Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie z Warszawy mają lepiej w życiu, są bogatsi, lepiej wykształcenia itp...

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc polskich ''elit'' aktorów, polityków, celebrytów, pisarzy jest z Warszawy, urodzili się tam lub mieszkali tam od młodości warszawskie licea są kuźniami polskich elit...

Gość gość
i co w związku z tym? mamy czuć się winni że urodziliśmy się w Wawie? przyznaje ze nigdy w życiu złe nie miałam ale po prostu nie pochodzę z menelskiego środowiska. i wcale nie wydaje mi się że aktorzy czy tam ci co napisałeś są ze stolicy przede wszystkim. raczej po prostu przeprowadzili się do niej

Gość PanGag
uciekłem z Warszawy na wiochę , za dużo słoików przyjechało do Warszawy i zabrali robotę warszawiakom, nie rozumiem, jak się to słoikom kalkuluje , że pracują w Warszawie za 2600 PLN a za wynajęcie kawalerki płacą 1800 PLN miesięcznie i jeszcze opłaty za media, dodatkowo bilet miesięczny ale gdy przywiezie swoim dwudziestoletnim zardzewiałym BMW ze wsi 100 słoików i weków to żyje jak pączek w maśle , obniżając zarobki warszawiakom musi pamiętać, żeby jednak nie podskakiwać , na życie zostawiasz sobie 500 PLN po wszystkich opłatach ? dziadem jesteś ! wracaj na wiochę, tu zarobisz 2000 PLN na czysto !