Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Madzia

Jak namówić mamę do nocowania u chłopaka ?

Polecane posty

Gość gość Madzia
No właśnie będzie.. :/

Gość gość Madzia
Nie, nie ona.. Ja.. Boże.. Czemu wszyscy o jednym.. Ja porprostu chce z nim spędzoć więcej czasu bo jak już pisałam mało się z nim widuj a teraz przez operacje będe jeszcze mniej..

Gość gość
Jesteś gowniara to matka cie pilnuje i krótko trzyma. I dobrze robi. Będziesz miała dużo czasu na wspólne mieszkanie. Teraz to powinnaś się uczyć i stać o dobra prace idiotko. A potem takie piszą na kafe " jestem w ciąży i nie mam kasy" bo jakos nie chce mi się wierzyć ze nic nie robicie a ty jesteś dziewicą.

Gość gość Madzia
Licz się troche ze słowami zanim zaczniesz kogoś obrażać. Jeżeli chodzi o utrzymanie to nie żyje wgl za pieniądze matki , utrzymuje się sama i ją praktycznie też.. Więc nie oceniaj jak nie znasz mojego życia. Może ja chce odpocząć i spędzić z nim troche czasu.. ;d

Gość gość
Jestes dorosla. Masz 19 lat. Sama piszesz, ze sama sie utrzymujesz i pomagasz przy tym matce. Chyba jednak czegos nie rozumiem. Ja zwyczajnie na Twoim miejscu nie pytalabym, nie prosila o pozwolenie tylko oznajmila bedac juz u chlopaka i telefonujac do matki, ze dzis nie wracasz na noc. Nic bym nie uzgadniala. Jestes niezalezna dorosla oaoba a nie 14 latka. Nie daj sobie matce wejsc na glowe. Poinformuj gdzie jestes i ze nie wrocisz zeby sie nie zamartwiala, ale nie pytaj o zgode. Po prostu to zrob.

Gość gość
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Większość osób w twoim wieku nawet nie pyta rodziców o zdani. Mi moi rodzice wleźli na głowę i teraz mam 25,lat i nadal nie mogę o niczym decydować mimo ze mam swoja rodzinę i nie mieszkam z nimi.

Gość gość Madzia
Niby mogla bym tak zrobić ale wtedy odrazu walizki i za drzwi. A mam jeszcz rodzeństwo kt9re chodzi do sql i nie moge ich tak zostawić.. :/

Gość gość
Idź otwórz ci/pę niech cię przeru/cha będziesz lepiej rozumieć życie

Gość gość
"Idź otwórz ci/pę niech cię przeru/cha będziesz lepiej rozumieć życie " ????? Słucham ??? Czy to tak ciężko jest zrozunieć że ja chce chociaż raz w życiu odpocząć.. Nie chce tam nocować żeby się z nim kochać.. Chce jeden raz położyć się normalnie spać, w ciszy , bez stachu i tak samo obudzić..

Gość gość Madzia
On jest jdynym co tak naprawde mnie tu trzym, co dodaje mi jakich kolwiek sił.. Ale nie mam go codziennie choć bym bardzo chciała..

Gość gość Madzia
"Idź otwórz ci/pę niech cię przeru/cha będziesz lepiej rozumieć życie " ????? Słucham ??? Czy to tak ciężko jest zrozunieć że ja chce chociaż raz w życiu odpocząć.. Nie chce tam nocować żeby się z nim kochać.. Chce jeden raz położyć się normalnie spać, w ciszy , bez stachu i tak samo obudzić.. I przy nim.. Bo mało się widujemy..