Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sandy_candy i porażka vinted

Polecane posty

Gość gość
Komuna na vinted. Ta strona juz dawno zeszła na psy

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
najbardziej żałosne jest to, że oszustkom nic nie robią, mogą zakładać kolejne konta, a mi dali bana na IP xD :D

Gość gość
ktos zalożył na vinted wątek trolle :D zakład, ze zaraz zamkną?

Gość gość
Vinted osiągnęło nowe dno. Moje gratulacje. -herbata

Gość gość
Moje drogie, czego wy oczekujecie od administracji? Przeprosili i tyle, nic więcej nie wskóracie. Naprawdę sądzicie, że administracja napisze "TAK, PŁACILIŚMY SANDY, WYBACZCIE NAM"? Przecież wtedy ten portal byłby skończony. Oni wiedzą, co robią, wiedzą, jak mają z wami rozmawiać, NIE MOGĄ przyznać się do tego, nie rozumiecie? Przecież WSZYSTKIE fora tak zaczynały, trzeba zrobić sztuczny ruch, żeby portal się utrzymał. Za to płaci się agencjom marketingowym naprawdę grube pieniądze. A jeżeli sandy nie płacili, to i tak ta sytuacja była im na rękę, bo rozkręcała portal i oni na tym zarabiali. Zbanowałybyście taką osobę? Nie sądzę. Uspokójcie się i przestańcie się żalić administracji i pisać jak wam przykro, bo oni mają was w d***e. Jak wam się portal nie podoba, to z niego zrezygnujcie. Tylko z fochem, to ważne. Bo kolejne wątki na ten temat są żałosne.

Gość gość
Ale żałosne jest banowanie osób za to,że o niej piszą. Mam nadzieje, że jak najwięcej osób odejdzie po tym z vinted

Gość gość
kto dostal bana?

Gość gość
ja :d

Gość gość
jaki masz nick :D

Gość anonimhyhy
wpiszcie sobie facebook . pl / anna.lesiuk.52 oczywiscie bez spacji a jej insta to instagram . com / addictedtoeat tez bez spacji

Gość gość
śmiechu warte ku*wa " twoje konto jest zablokowane do 06,11,2225" , wolność słowa, taaa..

Gość gość gościnny
wątek o facecie zdradzającym z 20 lat starszą (i do tego szefową) to moja robota, nie sandy. nie odbierze mi chwały za ten wąteczek nie nie nie!

Gość gość
Na vinted jestem od kilku lat i niestety widzę, że portal schodzi na psy. Na początku było fajnie i miło, potem spadł poziom kultury, wprowadzono anonimy = pojawiły się trolle, pojawiły się też pseudo gwiazdeczki z gimbusiarskim humorem - karmelowa, piernik i inne. Kiedyś wchodziłam na forum z przyjemnością, a dzisiaj jak tam zajrzę to w każdym wątku milion odpowiedzi nie na temat, same hejty, plucie jadem, pełno wątków z durnymi pytaniami o ciąże, całe masy trolli. Vinted strzela sobie po stopach. Teraz nawet nie widzę żadnego wątku z wyjaśnieniami i ze zwykłym "przepraszam", chociaż tego by wymagała sytuacja. Ale czego się po nich spodziewać, nie po raz pierwszy zamiatają wszystko pod dywan i rozdają bany za słowa krytyki. Przecież administracja wręcz z tego słynie, zamiast przyznać się do błędu i przeprosić oni wolą rozdać mnóstwo banów i rżnąć głupa. Gdyby tak pracowicie banowali oszustki poziom portalu podniósłby się od razu, ale po co się wysilać. Całą sytuacją jestem po prostu zażenowana, raczej odpuszczę sobie ten portal.

Gość gość
Wy przeżywacie a ona w tym czasie sobie imprezuje

Gość gość
ona miala tez instagram @sandy_candy i to samo zdjecie co na vinted? wg mnie wymyslila sobie alter ego sandy candy :D

Gość gość
skubana sandy zrobila konto na insta prywatne :/

Gość gość
Najwieksza porazka vinted jest to, ze na ten portal zostal wziety kredyt, i vinted przynosi straty :D

Gość gość
A dziwicie się ze zrobiła prywatne? Jak do niej podobno na fb dziewczyny pisały i na insta tez

Gość gość
gość dziś skąd wiesz o kredycie na vinted?

Gość gość
:D beka z was, teraz Sandy was oskarzy o stalking, dobrze wam tam idiotki :D

Gość gość
ale zal ze ktos napisal do niej a pozniej screena wstawil

Gość gość
gość dziś beka z was, teraz Sandy was oskarzy o stalking, dobrze wam tam idiotki - Sandy, czyżbyś zawitała na kafeterię? won trollu

Gość gość
gość dziś to mareczek do niej pisal. ja nie mam nic na sumieniu :D a za wstawienie linkow do jej fejsa czy insta nikt nikomu nic nie zrobi, bo to karalne nie jest :D

Gość gość
Haha nadal wątki o niej powstają :D ktoś napisal ze ją spotkal na miescie zawolal do niej a ona uciekla speszona

Gość gość
powstają wątki ale pewnie zaraz blokują... mnie na stałe zablokowali na forum, szmaty...

Gość gość
" gość dziś powstają wątki ale pewnie zaraz blokują... mnie na stałe zablokowali na forum, szmaty... " ale dlaczego?!

Gość gość
gość dziś za wklejanie linków z tego wątku i w sumie pisanie prawdy o trollu Candy. "Vintedzianka zablokowana Vintedzianka jest na stałe zablokowana na forum" fakjuvinted

Gość gość
ale laska teraz jest znana