Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie znalazl partnera do 35 go roku zycia, musi szukac na sile a czasu malo..

Polecane posty

Gość gość
To po co tacy się umawiają skoro jestem dla nich stara? Zauraczają się we mnie to widać, ale mają jakiś problem aby rozwijać związek. Być może faktycznie odpuszczają sobie ze względu na mój wiek. Wiem jedno, że przegapiłam dobry moment na układanie sobie życie. teraz to tylko jacys kawalerowie z defektami albo rozwodnicy z alimentami w wysokości 1000 zł/ mc.

Gość gość
18:06 widze ze trafilem :) to teraz badz sama i nieszczesliwa... ;)

Gość gość
bo albo ktos szuka milosci albo realizacji planow o rodzinie, dzieciach, domku z ogrodkiem.to pierwsze trudno znalezc czyli kogos dla kogo bedzie sie kims wyjatkowym i ten ktos rownoczesnie bedzie kims jedynym na swiecie.jak sie uda to i realizacja planow sie uda.ale realizacje planow o rodzinie mozna wykonac z kazdym kogo sie nie kocha, ale kto sie nadaje.wiekszosc kobiet marzy jedynie o dzieciach, a mezczyzn o seksie w zasiegu reki i bezosobowym ognisku domowym, gdzie jest ugotowane, wyprane i posprzatane przez niewidzialna reke.Tak ja to widze jak patrze na ludzi

Gość gość
17:59 Tak się składa, że te imprezowiczki, które dawały jak to piszesz na imprezach już dawno powychodziły za mąż i mają dzieci. Twoja teoria nie trzyma się kupy i duu/py

Gość gość
bo niestety w zyciu nie jest jak w filmie Notebook, gdzie maz nie pojdzie do domu ale siedzi z zona w szpitalu bo jego serce jest przy niej.zwiazek to nie uczucia, ale uklad i racjonalizm

Gość gość
18:08:-P głupiś, bo nie wiesz jak to jest gdy męczysz się w fikcyjnym związku, ale wszystko przed Tobą :-D

Gość gość
A ja nie znam ani jednej imprezowiczki ktora wyszla za maz a jak ma dziecko to z wpadki bo jest samotna matka ;)

Gość gość
ja swojego poznalam okolo 30tki, on w podobnym wieku, i jest normalny, fajny tak wiec można. Z tym że ja nie jestem zbyt wybredna, inna 30 letnia singielka by go pewnie nie chciala, bo nie ma mieszkania, nie ma swojego auta, zarabia marnie, ale ma dobre serce i to jest dla mnie najwazniejsze. A te 30 letnie singielki to szukają ksiecia z bajki, facet musi miec mieszkanie/dom, auto, zarabiac powyzej 3000, byc przystojny, wysoki, dobry w lozku, a jak facet nie spelnia choc jednego punktu to od razu go odrzucają. Aha i jeszcze te teksty o "chemii i iskrach". Spotykają sie z fajnym facetem, ktory ma wszystko, tylko nie ma chemii, nie iskrzy i juz taka 35 letnia idiotka go nie chce bo ona ma w swojej glupiej glowce zakodowane że jak sie spotka z "miłością życia" to zaraz muszą być iskry i pioruny, a jak nie ma to to nie ejst ten jedyny i księżniczka go odrzuca

Gość gość
18:08 Taa :-D trafiłeś. Masz cela, jak pijana baba z wesela :-P

Gość gość
A ja nie znam ani jednej imprezowiczki ktora wyszla za maz a jak ma dziecko to z wpadki bo jest samotna matka xxx a ja znam, mam taką w rodzinie. Puszczala sie od 15 roku zycia, spala chyba z 10 chlopakami, w wieku 21 lat poznala faceta z ktorym szybko poszla na łożka, na pierwszej czy drugiej randce, ciąża, szybki ślub, urodzila dziecko, po paru latach drugie dziecko. I wielka pani bo ona ma męża i jest ta lepsza. A najlepsze, że jakis czas miala kochanka bo mąż jej nie zaspokajal... No ale uwaza sie za lepszą bo ma rodzinę, ma dzieci, ma męża, ma mieszkanie (facet mial).

Gość gość
18:15 (ta pierwsza inteligentniejsza) 100% racji!

Gość gość
18:15 smutne to co piszesz bo wychodzi na to ze wyszłaś za mąz z rosądku , to wiesz co ja już wolę być królewną co szuka prawdziwej miłości i chemii🖐️ Gdybym tak podchodziła do zycia jak ty to już dawano bym miała męza i dzieci, ale ja szukam miłości a nie byle kogo by mieć obraczke na placu i dzieci/

Gość gość
18:22 ok szukaj dalej :D ja szukam sw grala :P

Gość gość
Nie wiem czy inteligentniejsza:-D ma pretensje do innych, że wzgardziły jej biednym misiem. Każdy niech żyje swoim życiem, a nie ocenia innych kierując się jedynie głupimi stereotypami.

Gość gość
tylko wyjaśnij mi co rozumiesz przez związek "z rozsądku", a co "z miłości"? Bo śmieszą mnie te slogany i nie rozumiem ich. No bo przecież jak się z kimś żyje pod jednym dachem, ma się w kimś wsparcie, przyjaźń, przywiązanie, no to to jest właśnie miłość :) Natomiast dla niektórych miłość=mokro w gaciach na pierwszym spotkaniu. I jak nie mają mokro w gaciach to one nie kochają. Ale co zabawne to tego samego faceta by kochały jakby był brutalem, zdradzał je i bił po ryju. I jeszcze jakby wyglądał jak sylvester stallone. A zwykły dobry facet, który nie bije, nie zdradza to = związek z rozsądku tak? :D śmieszne to jest, 35 letnia stara krowa wierząca w jakieś chemie, iskry, pioruny. A o mój związek się kochana nie martw, bo kochamy się bardzo i seks jest super. Niestety powieści romantyczne zrobiły takie pranie mózgu kobietom. Zamiast związać się z fajnym porządnym facetem, to one szukają księcia z bajki i tak szukają i szukają do 50tki aż są już stare i nawet ten zdzisio spod budki z piwem się za taką nie obejrzy.

Gość gość
Kobiety maja obecnie wymagania z KOSMOSU co do wygladu dlatego trudno jakiemukolwiek gosciowi zakwalifikowac sie do tej grupy potencjalnych partnerow. Pamietam na studiach jeszcze mialem kolezanki ktore same zbyt piekne nie byly, takie 4-5/10 ale kazda wzdychala do najprzystojniejszego typa w grupie i gadala ze "musi go miec"

Gość gość
chciałabyś takiego "biednego misia" ;) facet jest wysoki, nosi mnie na rekach i kupuje wszystko co chcę i ma fajnego dużego ptaszka :)

Gość gość
Bez chemii się nie da, na samą myśl, że miałby mnie tknąć ktoś (choćby wyglądał i był jak anioł)do kogo nic nie czuję, to słabo mi się robi. 18:15 ta pierwsza. Widocznie u Ciebie zaiskrzyło, a z innymi nie. Dlaczego więc obrażasz te nieszczęsne kobiety, to słabe jest, serio ograniczone.

Gość gość
18:32 :-) no i trafiłam. Ograniczenie wypisz wymaluj. Pewnie jakiś troglodyta podszywa się pod kobietę :-D

Gość gość
ale czy ty nie rozumiesz, że miłość, 'chemia', pociąg seksualny, uczucie rodzi się czasem po dłuższym czasie? A te 30 latki już na pierwszym spotkaniu by chciały jakąś wielką miłość i chemię i mokro w majtach. Zresztą powiedzmy sobie szczerze, TY też nie pociągasz każdego faceta, takiego jakiego byś chciała nie pociągasz i co teraz? A co będzie jak twój mąż ci po 15 latach związku powie, że go już nie pociągasz? Rozumiem że wtedy pozwolisz mu odejść do ładniejszej i młodszej, która go pociąga, bez żadnych problemów? Bo przecież wg twojego światopoglądu najważniejsza jest CHEMIA. No a z tobą już chemii mąż nie ma więc dasz mu odejść? Chciałabym to widzieć :D

Gość gość
miłość to jest akceptowanie drugiego człowieka takim jakim on jest a nie jakaś chemia puste lalunie... :O

Gość gość
Przecież marnie zarabia :-D to chyba niewiele chcesz :-P

Gość gość
Jakaś tam chemia zawsze jest, no chyba, że u was nie było i nie ma i nie będzie, dlatego tak plujecie jadem.Taa.. Teraz wszystko rozumiem.

Gość gość
Akceptować to ja mogę współpracowników w firmie, sąsiadów z bloku, ale ni h:-P uja nie kocham.

Gość gość
18:45 no jesteś właśnie taka pustą idiotką i dlatego zawsze będziesz sama :)

Gość gość
18:47 a ty jesteś wulgarna i nie ma sensu dyskutować z kimś tak obłąkanym.

Gość gość
Ja jak skończę 35 lat i będę wtedy sama, to raczej przestanę szukać. Jak młodej kozicy się nie udało, to po co stara ma się wysilać :)

Gość gość
Sam się znajdzie, zwykle tak jest, jesteś zajęta innymi sprawami i wcale nie myślisz o facetach, a tu nagle bum i pojawia się On.:-)

Gość gość
A ja nie znam ani jednej imprezowiczki ktora wyszla za maz a jak ma dziecko to z wpadki bo jest samotna matka xxxxxxxxx Moja znajoma bzykała się od 14 roku życia po klubach, miała na pewno z setkę facetów, teraz ma 27 lat, wyjechała do Francji, poznała tam młodego doktoranta z Sorbony i on jej funduje wycieczki gdzie tylko chce. Moszna? Moszna

Gość gość
Coś w tym jest, wszystkie imprezowiczki jakie poznałam wyszły za mąż, a nawet i dwa razy i to jeszcze z przed trzydziestką.