Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 7.58 Znam to. Za jakiś czas będzie lepiej , ja tak już 4 rok.. I jest lepiej , chociaż nie ma dnia w którym o nim nie myśle. Rozumiem sytuację i staram się ja zaakceptować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 7.58 skad ona wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 wie bo czasem spotykaliśmy się przez .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 A ja już sama nie wiem bo jesteś jakiś taki na dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 już nie długo znów się zobaczymy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 Tak, już całkiem niedługo :) ale co z tego skoro nadal nic nie robimy z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 co proponujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Przygarnij mnie, jak kiedyś a ja wtule się w Ciebie.... to proponuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 ok ;) idziemy na całośc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Ktoś korzystał??? http://www.feromony.pl/fero-dopasowane-do-potrzeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Możemy iść, bo ja mam już dosyć tej niepewności, nie wiem nawet co o mnie myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 myślę ? nic się nie zmieniło od tamtego razu , moje serce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Ale jesteś inny niż wtedy i to mnie myli. Inaczej się zachowujesz niż kiedyś wprowadziłeś dystans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 tak , życie zmienia ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Już mnie nie chcesz? Czy może masz jakieś kłopoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 chcę.... pragnę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 chcę... pragnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Skoro chcesz i pragniesz to skąd ten dystans? Skąd te smutne oczy gdy jestem blisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Bo nie chcę abyś wiedział jak bardzo jestem rozpalona, nie chce abyś uznał mnie za szmatę która chce tylko jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 To pytanie było do mężczyzny. Ostatnio zmienił się przy mnie. Jego spojrzenie straciło blask. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 Bo kocham Cię ale równocześnie bardzo pragnę leżeć naga w twoich ramionach i oddawać Ci się całą noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 uf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 ej dziewczyny, same ze sobą piszecie, tu nie ma facetów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2017 a niech sobie piszą mnie tam nie przeszkadza. Piszcie sobie dziewczyny, piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 znam Cię tyle lat , milczałem teraz czas to zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Tyle lat zmarnowaliśmy ... dlaczego akurat teraz chcesz przerwać milczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 gość dziś dołująca p***a z ciebie... nie lubie cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 dlaczego , czy zawsze musi być jak dawniej , lata mijają a serce nie sługa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 I przez tyle lat dusiles w sobie to uczucie? Czy dałeś jej jakoś odczuć ze kochasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćaaa Napisano Marzec 15, 2017 Jeżeli ktoś szuka porad dotyczących ślubu i wesela polecam przejrzeć tę stronkę http://www.planowaniewesela.pl/warto_wiedziec.html. Osobiście bardzo mi to pomogło podczas organizowania tej ważnej uroczystości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach