Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstalam sie, teraz zaluje. doradzcie czy powod rozstania byl sluszny

Polecane posty

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, za nic nie wracaj do niego. Niech sobie facet znajdzie kogoś dorosłego

Gość gość
Pogadajcie sobie z kobietą która jest biseksualna to wam powie co jest łatwiejsze, doprowadzić partnerkę do orgazmu czy wypiąć się i dać się dymać. Odpowiedź może zachwiać waszym cudownym femi światem

Gość gość
Tylko ze to on jest niedorosly w tym zwiazku. Nie zamierzam i tak do niego wracac. Za duzo razy pokazal ze mu nie zalezy zeby to kontynuowac

Gość gość
Lol post poszedł nie tam gdzie miał :D

Gość gość
No to mówię, nie wracaj. I ty i on na tym skorzysta. Ty serio myślisz że on będzie się kajał mimo tego że to ty zerwałaś przez swoje jazdy? Musiał by kompletnie nie mieć szacunku do siebie

Gość gość
Musialby mnie bardzo kochac zeby wrocic i sie kajac. Jesli tego nie zrobi tz ze mnie nie kochal az tak. Z milosci zrobi sie wszystko.

Gość gość
Typowa bezrefleksyjna, zapatrzona w siebie kafeterianka.

Gość gość
Z miłości zrobi się wszystko? To leć do niego i się kajaj :D

Gość gość
"gość dziś Musialby mnie bardzo kochac zeby wrocic i sie kajac. Jesli tego nie zrobi tz ze mnie nie kochal az tak. Z milosci zrobi sie wszystko. " X Bzdura, ja sie z facetem rozstałam bo był taki jak ty, chociaż go kochałam. Miłość jednak przechodzi, kiedy ktoś zachowuje się w ten sposób. Wszystko to można zrobić dla osoby która nas kocha tak samo mocno, dla takich jak ty jest miejsce w psychiatryku.

Gość gość
" gość dziś Musialby mnie bardzo kochac zeby wrocic i sie kajac. Jesli tego nie zrobi tz ze mnie nie kochal az tak. Z milosci zrobi sie wszystko. " X Tylko czemu ON ma robic WSZYSTKO a ty NIC????

Gość gość
sama nie wiesz czego chcesz

Gość gość
Ja sie staralam a on nadal nie wykazywal zaangazowania.

Gość gość
No tylko ze to ty sie na niego wydzieralas, piszesz, ze to dlatego ze cie denerwowal, no to po jakiego wala teraz marudzisz? Dobrze zrobilas, po co byc z kims kto nas wkurza?

Gość gość
Panienka ma ból d u p y że facet nie przyszedł z płaczem na kolanach i nie błagał o jeszcze jedną szansę :)

Gość gość
jesteś niepoważna, drzesz mordę na faceta i się dziwisz, że potem zachowuje się, jakby jemu nie zależało ? Porządne lańsko ci się należy, może otrzeźwiejesz.