Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 12 archiwum

Polecane posty

a teraz przegrancom rzad sie nie podoba:P:Ppoprzedni im sie podobal, szczegolnie te ministry przyjaciolki pani premierki, najbardziej ta od samolotow bez glowy byla najlepsza:D:Dmam nadzieje ze Macierewicz i Kaminski zrobia wreszcie porzadek:)

gość dziś ktoś jeszcze widział fotę tego dekla?] ja widzialam:)kiedys ktos wkleil jego zdjecie profilowe z jakiegos portalu randkowego:Pogolnie obraz nedzy i rozpaczy:P:Ptak zapuszczonego menela nigdy nie widzialam:P:Pwlosy za dlugie nieczesane, siwe, brudne, posklejane:P:P duze braki w uzebieniu, reszta uzebienia czarna:P:Pzmarchy i krosty na gebie:P:Preasumujac paskuda nad paskudami:P:P

Gość gość
Maaagdalenka dziś gość dziś ktoś jeszcze widział fotę tego dekla?] ja widzialamusmiech.gif kiedys ktos wkleil jego zdjecie profilowe z jakiegos portalu randkowegojezyk.gif X Czyli tak Baba Jaga w wersji dla ubogich? :D

Gość gość
Było zdjęcie z wąsami z Sympatii chyba i jego komentarz pod fotką blond lochy. Pewnie je jeszcze można znaleźć w czeluściach internetu.

Gość gość
i wstretne wasiska :D

Gość gość
z takim menelem sie ifcia zadawala? to chyba ona nie lepsza. dobrze ze mi napisalas o shatynie a posredio o ifci bo juz wiem co to.

Gość otulona_snem
jak foty wy;lecialy na kafe,to od razu zablkowal konto :D

no wasy tez byly, ogolnie geba okrutnie zapuszczona:P:Pno ale jak sie cala "prawde" cala dobe wkleja to nie ma czasu na elementarna higiene:P:P

Gość gość
Cygan, wyłaź bo nudno. Nie ma się z kogo pośmiać.

Gość gość
Taki tu na forum podobny do Shatyna jest kretyn, misio1, czy jakoś tak. Ale tatmo toto chociaż po polsku poprawnie pisze.

Gość gość
Znowu cygan zepsuł topik.

Gość gość
Macierewicz dla Stefczyk.info: Rozpocznie się wielkie dzieło odbudowy Polski i pracy dla niej.

Gość gość
Cygan, reperuj topik.

Gość Shatyn `
Adin, dwa, tri:classic_cool:

Gość gość
siup

Gość gość
Wiem otulona, że jesteś głupia ale za to mało inteligentna i będąc człowiekiem wyrozumiałym powtórzę po raz wtóry...Pisuje tylko pod swoim stałym nickiem a jeśli zdarza mi się napisac, z powodu wylogowania się, pod nickiem orange to tylko w temacie wcześniejszej rozmowy i podpisując się, że to tekst mojego autorstwa.Postaraj się to sobie powtarzać, moze wreszcie dotrze do twojej zakutej pały.

Gość gość
Hop siup 4 cyganów, 8 dvp :classic_cool:

Gość gość
Najzabawniejsze w tym Shatynie jest, że on chyba naprawdę, nie zauważył, że nastroje społeczne się zmieniają. Naprawdę, narracja PO i jej zaplecza medialno-ideologicznego wypala się. Shatyn i oni generalnie, liczą na powtórkę z poprzedniego okresu rządów PiS, czyli wzniecenie histerii antypisowskiej i zatłuczenie medialne PiS. Mało, nawet bardzo mało to jest prawdopodobne. Z wielu względów. 1/ Nowe pokolenie pozbawione sentymentów do Michnika, okrągłego stołu, narracji o wspaniałości III RP, jednocześnie wykazujące większe przywiązanie do tradycyjnie pojmowanego patriotyzmu. 2/ Internet, który oderwał ludzi od telewizji i gazet, jako jedynego źródła informacji. 3/ Nieźle już zorganizowane media, po stronie potencjalnie sprzyjającej, niekoniecznie PiSowi, ale idei naprawy państwa, bliskiej PiS. Ludzie tych mediów, pójdą do mediów publicznych i rozwiną swoją działalność. Ich liczna obecność, po prostu zneutralizuje działalność Lisa, Żakowskiego, Czuchnowskiego, Kraśki i tak dalej... Nastąpi dalsza zmiana świadomości społecznej. 4/ Zmęczenie, znużenie wręcz straszeniem PiSem. Kto czyta fora, ten widzi, że wielu ludzi, inaczej reaguje na PiS, niż rok, dwa lata temu. 5/ Zmiana metody postępowania przez PiS, które po doświadczeniach minionych lat rządów, najprawdopodobniej będzie na pierwszy plan, wysuwało kwestie gospodarcze, społeczne, socjalne. Na drugim, będzie walka z korupcją, Smoleńsk, resztki po WSI. Wyraźnie widać, że PiS wiele lekcji odrobił, po kampanii Dudy i parlamentarnej. Już sam wybór Dudy, był dowodem, że Kaczyński i PiS, wiele się nauczyli. Ten ostatni punkt, jest właściwie najistotniejszy. Shatyn, naprawdę nie analizuje rzeczywistości, tylko ją sobie tłumaczy, na podstawie wielokrotnie przeżutej już papki. To jest spożywanie intelektualnych ekskrementów. Shatyn robi coś podobnego, jak Misiek Kamiński i Kopacz, czyli bez przerwy odwołuje się do starych chwytów, tylko, że czasy się już zmieniły. Poważnym dowodem tego, że wiatr już inaczej wieje, była nagroda dla Kaczyńskiego w Krynicy. Ludzie z dużą kasą, którzy często mają łapy uwalane w korupcji, uznali, że uczynią gest, bo to im się może opłacić. No, Kaczyński łasy na takie zaszczyty, nie jest. Ale, czy ktoś by pomyślał, jeszcze przed wyborami prezydenckimi, że on taką nagrodę dostanie? Shatyn, zupełnie nie bierze, jak część aktywu PO, jak starzy politrucy, typu Lis, pod uwagę, że wiatr wieje z innej strony. Shatyn, jest żenująco niezdolny do uznania faktów. Ludzie z SLD, jak Czarzasty, potrafią powiedzieć, coś sensownego o PiS i sytuacji politycznej. Shatyn, jest tak zapiekły, jakby był mentalnym klonem Tuska. I być może właśnie tak jest.

Gość gość
otulona_snem dziś a po wyborach i tekach ministerialnych dla Ziobry,Kaminskiego i Macierewicza to kolejne z 10 mu na karb przyjdzie,nie wiem jak on sie z tego bidok podniesie xxI nie martw się o mnie.Wcześniej miałem do czynienia z dużo bardziej groźną bo mądrą watahą komuchów a więc ci to dla mnie mały pikuś.Trzy oszołomy w tym jeden wyrokowiec... Luzik...:D

Gość gość
Całościa durnot z postu orange powyżej nie będe się zajmował...Podam tylko jeden przykłąd na głupote z tego postu...Cała reszta jest podobnego typu.x"1/ Nowe pokolenie pozbawione sentymentów do Michnika, okrągłego stołu, narracji o wspaniałości III RP, jednocześnie wykazujące większe przywiązanie do tradycyjnie pojmowanego patriotyzmu."xxI z powodu tego patriotyzmu, tradycyjnego, owi młodzi pouciekali z Polski?Kiedy ja miałem taką możliwość w latach 1980-81 to własnie z powodu patriotyzmu nie wyjechałem.I na tym właśnie, a nie na uciekaniu, polega tradycyjny patriotyzm. Durniu.

Gość gość
Ten wyrok dla Kamińskiego, jest tyle samo wart, jak wyroki dla opozycjonistów za PRL.

Gość gość
gość dziś Ten wyrok dla Kamińskiego, jest tyle samo wart, jak wyroki dla opozycjonistów za PRL.xxCzyli wg ciebie Polska jest dokładnie taka sama jak za komuny...Rozumiem, że chciałes się popisac głupotą. I to ci się udało.Pytanie tylko... Po co?

Gość do Vasyl Shatyn
"1/ Nowe pokolenie pozbawione sentymentów do Michnika, okrągłego stołu, narracji o wspaniałości III RP, jednocześnie wykazujące większe przywiązanie do tradycyjnie pojmowanego patriotyzmu." x x I z powodu tego patriotyzmu, tradycyjnego, owi młodzi pouciekali z Polski? Kiedy ja miałem taką możliwość w latach 1980-81 to własnie z powodu patriotyzmu nie wyjechałem. I na tym właśnie, a nie na uciekaniu, polega tradycyjny patriotyzm. Durniu. X Shatyn tak żeby do twojego małego mózgu dotarło. Patriotyzm to miłość do OJCZYZNY. Można mieszkać w Rumuni, a kochać POLSKĘ