Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy napisac do potencjalnej kochanki męża?

Polecane posty

Gość gość
aha o facetach nie mam lepszego zdania,już pisałam że za fiutem pójdą wszędzie

Gość gość
16:55 - ty powiedz temu, który "startuje", że ten "start" będzie dla niego bolesny jak dowie się żona/konkubina, a nie zawracasz głowę o Matce Teresie :P

Gość gość
"gość dziś napisz babie, żeby odczepiła się od twojego męża, bo jak nie, to jej ryj kwasem oblejesz. I nie bój się, że z tym listem pójdzie na policję, a jeśli nawet pójdzie, to powiesz policji, że ten list napisałaś w desperacji i nic ci nie zrobią. " X X Takie psycholki jak ty powinno się gdzieś zamykać, nie powinnas mieć NIGDY męża ani tym bardziej dziecka

Gość gość facet
A co w yscie sie tak uwziely na tych facetow ?!? Ja bylem 15 lat w zwiazku z czego 7 po slubie.Mamy male dziecko.Nie pije...tylko okazjonalnie, nie pale, nie cpam, pracowalem zeby zapewnic jej byt I zawsze miala u mnie okazanie czulosci, rozmowe, wsparcie...nigdy jej nie zdradzilem I zawsze bylem szczery...I co zrobila??? Znalazla sobie innego!!! I co teraz mam mowic ze wszystkie babu to qrwy I materialistki I wogole??? Nie zamierzam.Nie mowie ze zawsze bylo kolorowo jak to w zwiazkach wzloty I upadki ale dawalismy rade...wiec nie kazdy facet mysli fiutem!!! Sa tacy dla ktorych rodzina to swietosc!!! I koniec...wiec nie obrazajcie nas!!! Do autorki...nie pisz nic do niej! Powiedz mezowi ze zyczysz sobie by przestal z nia pisac jak nie chce pokazywac wiadomosci. Niech zerwie kontakt.Zobaczysz jak zareaguje.Jezeli jestes konkretna babka a mysle ze jestes po tym co pisalas ze jestescie mlodzi I jak cos to mozecie sie rozejsc I ulozyc sobie zycie znowu to bedziesz wiedziala jak to rozegrac.Podoba mi sie twoje zdrowe myslenie-nic na sile ;) a wiec jak masz zdrowe myslenie to nie pisz do jakiejs tam laski tylko zalatwiaj z mezem.Pamietaj ze to ty masz byc na pierwszym miejscu ;)