Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie reklamy nationale nederlanden z tymi sukami, a was ?

Polecane posty

Gość gość

jedna suka wytautuwana femina ktora mowi, ze szpecenie się to jej sprawa, a druga suka mowi ze za 10 lat sie pewnie powaznie zakocha, skonczy studia a ty tato bedziesz narzekal x k***a ale mnie denerwują te reklamy, zalosne są

Gość juzekmarmolada
mnie tez w*****a, szczególnie jak wysila sie na język młodzieżowy i używa sformułowania "najlepszy dziadek ever" .

Gość gość
Takie traktowanie rodziców jak zmurszałych ramoli przeszłoby w reklamie soku owocowego lub gumy balonowej a nie ubezpieczeń. Grupę docelową w ogóle ustalili?

Gość gość
Takie spoleczenstwo ze do nich tylko takie cos przemawia. Oni juz dobrze zbadali co sie oplaca wsadzac do takiej reklamy a co nie

Gość gość
Mi sie podoba ta z tatuazami

Gość gość
gorsze jest bgż z tą parą kretynów, media expert w radiu (prawie każdym, na rmf fm w sobote od 8 do 13 słyszłam ją 12 razy!!), golce i kredyt.... dużo tego ostatnio

Gość gość
to fakt, ostatnio tylko Kot w Tmobile trzyma poziom

Gość gość
Kurna a ten Kot to już zupełnie się stoczył. Czego to ludzie nie zrobią dla pieniędzy...pajac

Gość gość
Tez zdecydwoanie wole jak reklama jest robiona z jajem ale i szacunkiem dla innych, kot w reklamach jest swietny, ale np reklamy virgin mobile mam wrazenie ze juz podsmiewuja sie ze starszych osob...

Gość gość
to fakt, słabe te reklamy a do lemingowych hipsterów może trafią, pytanie czy hipstery słoiki mają telewizory w swoich wynajętych modnych dziuplach

Gość gość
a ja lubię Majewskiego w reklamach, Dorociński też ma klasę i w głupich reklamach nie gra.

Gość gość
Nie wiem do kogo ona ma przemawiać poza gówniarzami i korposzczurami na dorobku, czyli niewiele lepiej, ale podoba mi się :D