Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Bez przyszłości są uczucia osób zajętych w takiej sytuacji można pozostać tylko przyjaciółmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Tylko albo aż przyjaciółmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 On jest do mnie nastawiony przyjacielsko i wspiera mnie w moich sprawach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 będę sobie wyobrażała, że to on, ten, który zna mnie kilka lat i chce coś wreszcie zmienić. Oboje się niepotrzebnie miotamy, chociaż widać, że coś jest na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Wiecie ostatnio widziałam filmik z nim i wciąż i wciąż otwierałam od nowa . Wiem ze to nie ma przyszłości a jednak nie umiem przestać myśleć. Od tylu lat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 ilu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 O! To jakaś znana osoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Nawet już sama nie wiem ile to lat może 6 a może więcej. Ten filmik to akurat był bardziej na luzie i z prywatnych spraw ale tak, troche ludzi go zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 U mnie 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Aż sama się dziwie ze tak długo można trwać w takim zawieszeniu. Wciąż dla mnie jest taki sam jak był dla mnie nic się nie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 20.59 Ja żyję w takim zawieszeniu od 4 lat. Sytuacja identyczna jak Twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Najgorsze jest to ze chyba sobie wmawiam ze on coś skrywa. To niemożliwe żebym tez coś dla niego znaczyła. Tylko ze jego zachowanie tak mnie myli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 czyżby to Ty ? umówmy się znów , znasz miejsce często tam przyjeżdżałaś ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Tak, przyjeżdżałam do niego w jedno miejsce... a niedługo spotkamy się przecież w tym pierwszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 ok . pamiętasz w jakich bucikach byłaś (szczegół) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Ostatnio w czarnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Na koturnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Coś w tym stylu. Bardziej płaskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 uu.... nie te , latem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Latem nie pamietam bo trochę ich mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 styl sportowy do dzinsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 O 9.38 to nie ja pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 ostatni mój sms dzień , miesiąc ? czekam z walącym sercem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Oj, nigdy nie dostałam od niego SMS a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 jeansy rurki i japonki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2017 jeśli nie będą się widywać to jasne,ze jest w stanie ukryc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 nie rozumiem , takie dziwne podchody , po cholerę wchodzić w związek by za chwilę kochać innego/ą , nie lepiej byc wolnym i mieć każdy kwiatek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2017 Takich rzeczy się nie planuje , przychodzą same znienacka . Zmieniają człowieka podejście do życia i spraw uczuciowych. Chodzi tylko o to żeby im nie ulec i pozostać wiernym swoim zasadom. A to jest bardzo trudne. Ale nie niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2017 Czyje Twoje ciepło i wsparcie, wciąż. Dziękuje. Jesteś kochany. A ja tak miałam ochotę wtulić się w Twoje ramiona. Wiem, jestem głupia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2017 I po co ci powiedziałam o moim uczuciu? Sam skomentowałeś wtedy, "czy teraz będzie lepiej?" Nie potrafiłam już przed Tobą tego ukrywać. Wiem, że wolałeś żebym tego nie powiedziała, nie przyznała głośno tego, co wiemy oboje. Wiedziałam, że też do mnie czujesz to samo, twoje spojrzenia zdradzały wszystko i te zachowanie po moim wyznaniu...Już zawsze będziesz miał miejsce w moim sercu, przecież wiesz. Tylko teraz czasami tęsknię za twoim widokiem. Nurtuje mnie jedna myśl: Czy z Tobą byłabym szczęśliwsza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach