Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja3434

Co to za czasy że teraz stare p***y ciągną mlodych chlopakow do oltarza?

Polecane posty

Gość ja3434
Albo jebnę się w czoło, może zmądrzeję

Gość gość
Autorko jesteś j*******a.Sam mam 21 lat i dogaduję się najlepiej z kilka lat starszymi kobietami,bo gówniary w wieku 16,17 ,20 lat mają siano zamiast mózgu.

Gość gość
i wszystko jasne ,hormony autorki :)

Gość ja3434
Jezy z kim ja dyskutuje przeciez na kafe siedza stare panny przeważnie hahaha

Gość gość
Autorko, to ja z 12:45. Wiem co czujesz, mam niedoczynność tarczycy. Wszystko rozumiem i współczuję Ci. Ale czy nie lepiej dla Ciebie byłoby, gdybyś usiadła w wygodnym fotelu z kawą, pomyślała o sobie i zastanowiła się, co dalej? Albo poćwiczyła, jeśli energia Cię roznosi - zaczniesz produkować endorfiny, życie wyda się prostsze, a zbędne kilogramy zgubisz na pewno. Bo tutaj tylko się niepotrzebnie nakręcasz.

Gość gość
A ja mam 29 lat i obrzydzają mnie starsi. Wole zaopiekować się jakimś fajnym synkiem takim ok 25 lat.Ślub i dzieci nie są mi potrzebne do szczęścia. Do starszych mam uraz,są przeorani przez życie,cwani.A taki młody dopiero się uczy życia i można go sobie wychować,nie zrani tak jak starszy

Gość gość
Autorko ,leczenie by Ci się przydało :). Chłopak z 16:29

Gość gość
16:49 Też lubię starsze od siebie partnerki(kilka lat),mam niespełna 21 :D.Tylko,że mnie nie da się tak łatwo ,,wychować'' . Owszem jestem człowiekiem ,który jest wierny i romantyczny,jednak mam cechę,która przeraża 99% kobiet-mianowicie jestem inteligentniejszy od większości społeczeństwa i to nie są wcale moje słowa :).Nie da się ze mnie zrobić wytresowanego psa,który zupełnie nie myśli,jest kompletnym kretynem itd. A młodsze czy też moje rówieśniczki są w**********e,ponieważ a)Nigdy nie myślą o czymś ,,poważniejszym'' b) Mają kompletne siano w głowie i są ograniczone intelektualnie :).

Gość gość
Panie inteligentny czyli jesteś cwany i wyrachowany :) albo myślisz że jesteś

Gość gość
16:02 Podobno jesteś "inteligentniejszy od większości społeczeństwa" jak to ująłeś. Dlaczego więc tak stereotypowo myślisz? Taka osoba powinna bardziej niż ktokolwiek inny być świadoma, że nie ma dwojga identycznych ludzi. To, że nie spotkałeś na swojej drodze wartej Ciebie rówieśniczki, to nie znaczy, że ona nie istnieje. Chwileczkę, a może masz trochę wygórowane oczekiwania?

Gość gość
17:02, nie 16:02

Gość ja3434
12:45 witaj ja tez mam niedoczynnosc. Kawe juz pilam co do zbednych kilogramow to ich nie mam. Wiesz zawsze tak mam przedcokresem cisne okrutnie, bronie swoich racji jak laica. To nie jest tak ze gdy wszysyko sie uspokaja to ja zmieniam zdanie, nie nie zmieniam go tylko tak sie nie wczuwam w temat. Moj naz lubi jaj sie tak wyzyje na necie woli to niz jak bym miala krzyczec na niego wyedy i moj zwiazek funkcjonuje lepuej. Wiec to takie darcie ba forum satysfakcjonuje wszystkuch s mojej rodzinie :) A ze nie dawno moja ulubiona youtuberka wziela slub dokladnie pare dni temu z chlopakiem (21l) ktorego znam osobiscie to to szlak mnie trafia bo go znam dobrze i wiem ze ma jeszcze fiu bzdziu, a ona 31 lat juz zaciagnela go do oltarza. Wiem ze to nie byl jego pomysl stad moxe takie nerwy moje.

Gość gość
17:10 Przejechałem się na rówieśniczkach kilka razy i ,,хватит''.I nie ja tak to ,,ująłem'' ,tylko gościu z zagranicy,który powiedział ,,you're more intelligent than 90% of polish people'' :D.Wiem,że nie istnieją DWIE IDENTYCZNE osoby,jednak widzę,jaką papkę z mózgu zrobiły media dziewczynom,które należą do mojego rocznika oraz młodszym dziewczynom .Tylko głupoty i ,,hajs'' im w głowie .Nic poza tym :D.A już na pewno nie myślą o stały, związku :).,,Nie ten,to następny'' albo ,,Pobędę z nim 2 ,3 miesiące,rozkocham w sobie,a później zostawię''.To jest sposób myślenia dzisiejszych nastolatek oraz dziewczyn urodzonych przed 95 czy też nawet w tym roku jeszcze. Pomiędzy kobietami z końca lat 80 i początku lat 90 a dziewczynami z roczników 95+ jest diametralna różnica w myśleniu.Inne priorytety,inny sposób myślenia.To tyle.

Gość gośćoryginalny
Widzę,że mi trochę liter pozjadało :).

Gość ja3434
Tak powiedzial ze jestes inteligentniejszy niz 90 procent polakow. W czym ta twoja inteligencja się objawia?

Gość ja3434
Że tak dodam ponadprzeciętna inteligencja? Przeczytałeś dużo książek?

Gość gość
mlodym podobaja sie starsze.

Gość gośćoryginalny
Spojrzeniem na świat ,często trzeźwą oceną sytuacji,predyspozycjami intelektualnymi :D.Mimo tego,że mój angielski nie jest jeszcze doskonały,to i tak posługuję się lepiej tym językiem niż 80% rówieśniczek,które wchodzą do łóżka studentom z erazmusa,w większości tym o ,,ciemniejszej'' karnacji.Oprócz tego,potrafię się dogadać w dwóch językach słowiańskich. Pomijając to wszystko,nie naskakuję na nikogo bez powodu i wiem,kiedy trzeba zachowywać się poważnie,jak się zwracać do danej osoby i z kim można żartować,mimo porządnie zszarganych nerwów mam wyczucie taktu.To tyle w temacie.

Gość gość
podoba mi sie mlodszy..

Gość ja3434
A moze swiat troche powywracal wartosci i ci mlodzi szukają sponsorek, sposobu na łatwiejsze zycie. Sami wiecie jacy teraz są faceci. Nie chcą sie starac o dziewczyne, chca zeby to ona sie o nich starala stad wybor tych mlodych pada na starsze kobiety, bo zwyczajnie taką latwiej zlapac. Pusci taki 21 latek komplement takie 30+ ze jest piekna seksowna a ta juz podjarana w glowie uklada sobie z nim dom, rodzine, dziecko.

Gość gość
Młode dziewczyny są dziś puszczalskie. Mężczyznom zależy niezależnie od wieku. Młode pokolenie kobiet nie nadaje się na żony przed 30 rokiem życia bo są nieodpowiedzialne, niedojrzałe, wulgarne, puszczalskie itd.po 30 część przestaje się puszczać.

Gość gość
mlode sa niedojrzale.

Gość ja3434
Jeśli nie jesteś oczytany, a znasz tylko jezyki obce to zaden wyczyn. W mlodym wieku latwo zlapac jezyk. Młody mózg chłonie szybko. Ja znam angielski biegle, srednio zaawansowany niemiecki, wloski i podstawy norweskiego(swoją drogą cholernie trudny jezyk).

Gość ja3434
Zresztą co ty mowisz ze mlodzi nie znają jezykow na kazdej cv ktora przychodzila do nas do firmy bylo w cv j.ang komunikatywnie i tak bylo kazda z tych osob znala angielski. Teraz szczegolnie z mlodych malo kto go nie zna.

Gość gość
Jestem oczytany dziewczyno,przeczytałem w swoim życiu trochę książek (głównie historycznych ). Chciałbym czytać zagraniczną literaturę(ang,ros,srb),ale niestety,w Polsce jest do niej dosyć ograniczony dostęp. 18:04 Nie chcą się starać o dziewczynę?Ja się starałem aż za bardzo o młodszą 2 lata dziewczynę,a ona w nagrodę puściła się z jakimś starym dziadem za pieniądze.I to nie jest jedyny przypadek,gdzie moje starania obróciły się przeciwko mnie i sprawiły tylko ból ,cierpienie nie do opisania.Dziewczyny w przedziale wiekowym 16-20 lat mają sieczkę zamiast mózgu w głowie :). A teraz wracając do wypowiedzi ja3434,czy Ty czytasz samą siebie?Nie mówiłem ,że młodzi NIE ZNAJĄ języków,tylko ,że młode panienki w przedziale 16-20 lat wchodzące erazmusom do łóżka posługują się tym językiem bardzo słabo i znają kilka pojedynczych słów,takich jak ,,handsome'' ,,sex'' ,a jedyne zdanie,które są zdanie wypowiedzieć w języku angielskim to :,,If you wanna f**k me?'' .

Gość gośćoryginalny
18:05-Dokładnie tak :).Dlatego nie chcę rówieśniczek.Niewierne,nie wiedzące czego chcą idiotki(nie wszystkie,ale 90% z nich).Wulgarne puszczalskie-nic dodać,nic ująć.

Gość ja3434
Logiczne ze młode dziewczyny są niedojrzale bo są mlode da... i tak samo jest z mlodymi chlopakami a nwet gorzej bo przypominam lekcję z biologi chlopcy osiagają dojrzalosc pozniej niz dziewczyny. Kto uwazal na biologii ten wie .Tu i tu są wyjatki od reguly ze dziewczyna mysli dojrzale lub chlopak, ale należą jednak one do rzadkości.

Gość ja3434
18:25 nie dziewczyno tylko kobieto i nie na ty tylko na pani proszę :)

Gość gość
niektorzy mlodzi wola starsze.

Gość ja3434
Jest taki portal nie wiem czy wiesz, ale skoro jestes inteligentny i oczytany to powinienes o nim wiedziec i tam nie problem aby ktos ci powiedzial gdzie taka literaturę o jakiej wspomniales mozesz dostac mysle bez problemu.