Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykształcenie chłopaka i problemy w związku

Polecane posty

Gość gość

Pochodzę w przeciętnej polskiej rodziny. Moi rodzice są po studiach, mama skończyła polonistykę, a tata ekonomię i prowadzi dziś własną firmę. Sama skończyłam biologię i się doktoryzuję. Niestety mój chłopak jest tylko po budownictwie i dla niego nasze rozmowy o dobrych filmach, muzyce nie są interesujące. Woli rozmawiać i mostach, budowach, samochodach, czyli dość płytkie myślenie. Co mam zrobić? Jak zainteresować go naszymi "tematami"?

Gość gość
Myslenie płytkie posiadasz w swym wyobrażeniu o sobie. Mozna isc na kompromis. Dlatego ludzie uzupełniają sie lub nie

Gość gość
płytka to ty jesteś myślisz że jesteś nie wiadomo na jakim poziomie a prawda jest taka żeś zwykła pozerka :D każdy ma inny gust inne zainteresowania więc jak np. ty lubisz filmy ktoś może woleć bajki i nie ma w tym nic złego problem pojawia się w tedy gdy ktoś wyżej sra niż dupę ma

Gość gość
nie jestescie dopasowani i tyle. kot sie nie dogada z mrowka chocby nie wiem co. mezalianse nigdy nie sa dobre, przemysl ten zwiazek bo obudzisz sie sfrustrowana i oglupiona

Gość gość
Autorko jestes prawie wykształcona ale totalna debilka z ciebie. Wiesz dobrze ze to potem sa problemy to po co angazowalas sie w zwiazek z budowlancem. Jak sobie wybrałas to tak masz, nie miej do nikogo pretensji a on pozostanie soba czy to ci sie podoba czy nie. Trzrba bylo szukac w swoim gronie a nie puszczac sie z chłopcami z rusztowania

Gość gość
dla niego nasze rozmowy o dobrych filmach, muzyce nie są interesujące. jak zainteresować go naszymi "tematami"? & A co to znaczy nasze? Wy tworzycie odrębny związek i przebywacie w większości sam na sam. No chyba, że ty ciągle z rodzicami a chłopaka na kanapę i niech też się z twoimi rodzicami kisi.

Gość gość
A o jakich to filmach chcesz rozmawiać? Nie rozumiem, oglądasz Greenawaya, że to takie hermetyczne?

Gość gość
Nie ma wspólnych tematów z twoimi starymi, z którymi się nie zna? Dziwny;)