Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kreska testowa w innym miejscu

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Rano zrobiłam test ciążowy. Kreska kontrolna jest oczywiście piękna purpurowa. Drugiej kreski nie zobaczyłam. To było rano,. gdy szykowalam sie do pracy. Test wrzuciłam do torby i pojechałam do pracy. Coś mnie tknęło i test rozpięłam i wyjęłam sam ten paseczek i ku mojemu zdziwieniu , tam była druga kreska, co prawda nie tak ciemna i gruba jak kontrolna, ale oczywiscie jest i nie jest to cień cienia. Proszę o poradę , czy wynik takiego testu liczy się? Czy kreska testowa może być delikatnie przesunięta ? Jest to mój 22 dc, a miesiączkę przewiduję w 28 dc. Test był wysokiej czułości.

Gość gość
zrób test jeszcze raz, w dniu spodziewanej miesiączki... Nie przeginaj. Tak ci już na głowę rzuciło, że aż testy rozmontowywujesz, żeby sobie nadzieję zrobić?

Gość gość
Test jest ważny przez kilka minut. Czyli musisz powtórzyć jutro. A najlepiej zrob bete. Raczej kreska nie może być przesunięta, pewnie felerny test

Gość gość
Z lupą patrzylas może jeszcze.. Test wskazuje ciążę prawie od razu od nasikania... Poza tym kreska ma się pojawić w wyznaczonym miejscu, a nie obok

Gość gość
O boże święty :) Przecież wiem, że test odczytuje się 5 minut po nasikaniu, nie pozniej. Tyle ze ta kreska lekko przesunięta na krawędzi obudowy i paska, mogła byc od razu, ale jej nie zauwazylam.

Gość gość
to najlepiej zrób betę dla pewności ;) życzę powodzenia :)

Gość gość
dziekuje:)