Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie znalazl partnera do 35 go roku zycia, musi szukac na sile a czasu malo..

Polecane posty

Gość stary prawik
ja mam 30 lat i zawsze odrzucony przez kobiety a nie mam duzych wymagan,to ze jestem uczciwy, nie pijacy ,mieszkam sam i pracuje sie nie liczy.One chca czegos wiecej,szukam tylko w interneice bo gdzie mam szukac? taki stary kon na disco nie pojdzie no i szukam kogos w moim wieku.

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby znalezienie partnera w jakimkolwiek wieku to był jakiś problem. Problem tu chyba co niektórzy mają z ustaleniem swoich własnych życiowych priorytetów. Jeśli Twoim celem jest rodzina i dzieci to raczej daruj sobie wymagania z cyklu "ma być w podobnym wieku" bo 50-latek i 20-latek równie dobrze nadają się na ojców. Jeśli Twoim celem jest romantyczny związek, a założenie jest takie, że tylko rówieśnicy cię podniecają - szukaj rówieśnika, ale ceną może być właśnie rodzina i dzieci. Ideałów nie ma i zawsze z czegoś będzie trzeba zrezygnować - to samo zresztą dotyczy związek zawieranych w wieku 20 lat.

Gość gość
Niczego nie musze, ludzie maja tendencje do zycia zyciem innych i popadania w depresje dlatego ze inni zrobili/maja juz to czy tamto a my nie. Ja nikogo nie szukam, bo po prostu nie chce, jest mi z tym ok a kazdego kto sie glupio wymadrza splawiam od razu

Gość gość
To prawda, hehe desperaci. Mogli sobie kogoś poszukać za młodu. Księżniczki i dziwaki.

Gość gość
50-latek i 20-latek równie dobrze nadają się na ojców :D:D:D dziadek odprowadza wnuczkę do szkoły

i opiekuje się nią dobrze :), x gdy 20-letni GÓWNIARZ gra na kompie i sączy piwsko.

Gość gość
Co to znaczy MUSI???? Ja nic nie muszę, a kto chce sie wpieprzać do mojego zycia, może mnie pocałować tu (_._)

Gość gość
Póki zdechnie ze starości....

Gość gość
Ja mam satysfakcje ze zyje tak jak chce JA a nie moja rodzina czy znajomi. Opinie ludzi mam w dupie

Gość gość
Nic nie musi ;) a jak szuka na siłę w tym wieku to wyglada to komicznie, niech sobie oszczedzi wstydu.

Gość gość
Kto normalny szuka po 35? :D offerrmy życiowe bojace sie wlasnego cienia

Gość gość
U mlodego to jeszcze mozna zrozumiec ;)

Gość gość
Ja mam satysfakcje ze zyje tak jak chce JA a nie moja rodzina czy znajomi. Opinie ludzi mam w dupie x to się nazywa głos rozsądku ,a nie jakieś bzdurne wymysły i nagonka ,że jak do 25 roku sobie partnera nie znajdziesz to ejstes śmieciem,a po 35 roku zycia to juz same ochłapy zostaną.. każdy jest kowalem swojego życia,nie byłoby tylu zdrad i rozwodów jakby ludzie myśleli logicznie i nie poddawali się tej chorej ideologii ...trzeba żyć w zgodzie ze sobą,

Gość gość
Tak jest, ludzie sie dobieraja w pary do 25, po 35 wolni sa... nawet k****a nie chce wiedziec :D

Gość gość
no... dobierają do 25roku,,,,ta,,, a jak sobie pukną dziecko i pomieszkają razem,to ok 27 roku zycia już są po rozwodzie,w 80% przypadków a może i więcej

Gość gość
ci po 35 to jacys niepelnosprawni sa,majacy problemy z tworzeniem wiezi z innymi ludzmi.inna sprawa jesli ktos niechce i wybral takie zycie ale nie o nich jest ten temat chyba.

Gość gość
najwieksza beka z desperatow w tym wieku. byl czas kogos sobie poszukac....

Gość gość
siłą go wezmę ;)

Gość gość
Ostatnia szansa,stare rury,podryw wśród uchodźców,niedługo będą :-P

Gość gość
Może chce któraś mojego męża?Oddam w dobre ręce,bo mi się znudził.Trochę używany,ale całkiem jeszcze sprawny;-)