Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11gusia

pożyczka prywatna

Polecane posty

Gość 11gusia

witam, interesowalaby mnie pozyczka od osoby prywatnej bo niestety jestem w bik-u i zaden bank nie udzieli mi kredytu:( chwilowki typu vivus vonga itp odpadaja bo tego typu pozyczki nie dadza mi za pierwszym razem 10 000 zł.. oddam 13 000. potrzebuje pieniedzy zeby wyjsc z mezem na czysto i mieć jedną ratę do spłaty..

Rozumiem, że pieniądze oddasz po miesiącu :D, x bo takie odsetki obowiązują przy "prywatnych" pożyczkach :P.

Gość 11gusia
nie, nie po miesiącu.. płaciłabym co mc ratę..

Gość 11gusia
jeżeli jest ktoś kto poważnie potraktuje moje zapytanie to proszę o kontakt. w tej chwili wykanczaja nas płatnosci i inne zobowiazania - tu 200 tam 100 tam, jeszcze 150 i wolelibyśmy miec jedno zobowiazanie a nie 3.. zobowiazania o ktorych pisze są niskie i chcielibysmy je posplacac.. wiadomo ze osoba bądz bank ktory pozycza musi na tym zarobic dlatego tez chce oddac z jakims procentem.

Czyli co miesiąc 4 tysiące ? x Odsetki przy "prywatnych" pożyczkach wynoszą 1% DZIENNIE. x 30% rocznie, które proponujesz, to mniej od kosztów kredytu w banku, po uwzględnieniu wszystkich opłat i ubezpieczenia kredytu. x Chyba zupełnego idioty szukasz. x W PROVIDENCIE płacisz 100% za pól roku. x Jak masz kilka kredytów i tylko przeszkadza Ci ich rozdrobnienie, to zrób konsolidację :P. x Jak jesteś w big-u, tzn. że kredytów nie spłacasz i tego nowego też spłacić zamiaru nie masz.

Gość 11gusia
nie, nie szukam idioty tylko osoby ktora ma mozliwosc pozyczenia mi okreslonej kwoty i zarobienia przy tym 3 tys. szczerze to nie znam sie za bardzo na tych oprocentowaniach itp dlatego napisalam wprost ze chce pozyczyc 10 000 zł a oddam 13 000. to wszystko a jesli juz by sie znalazla taka osoba to bede myslec o szczegolach.

Gość 11gusia
2 lata..

Gość 11gusia
spoko smacznego

Jeżeli rzeczywiście nie rozumiesz, o co chodzi, to wyjaśnię Ci, że np. ja płaciłem 30% ROCZNIE odsetek ludziom, którzy zainwestowali swoje oszczędności, w mój biznes :). I miałem 100% wiarygodności oraz kilkunastokrotne zabezpieczenie w towarze, na każdą pożyczoną złotówkę. x Rozumiem, że Ty chcesz zabezpieczyć tą pożyczkę hipoteką swojego mieszkania ?