Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiiaa

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość kassiiaa

Jestesmy z moim chlopakiem 2 lata, ale rok temu gdy razem zamieszkaliśmy przypadkiem weszłam w historie jego komputera ( szukalam piosenki, ktora kilka dni wstecz sobie puscilam ) i zobaczyłam ze dużo razy przegladal portal fotka.pl i to wtedy gdy jeszcze nie mieszkaliśmy razem. Wtedy dość często nie mogliśmy sie widywać woec rozmawialismy na Skype, czasami tematy schodzily bardziej w te ostrzejsze.. Skojarzylam ze gdy rozmawialiśmy "ostrzej" on wtedy siedział na profilu tych dziewczyn z fotki. Bylo mi smutno, ze wolal patrzec na te dziewczyny Niz na mnie no ale przeprosił mnie i juz nigdy do tego nie wracaliśmy. Dodam ze kiedys miałam mężczyznę, który byl ze mną a umawial sie z dziewczynami z fotka.pl na seks. Dlatego jestem bardzo zrażona do tego profilu. Dzisiaj w żartach powiedziałam do mojego chłopaka -" no pokaz z kim mnie tam zdradzasz w tym telefonie" a on właśnie byl w historii i próbował usunąć to co się w niej znajdowalo a w szczególności profile kobiet z fotka.pl. Jeden adres strony byl zatytułowany "najseksowniejsze kobiety z fotka.pl" no i bylo pelno tego w tej historii. Co mam myśleć o tym? Troszkę mi smutno, bo nie czuje sie juz tak atrakcyjna myslac o tym ze on ogląda setki profili z fotki.

Gość aktualna
Kasiu, wcale nie przesadzasz... nie wiem jakimi obdarzacie się relacjami, ale myślę, że jeśli on wciaż ogląda to powiedz mu, że ty też zaczniesz... włączaj sobie profile jakichś przystojniaków i zostawiaj przypadkiem telefon aby zauważył. Jeśli jest na tyle ogarnięty to przestanie to robić bo poczuje się wtedy jak ty sama. Daj znać co z tego wyszło :) Pozdrawiam

Gość kassiiaa
Wiesz, nasze relacje sa bardzo dobre. Nie jestesmy o nic zazdrosni, bo sobie ufamy. Zachowujemy sie jak para dobrych przyjaciol. Nie wiem czy potrafię tak zrobić jak on. Nie jestem msciwa hehe :)