Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Czemu przez cały dzień prowokatorzy z tfu-info bełkocą o metodach wyłuskiwania "huliganów" z marszu??? Czemu nakręcają jakieś iluzje nieoparte o rzeczywistość? Czyżby koledzy bartusia sinkiewicza planowali jeszcze coś podpalić? Czego im trzeba? Palmy, mostu, budy tvn czy ruskiego sracza? :D:D:D

Gość gość
Wracał z powrotem?A ty kto?Obudź się!Naucz języka polskiego!.Dla reszty zagadka: W którym to kraju stosuje się takie zwroty?

Gość gość
Rosja

Gość gość
Właśnie wykształcony człowiek na najwyższym stanowisku nie powinien używać takich zwrotów. A nasz wybitny pan prezydent bez kartki w czasie przemówienia "wracał z powrotem" Nie pamiętam kontekstu bo po tych słowach przełączyłam kanał. A w jakim kraju no niestety w Kaczogrodzie...

Gość gość
To jest prezydent Polski a nie wsi owy p*****la. Nareszcie .A miny oszustów z tyłu.Warto było tyle czekać

Gość gość
To ja z 17 56 i 19 31 i ja doskonale wiem jak się wysławiać w ojczystym języku czego nie można powiedzieć o panu prezydencie. Gościu wyżej prawda że aż boli taki błąd?:)

Gość gość
P.i.e.r.d.o l. a

Gość gość
Pan prezydent nie potrafi wyslawiać się po polsku ? Nie ośmieszaj się. Przypomnij sobie poprzedniego

Gość gość
19:37 Skoro potrafisz to popraw błędy w swoim ostatnim wpisie :o

Gość gość
Pamiętam poprzedniego, tamten nigdy nie uważał się za idealnego, a obecny jak najbardziej

Gość gość
No przecież wracaj z powrotem nie jest po polsku więc raczej nie umie

To ja z 17 56 i 19 31 i ja doskonale wiem jak się wysławiać w ojczystym języku czego nie można powiedzieć o panu prezydencie. Gościu wyżej prawda że aż boli taki błąd?usmiech.gif] niepotrzebnie po raz drugi uzylas "ja". poza tym masz problemy z interpunkcja i robisz masakryczne bledy gramatyczne:P:Ppowinnas sie podszkolic w polskim jak najszybciej, bo czym pozniej tym gorzej dla ciebie:P:Pistnieje obawa, ze mozesz pozostac na zawsze takim samym nieukiem jak shatyn:P:P

Gość gość
gość dziś Marsz się udał. Polska dla Polaków >>> A Anglia dla Anglików :-D

Gość gość
platforma i lewactwo jeszcze sie nie ogarnelo, nie ma sponsorow prowokacji i zaczyna byc normalnie.

Gość gość
A autorytety oralne z ulic wiadomych mają pewnie ciężki ból, tak się starali i wszystko na nic..... Michnik to po tym roku w czyściec uwierzy. Tyle ciosów...;)

Gość gość
Również wspaniałe wystąpienie Jarosława Kaczyńskiego w Krakowie

Gość gość
gość dziś Nie spełniły się marzenia Lisa i Celińskiego, że to znowu przez Warszawę przetoczy się "fala faszyzmu". >>> Nie spełniły się ? A hasło "Polska dla Polaków" to co ? :( ((( Moze "Anglia dla Anglików", a "Niemcy dla Niemców" Jak nic to tobie nie mówi to warto sięgnąc do historii. Miłej lektury !

Monika Płatek strasznie się oburzyła w TV, że Ewa Kopacz złoży dymisję „przed Sejmem”. Zrozumiała, że przed budynkiem. Kolejna z cyklu magister Kwaśniewski, profesor Bartoszewski???

Miecugow: "Źle mi się kojarzą okrzyki Bóg, honor, ojczyzna". Czy oni słyszą, co mówią? x no ja wręcz nie wiem co gorsze: Bóg, honor czy Ojczyzna.

Dokładnie rok temu, w Krakowie, Prezes Jarosław Kaczyński ogłosił Andrzeja Dudę kandydatem PiS na Prezydenta Rzeczpospolitej.

Gość gość
"Gryf" dziękujemy!

Gość gość
"Polska to my, a nie Kaczor i jego psy", "Śmierć państwu islamskiemu" - między innymi przy takich okrzykach przeszli ulicami Krakowa uczestnicy Marszu Wolnej Polski. W demonstracji narodowców wzięło udział ok. 3 tys. osób. W trakcie marszu odpalano race i petardy.

Niemożliwe. W Krakowie mieszkają sami kulturalni ludzie. I postępowi.

...Po szesnastej mostem Poniatowskiego wracały do centrum grupki uczestników marszu. Zero wyrwanej kostki brukowej, zero agresji. Daleko, nad Narodowym, biła łuna od czerwonych rac. Spacerując po skarpie, między Smolną a Okólnikiem, natknęliśmy się na kohorty prewencji. Kolesie wyluzowani, jarają fajki wsparci na tarczach. Schowani w parku nie rzucają się w oczy. W poprzednich latach (począwszy od 2010) byłem świadkiem palenia tęczy i budki, starć z lewakami na Marszałkowskiej i Placu na Rozdrożu, widziałem tajniaków w kominiarkach i z pałkami teleskopowymi chowających się za szpalerem białych kasków w alei Szucha. Rok temu policja również stanęła na wysokości politycznego zadania i dzielnie broniła komunistycznego pomnika w Parku Skaryszewskim spychając ludzi z Ronda Waszyngtona. Ja wiem, że kibole chcą się n*******lać z policją i lubią to robić. Pytam się w takim razie, po raz n-ty: czy w 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014 nie można było zabezpieczyć marszu w taki sposób, jak zrobiono to dziś?

Czy ta hołota z bezpieki, która uważa się za wielkich macherów od tajnych operacji i bezpieczeństwa narodowego, która myśli, że stoi ponad prawem, mogłaby nam wyjaśnić co się właściwie działo? Nie wstyd wam panowie było tak ordynarnie realizować polityczne zlecenia na zadymy?