Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja jestem dziwna czy te starsze babcie są wredne?

Polecane posty

Gość takajedna88888888
Autorko nie ma sie czym przejmować, ja osobiscie mam gdzieś frustracje jakis tam staruszek. Szanuje tych co i mnie szanują, a jeśli jakas osoba jest rozczeniowa to jej nie ustepuje i juz, a jak jest zgorzkniała na starośc to tylko i wylacznie jest jej problem, nie moj :) Najgorzej to sie przejmować takimi sfochowanymi babami

Gość gość
21:29- 1 sposób- na obcokrajowca. zapytać się jej " What? Do you speak Polish? I don't understand"- prawdopodobnie babcia się podda bo większość angielskiego nie zna i trzeba oczywiscie udawac glupa, ze nie wie sie o co chodzi , zrobić zdziowioną winę i pokrecać głowa, ze nie rozumiesz, nie radzę stosować z niemieckim czy rosyjkim jesli babcia pamieta czasy wojny 2 sposob- na słuchawki- zakładasz słuchawki, patrzysz się w okno ,a ewetualnego sturchania udajesz, ze nie zauważasz, jeśli babcia zaczyna cos mowic, podkrecasz muze i udajesz ze nic nie slyszysz 3 sposob na chorobę- kiedy babcia zaczyna niebezpiecznie krecic sie koło ciebie wyjmujesz telefon i udajesz rozmowe " halo? tak panie doktorze to ja pacjenta Jaworska. Czy sa już wyniki? Ojej , ta choroba jest aż tak groźna i zakaźna? Dobrze, wracam do domu ,a potem nie będę wychodzić żeby nie zarazić nikogo 4 sposob na śpiocha- udajesz ,ze głeboko śpisz i żadna siła nie jest cie w stanie obudzic, oczywiscie musisz tylko pamietac zeby "obudzic sie" przed przystankiem 5 sposob- na dziecko szatana- ubierasz sie w skorzana kurtke z ćwiekami,koszulke koniecznie z wielkim pentagramem, robisz mocny makijaż wokół oczu, plustrupio blady podklad i patrzysz spodełba na wszystkie babcie dookoła, wszystkie mohery uciekną

Gość gość
Jest jeszcze jeden sposób - wysmarować się g/ownem. Każdy ustąpi miejsca i jeszcze odsunie się jak najdalej.

Gość Axjnsnsjnhnh

HELP