długoletniej praktyce. Włoski muszą być. Przynajmniej wtedy nie czuję, że to jakaś małolata bez upierzenia.

Gość gość
1. wiek-38 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłyście włosy łonowe-20 3.dlaczego to wtedy zrobiłyście-bo taka była moda 4.jak i gdzie to zrobiłyście-najpierw nożyczkami a potem wszystko na zero maszynką w wannie 5.jak często goliłyście włosy łonowe od tego pierwszego razu-przez 12 lat dosyć regularnie wszystko na zero bez paseczków itp. 6.kiedy zrobiłyście to ostatni raz-6 lat temu i to była bardzo dobra decyzja 7.czy chociaż raz włosy łonowe golił wam ktoś inny niż wy same, jeśli tak to kto i jak często- kilka razy siostra jak miałam rękę w gipsie.

Gość gość
1. wiek-20 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłyście włosy łonowe-nigdy nie goliłam 3.dlaczego to wtedy zrobiłyście- 4.jak i gdzie to zrobiłyście- 5.jak często goliłyście włosy łonowe od tego pierwszego razu- 6.kiedy zrobiłyście to ostatni raz- 7.czy chociaż raz włosy łonowe golił wam ktoś inny niż wy same, jeśli tak to kto i jak często-

Gość gość
1.18 i 19 siostry 2.zrobiłyśmy to pierwszy raz tydzień temu 3. podjełyśmy taką decyzję wspólnie z siostrą 4.najpierw nożyczkami potem maszynką wszystko na zero na wzajem. 5.j.w. 6.j.w. 7.j.w.

Gość gość
A ja nienawidzę się golić i nie mam zamiaru ryzykować zdrowiem. Dobrze się czuje jak mam tam jakieś włoski, najlepiej wszystko naturalnie. A jak komuś się nie podoba niech spada na drzewo.

Gość do naturalnej
a ile masz lat?

Gość gość
22 lata mam chłopaka i nigdy się tam nie goliłam jak 90% dziewczyn w podobnym wieku.

Gość gość
1.36 2.18, bo wydawały mi się wstydliwe i obleśne, teraz je kocham i wiem, że dodają mi kobiecości, mój mężczyzna je uwielbia 3.bałam się oceny przez chłopaka 4.u mnie w domu, nożyczkami i żyletką do golenia 5.może parę razy razy 6.w wieku 24 lat 7.nikt, a mój obecny mężczyzna wzbrania mnie przed goleniem:) pomaga mi tylko przycinać krzaczek na wzgórku...

Gość gość
22 lata i nigdy nie goliłam jak 90 % dziewczyn. Takie są fakty.

Gość gość
ja pierdolę, co tu się dzieje XDD

Gość gość
Ja wyrywam

Gość gość
26 lat nigdy nie goliłam

Gość gość
1. wiek-23 2.w jakim wieku pierwszy raz zgoliłyście włosy łonowe- nie pamietam 3.dlaczego to wtedy zrobiłyście- dla sprawdzenia jak sie bede z tym czuła 4.jak i gdzie to zrobiłyście- w łazience maszynką 5.jak często goliłyście włosy łonowe od tego pierwszego razu- nigdy (nie podobał mi sie efekt i odczucia,wole włosy) 6.kiedy zrobiłyście to ostatni raz- nigdy 7.czy chociaż raz włosy łonowe golił wam ktoś inny niż wy same, jeśli tak to kto i jak często - nikt

Gość gość
Super. Ja też nie golę. Mam 19 lat i chłopaka.

Gość gość
Daj fotkę

Gość gość
Jestem blisko wytrysku.....pomocy..

Gość gość
Żadna nie odpowiada bo tylko 10% goli włosy łonowe

Gość gość
32 lata. Mężatką. Jeszcze pierwszego razu nie było i nigdy nie będzie.

Gość gość
Lubię naturalne kobiety z pełnym zarostem.

Gość gość
tez lubię z pełnym zarostem i dlatego chodzę na małpy w zoo:)