Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja3434

Co to za czasy że teraz stare p***y ciągną mlodych chlopakow do oltarza?

Polecane posty

Gość gość
Moja znajoma zwiazala sie z 20 lat mlodszym ktorego poznala w pracy , zostawila meza i doroslych synow i juz wiele lat zyje z tym mlodym bardzo szczesliwie , mozesz tylko pozazdroscic :P a ty tez nie masz zadnej pewnosci ze twoj stary cie nie zostawi , im starszy facet tym mlodszej partnerki sobie szuka ,wiec nie badz taka pewna ,ze tobie nic nie grozi , zycie jest nieprzewidywalne , a ty zyjesz zyciem innych ludzi bo pewnie wlasnego nie masz :(

Gość gość
Nigdy młody :-) Przyklad 40 letnią kobieta i 20 latek Stojąc z boku wygląda jak matka z synem :-P Za 20 lat bedzie wyglądała jak jego ciotka lub mamusia.. Jednym słowem porażka i tragedia Posejdona :-D Łączyć się ale z kimś w swoim wieku lub jak partner jest troszkę starszy. Nie na odwrót. Bo wygląda to koniecznie.

Gość gość
Kazdy zyje tak jak chce i tobie chij do tego , twojego zezwolenia nikomu nie potrzeba :D

Gość gość
Z czego rzysz kaszalocie? :-D lubisz młode pały?

Gość gość
ja bylam kilka lat z 5 lat mlodszym ale niestety teraz bardzo tego żałuję, nie oswiadczyl sie, nic, choc jestem atrakcyjna, a on nic specjalnego. fajnie mają takie ktorym sie oswiadcza mlodszy chlopak.

Gość gość
i co z tego jak to wyglada ,albo nie wyglada , zyje sie tu i teraz , zycie jest dzisiaj i nie za 20 lat... idz do psychiatry moze ci wytlumaczy

Gość gość
Jak dla ciebie mezczyzna to tylko pala ... to niewiele ci sie w zyciu udalo , pewnie z tad ten jad :D

Gość gość
21 lat to jest szczyl i gówniarz, chłop mężnieje dopiero po 35. Dziwię się, że się wpakował w małżeństwo, a już z 10 lat starszą to w ogóle. Co to za ojciec będzie taki szczawik? Ja w tym wieku czułam się całkowicie jak starsze dziecko i szczerze to do dziś mi to zostało :D, a mam już 31 lat. Przyznaję, jestem -jakbyście to określili - kaszalotem, ale nie mam parcia na te sprawy, owszem dawniej lubiłam się platonicznie fascynować tym czy owym, lecz nie chciałabym w sposób małżeński zmieniać życia na razie, może kiedyś jak dorosnę ...

Gość ja3434
No nareszcie ludzie piszą jak jest s moze to mlode chłopaki siè wypowiadają tego nie wiem. Dobrze zyje sie tylko raz dlatego tym bardziej mlody powinien korzystac z zycia a nie pakowac sie w zwiazek ze starsza kobieta. Przeciez taks odrazu chce dziecka bo zegar biologiczny tyka gdzie on ma spokojnie jeszcze czas ba zalozenie rodziny. Takie kobiety to zwykle egoistki nie myslace o zyciu a raczej zmarnowanej mlodosci takiego chlopaka.

Gość gość
Nie wierze, że ten żałosny temat ciągnie się dalej ;) Co ty stara p**do chcesz osiągnąć? Zajmij się starym, pewnie sam chetnie wymieniłby cie na lepszy/młodszy model ;)

Gość ja3434
Pracuje w bukmacherce tutaj musze sprawdzac dowody i pilnowac zeby nie puszczac kuponu chlopakom ponizej 18 lat. Wielu z nich majac te 20 lat nie wyglada nawet na 18cie. No dzieciaki i z wygladu i z charakteru.

Gość ja3434
Chce zebyscie otworzyli oczy i przestali idealizować rzeczywistość w imię swoich chorych złudzeń. Zejdzcie na ziemie.

Gość gość
lepiej otworz oczy na wlasne problemy :P psychicznie u ciebie cos nie teges :( zapominasz lekarstwa ?

Gość gość
Nie zamierzam Cię tutaj obrażać, pouczać, nic z tych rzeczy. Ale proszę, zajmij się sobą. Każdy ma prawo robić, co mu się podoba, być z kim chce. Każdy człowiek jest inny i pragnie od życia czegoś innego. Jeśli dwoje ludzi się kocha, to dlaczego coś ma im stać na przeszkodzie w byciu szczęśliwym? A argument mówiący, że taki związek źle wygląda, jakoś mnie nie przekonuje. Zadajmy sobie pytanie - żyjemy dla siebie, czy dla innych?

Gość gość
autorko jesteś dziwna chcesz innym dyktować z kim mają spać??

Gość ja3434
12:45 masz racje. Bardzo ładnie i z kulturą odpowiedziałaś/aś. Co do mojej agresji to zbliża mi się okres do tego biorę hormony na tarczyce i zawsze zaczynam ostro dyskutować przez to. To jest silniejsze ode mnie.Zdania nie zmieniam co do takich par i ma prawo mi sie to nie podobac, natomiast to że żyjemy dla siebie nie dla innych to prawda. Mysle ze gdyby nikt mnie nie nakrecal, obrazal duzo wcześniej bym skonczyła tę dyskusje. :)

Gość gość
kabaret :D

Gość ja3434
Oprócz hormonów, mojemu mężowi nie wychodzi w łóżku .. Dlatego jestem tak podminowana. Jak patrzę na te pary, to aż mnie skręca. Dlaczego one mogą , a ja nie. Może dlatego ,że przytyłam przez tarczycę , i dobijam setki. Mąż mówi , że mu nie staje , jak na mnie patrzy. Poza tym mam upławy i nic nie pomaga. Ludzie odsuwają się ode mnie w autobusie. Nie wiem , czy przez tarczycę tak smierdze, bo się bardzo pocę. A może to jednak te upławy.

Gość gość
Śmieszne są wasz rozważania, co za różnica czy się wpakował z małżeństwo z 20 latką czy 30 latką? Reguły życia są podobne i z tą i z tą. A czy 21 lat to za mało dla faceta? Zależy jakiego, przecież są tacy, którzy urodzili się poważni i dorośli. Są nawet młodzi faceci, którzy marzą o założeniu rodziny, to jest dziwne, ale skoro występuje to nie ma co się czepiać.

Gość gość
Nie wasze rozważania, tylko wtykanie autorki świńskiego ryjka do cudzego zycia ;)

Gość ja3434
Byłam u psychiatry ostatnio, powiedział, że nadmiar kafe spowodował u mnie wytworzenie osobowości wielorakich. Nawet nie wiem , czy mój mąż istnieje, czy jest tylko wytworem wyobraźni. I nie wiem jak to sprawdzić, a co jeśli obudzę się u sąsiada? Może ja sama jestem moją wyobraźnią. Tylko seksu mi się chce ,a tu nic. Wszystkie mają , a ja nie. Dlaczego. Ja tylko waże sto kilo, są wielbiciele puszystych pań. To ten głupi psychiatra i jego tabletki. Przez nie utyłam.

Gość gość
Nie wasze rozważania, tylko wtykanie autorki świńskiego ryjka do cudzego zycia oczko.gif X Heh, no tak, zwłaszcza że przytacza czyjś przykład i wyraźnie bardzo ją to kłuje :P Młody, to się zdąży też rozwieźć, nie ma czym się przejmować.

Gość ja3434
No i wy znowu mnie obrażacie. Na moje zachowanie jest wytlumaczenie ale wasze to już chec dowartosciowania się. Obrazacie i dla takich osob nid mam szacunku. U mnie hormony buzują jak u mlodej u was mozg juz dawno spr******* hahaha. Tyczy sie tylko tych osob moja wypowiedz ktore mnie wyzywają.

Gość ja3434
15:21 to podszyw chce moge Ci pokazac moja fotke tylko gdzie ty wtedy pojdziesz leczyc swoje komplaksy?. To ze ty tyjesz od tarczycy bo masz zle dobrane leki to nie znaczy ze kazda tak ma.

Gość gość
Od razu wiedzialam ,ze to chora osoba - nawet psychiatra nic juz nie pomoze ...

Gość ja3434
Pokaże wam fotkę piczy zazdrośnice , co za forum i co za p*****lniete stare chcice , co rzucają się na młodszych. Sodoma i gomora

Gość ja3434
16:17 tobie na bank nie pomoze

Gość ja3434
Czy znajdzie się jakiś młodziak , chcę pokazać moją piczkę młodszemu. Hormony tak mi buzują, że już nie strzymię. Chcę posmakować młodszego , jego soczyste ciało, i porównać z mężem, albo zrobimy trójkącik.

Gość ja3434
Jestescie stare i brzydkie dlatego wyxywacie bo tylko to wam zostalo. Ja przynajmniej jestem ładna i mam przystojnego meza :) a tylko hormony mi nie dają przejsc obojetnie pod wypowiedziami pod tym tematem. Wyzyje sie na was zamiast na rodzinie, dostane okresu i bedzie po sprawie a wam nic nie pomoze :)

Gość gość
Baby powyżej 35 to lampucery chyba że mają dobry zawód i zarabiają dużą kasę. Wtedy mógłbym na nie zwrócić uwagę. Ja mam 32 lata.