Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Kobiety częściej się zakochują, a faceci częściej pożądaja. W ogóle wątpię czy faceci kiedykolwiek się zakochują u nich zawsze przeważa pożądanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Myślę że kobieta jest w stanie w pewnym stopniu ukryć zakochanie, szczególnie że mężczyźni nie zawsze to dostrzegają. Natomiast facetowi pożądanie trudno ukryć, kobieta zaraz to widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 W stanie zakochania lub porządania kobieta mówi rzeczy, których by normalnie nie powiedziała i mówi to z taką specyficzna powaga i być może nawet ze stresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Najbardziej zabawne jest, że facet z reguły nie dostrzega prawdziwego zakochania a także innych stanów emocjonalnych kobiet. A z drugiej strony potrafi myśleć że kobieta jest zakochana, choć w rzeczywistości tak nie jest. Niedawno pewien facet myślał że jestem nim zauroczona, kiedy ja daleka byłam od takich uczuć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 po czym wysnuł takie spostrzeżenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Kobieta częśćiej kocha czy pożąda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Kobieta czesciej kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2017 22:35 Prawdopodobnie po tym, że byłam zwyczajnie miła i uśmiechnięta, ale równocześnie lekko zestresowana (nie z jego powodu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość pod halą gwiazd Napisano Sierpień 5, 2017 W tym temacie pisze dwóch męzczyzn lub więcej .Mam pytanie do osoby ktora pisała o wredocie milczeniu oraz o tym ze oboje uciekają i że okres lipiec sierpien był najbardziej ciężki.Zależy mi na kontakcie .Prosze napisz coś więcej .Wiele rzeczy sie zgadza oprocz przytulania którego nie było . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2017 default 2017.07.28 Spojrzenie nie zawsze oznacza uczucie. Ja mam Zespół Aspergera i owszem patrzałam w oczy facetowi na którym mi zależało ale często patrzałam też tym którzy nie byli kompletnie w moim typie ale wydawało mi się że oni coś do mnie czują. Tym czasem ja nic do nich nie czułam. Śmieszne to bo pewnie większość z nich myślała że na nich lecę podczas gdy było wręcz odwrotnie :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2017 12:18 spotkalam sie z czyms takim . Ktos cos sobie pomyslal / wyobrazil , a ja kompletnie o nim w ten sposob nie myslalam . Nawet mi to powiedzial . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2017 12:18 spotkalam sie z czyms takim . Ktos cos sobie pomyslal / wyobrazil , a ja kompletnie o nim w ten sposob nie myslalam . Nawet mi to powiedzial . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2017 Łatwo się odkochać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2017 Łatwo można się odkochać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Bardzo trudno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Lepiej nie pokazywac. Kobiety sa wredne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Nie widziałam Ciebie już tak długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 20:10 Jest w sam raz odwrotnie, to faceci oddzielają seks od uczuć i ranią kobiety, wykorzystując je :( Kobieta to dla nich seks zabawka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 może próbują się nauczyć miłości, dać szczęście swojej kobiecie, dać jej uśmiech i wsparcie, ja tez tak próbuje ale nie zawsze wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2017 Można a nawet trzeba w pewnych sytuacjach. Niestety mądra jestem dopiero po fakcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 gość 23.48 coś wiecej napiszesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Gość 9.12 on wyznał mi że się zakochał, a ja choć o tym marzyłam nie umiałam zrobić tego samego kroku w jego stronę i dlatego myślę że lepiej by było aby do tego nie doszło. Pokrętna logika wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 miłość może przyjść jak błyskawica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Często tak przychodzi. Wtedy kiedy się tego najmniej spodziewasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 co może kobieta z nią zrobić wówczas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Jeśli są zajęci to niczego nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 jak to przeżywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Dusi w sobie i próbuje zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Daje jej się łatwo zapomnieć, szczególnie gdy widzi tą osobę prawie codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Nie. Trudno jest w takiej sytuacji. Lepiej uciec w sina dal od siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach