Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jak mieć na głowie piękną czuprynę?? Jestem załamana swoja!

Polecane posty

Gość gość

Już kilka razy zabierałam się za "pielęgnację włosów". Jakoś zawsze po 2-3 miesiącach rezygnowałam i powracałam do zwyklaka czyli zwykły szampon plus zwykła odżywka :O włosy mi wypadały i jakoś traciłam motywację, sądząc, że te wszystkie mazidła i tak nic nie dają. Na dzień dzisiejszy jestem załamana moimi włosami. Są cienkie, bez życia, pokryte wypłowiałym kasztanem (ostatnie farbowanie początek września, szamponetka z Mariona). Od kilku dni przed myciem nakładam olejek na skóre i włosy, kupiłam też maskę z kallosa. W planach mam podciąć końcówki tak z 5 cm i pofarbować henną khadi ciemny brąz. co dalej? jak dbac o te włosy by nie zostać łysą? Może jakieś suplementy, olejki?

Gość gość
Sprawdziłaś tarczycę?

Gość gość
Źle się do tego zabierasz. Nawet najdroższy szampon i najlepszy fryzjer nic nie zdziała, bo musisz zacząć przede wszystkim od swojego zdrowia i odżywiania. Zacznij od wewnątrz, potem dodaj sobie te odzywki i olejki. Polecam rycynowy na skóre głowy albo sese, heenare, brigraj.

Gość gość
nie wiem i nie rozumiem po co farbowania nic tak nie niszczy wlosa jak farba kup se olej lniany i codziennie masuj skalp najlepiej zostaw na noc a rano skalp umyj rada 2, obetnij to farbowane siano i pozwol rosnac wlosom bez farb i calego tego gofna dziekuje za uwage 🖐️