Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja3434

Co to za czasy że teraz stare p***y ciągną mlodych chlopakow do oltarza?

Polecane posty

Gość gość
Jeśli 31 to stara picz, to twoja już pajęczynami zarosła34 latko. Tam musi kalafiorem i dorszem jechać.

Gość ja3434
Nie wiesz ze myje sie strefy intymne. Sa bardzo ladne delikatne ujedrniajace i pieknie pachnace zele do higieny intymnej. Uzylam okreskenia stara picz nie zexwzgledu na zapach czy zuzycue tylko dlatego tak powiedzialam bo tak mowia faceci o takich kobietach co ganiaja zs mlodymi. Nie wygladam na swoje lata ludzie mowia ze mam ok 30tki ale i tak uwazam ze 30 to juz nie to co 25 lat ze juz o 21 niespomne.

Gość gość
Weź się nie ośmieszaj one pewnie też się myją. U ciebie na starej piczy stary kogut ćwiczy. Parafrazując.

Gość ja3434
Hahaha a to dobre to mi siè podobalo. No racja co ja bede tutaj mowic ze tak nie jest jak jest.

Gość gość
Stara p***a zazdrości, że ktoś żyje tak jak chce, wrecz żałuje zamążpójścia :D pokaż staremu co tu wypisujesz, na pewno byłby zachwycony ;)

Gość ja3434
Ale sie pocieszacie. Ja zaczelam pisac ze szkoda mi mlodych ludzi ze tak wczesnie sie zenia a wy zaraz atak. To was bolą moje słowa bo mowie prawde. Poszlabym spac i zamknela temat ale czekam na mojego starego koguta i spac mi sie nie chce.

Gość gość
Mnie nie boli, tylko ty robisz z siebie idiotkę, bo widać aż piszczysz, żeby młodszy cię chciał. Dlatego gadasz jak maniaczka miss stara picza.

Gość ja3434
Podaj przykład w ktorym momencie az piszcze ze chce mlodego. Pokazesz mi konkretne zdanie i przyklad wtedy nie bede mogla sie wyprzec. Jesli konkretow nie bedzie twoje zdania jakby nie bylo a jesli juz to jest niewiarygodne. Czekam ...

Gość gość
Caly twój temat jest żałosnym piskiem zawiści. Idź sie kobieto podmyj ,może mózg ci się dotleni jak wymyjesz ten korek co ci zalega w starej piczy

Gość ja3434
Owszem jest paru panow na ktorych chetnie zawieszam oko ale na bank nie są to dzieci w wieku 20tu paru lat jak juz to rowiesnicy moi lub starsi.

Gość ja3434
Zawsze jak komus brakuje argumentow to obraza to taki standard wiec wybacz ale twoje wypociny nic dla mnie nie znaczą.

Gość gość
Twoje wypociny też nic nie znaczą, pisz dalej sama ze sobą pycholko.

Gość ja3434
Dobra to zadam inne pytanie. Co taki mlody moze mi dac że mam za nim piszczeć?

Gość gość
Zawsze jak komus brakuje argumentow to obraza to taki standard XXX autorefleksja się pojawiła :D lepiej późno niż wcale ;)

Gość ja3434
Chcesz argumenty prosze bardzo. Mlody chlopak w wieku 20 lat ma jeszcze burze hormonow nie mysli glową tylko głowką, wie za starsza na doświadczenie wiec to mu imponuje. Wiaze nadzieje ze starsza kobieta ze go nauczy seksu , badz chlopak chce byc ustawiony dobrze finansowo, badz brakowalo mu madczynej milosci i szuka starszrj kobiety na zasadzie zastepstwa(to juz z psychologii). A stara p***a to nie mloda p***a nie na sie co oszukiwac i to nie obraza tylko fakty.

Gość ja3434
No wiec slucham co mi da mlody ze az tak za nim piszcze jak twierdzicie? Co taki dzieciak moze mi dac. To ja wam powiem nic. Jestem kobieta ktora m goracy temperament wszsk skorpion ze mnie najbardziej ognisty znak. Ja chce w lizku doswiadczonego faceta zeby mnie dobrze zaspokoil a nie uczyc dzieciaka co ma robic. Nie doceniacie starszych facetow sa jurni i gotowi jesli jest przy nich kobieta odpowiednia. No prosze co mi da takie dziecko przedeczesny wytrysk? Fuj nawet jak o tym pisze to mi nie dobrze. Te chude wydepilowane cialka matko jedyna takie to teraz zniewiesciale chodzi. A jak umiesnione to zwykle po jakis prochach z silownie gdzie wiadomo ze po takich dopalaczach czy sterydach nawet mu nie staje. No za czym mam piszczec?

Gość gość
lepiej pilnuj wlasnego nosa i zajmij sie swoim zasranym zyciem , co to za czasy ze takie glupie baby martwia sie o czyjas d**e

Gość ja3434
Ponownie brak argumentow i wyzwiska.

Gość gość
jakich argumentow oczekujesz ? zajmij sie swoim nieudanym zyciem, bo wszyscy inni zyja tak jak im sie podoba i maja gdzies twoje zdanie na ten temat :P

Gość ja3434
Argumentow za taką parą, argumentów ze latamie kobiety w wieku 30 lat za 20 latkiem, że to ma sens. Strasznie mało inteligentni ludzie wypowiadają się w tym temacie. Nie potraficie czytać ze zrozumieniem i brak wam logicznych argumentów. Do czego ten świat zmierza zbytnia tolerancja do wszystkiego to jakaś masakra. To nie jest normalny zwiazęk i stare kobiety poprostu żałośnie probują się dowartościować. Kobieta pewna swojej atrakcyjnosci nie potrzebuje szczeniaka żeby podbil jej atrakcyjność... żałosne posunięcie. Moja tolerancja skonczyla sie w momencie gdy zaczeły rozprzestrzeniać sie różne dewiacje ogolnie akceptowane przez Teraz ona 30 on 21 a za pare lat ona 35 (medycyna estetyczna idzie do przodu kobiety nie wygladaja na swoj wiek) on 18. Nie nie i jeszcze raz nie dla zbytniej tolerancji. Musi być jakiś porzadek na tym świecie.

Gość ja3434
Marnowanie zycia mlodemu chlopakowi (ciągnąc go do oltarza)bo stara chce sie dowartościować.

Gość gość
Nikt niekogo niegdzie nie ciaga a prostytuluja sie teraz obydwie plcie, to wszystko;-)

Gość gość
stan pod kosciolem i odganiaj te natretne baby co przystawiaja pistolet tym malolatom zeby zaciagnac ich do oltarza :D

Gość gość
Nikt nie potrzebuje twojego pozwolenia debilko , zajmij sie lepiej swoim starym bo za chwile cie zostawi dla jakiejs mlodej laski :D

Gość gość
Temat żałosny. Jak ktoś może kogoś zmusić do ślubu? Po wpisach widać, że masz problem. Jesteś albo matką takiego faceta, albo jesteś dziewczyna którą zostawił i ożenił się z inną. Stąd ten jad.

Gość gość
III możliwości- jesteś facetem, którego ta 30-latka zostawiła i wyszła za młodszego.

Gość gośćolkka
A ja jestem z 19 lat młodszym i jest nam cudownie. Ślubu brać nie zamierzam, już to przeżyłam. Cieszę się życiem

Gość gość
Juz sam temat mowi za siebie , jaka kobieta nazywa inne kobiety starymi p*****i ? widac jej niezadowolenie z zycia i szukanie winy w ludziach ,ktorym sie powiodlo :(

Gość gość
Ja mam 12 lat mlodszego i mam gdzies co inni mowia i mysla , wazne ze mnie jest dobrze ;)

Gość ja3434
(10:39)Dla ciebie slub z dzieciakiem to oznaka ze sie komuś powiodlo prosze cie zero ambicji w twoim zyciu jezeli dla ciebie slub w gowniarzem to szczyt szczytów. Oszukujecie siebie same, naciagacie rzeczywistośc nikt kto mysli zdroworozsadkowo nie bierze sie za takie dzieciaki. Najpierw podjarana ze taku sie nia zainteresowal a potem placz i lament ze nie wyszlo. Widzialam na wlasne oczy gdzie to nie przeszlo. Kolezanka owszem ladna zadbana no piekna kobieta czepila sie mlodego 22 lata. I tak sluchalam co ona robi z nim w lozku zwierzala mi sie mowila jaki on zaradny samodzielny robi naprawy w domu itp. Pomyslalam ni fakt mlody a taki zaradny niech im sie uklada. Ona zaczela niegac, chodzic do kosmetyczki czesciej. Di saloniw odnowy no kwitla mysle sluzy jej to. Po pewnym czasie moze pol roku placze mi w ramie ze rzadziej sie odzywa ze powiedzial ze to zbyt za daleko zaszlo blabla bla ze zaczal jej mowic ze czegos jej brakuje po czym sie okazalo ze rzucil ja dla swojej rowiesniczki i to wcale nie atrakcyjniejszrj od nie ze juz nie wspomne o tym ze wszystkim sie chwalil ze zaliczyl starsza. Takich histori jest mase ale nie dalej zyjcie w swoim swiecie ułludy.