Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Madzia

Jak namówić mamę do nocowania u chłopaka ?

Polecane posty

Gość gość Madzia

Hej. Mam 19 lat ( w zasadzie kończę ) mój chłopak jest rok starszy. Jesteśmy razem 2,5 roku. Chciała bym u niego nocowac ale nie wiem jak ugadać matkę żeby się zgodziła.. :/ Jego rodzice nie mają nic przeciwko.

Gość 1111262626
nie zeby cos ale chyba za malo podalas wskazówek co do sytuaci w jakiej jesteście

Gość gość
Nwm masz 19 lat w końcu wiadomo chce pouzywac

Gość gość Madzia
Tu nie chodzi o żadne poużywanie... ;d Poprostu mieszkamy od siebie troche dalej i widujemy się tylko dwa razy w tyg w weekendy.. Teraz mnie czeka szpital i operacja kolana tez nb mogli spędzić ze sobą czasu.. A mi już brakuje normanej bliskości..

Gość gość
Dziwka bo chce zasnąć i obudzić się przy własnym chłopaku.. ?? Żenujące.. Dziwk to stoją na obwodnicy...

Gość gość
matka nie ma do ciebie zaufania? moze nie dałas jej wystarczjacych dowodów albo je straciłas?

Gość gość
a chłopak nie moze nocowac u ciebie? wtedy matka byłaby spokojniejsza.

Gość gość Madzia
No właśnie nie było takiej sytuacji żeby mogła stracić zaufanie.. Mojeg chlopaa też lubi, chwali go ciągle jak gada ze znajomymi itp. Ale uważa że to wstyd żeby dziewczyna spała u chlopaka, że co jego rodina pomyśli itp. U niego w dom czuje się lepiej jak u siebie szczerze mówiąć a matkaod zawsze trzyma nas jak w klatce.

Gość gość Madzia
Nie będzie chciał. On nie toleruje mojej matki.. :/

Gość gość
no to jak to jest, ona go lubi a on jej nie toleruje? oco kaman?

Gość gość
co rodzina pomysli? zorganizuj spotkanie rodzinne i juz mama bedzie luzniejsza

Gość gość Madzia
Nie lub jej ale zachowuje to dla nas. Jak musi z nią rozmawiać to jest miły ze względu na mnie.. Ale ogólnie to nie chętnie do mnie przychodzi kiedy ona jest.

Gość gość
chłopak musi sie przełamac i pokazac raz czy dwa, ze jak pobedzie z tobą u ciebie w domu , to nic sie nie wydarzy. matka nabierze zaufania.

Gość gość Madzia
Moja matka zna jego rodziców. Też nc do nich nie ma,nigdy sie źle nie wypowiedziała. Ale ja jestem z miasta a on ze wsi. Ona uważa że niby tam wszyscy o wszystkich gadają itp..

Gość gość
dlaczego jej nie lubi? nie rozumie mentalnosci starszego pokolenia?

Gość gość
"Ona uważa że niby tam wszyscy o wszystkich gadają " a sama rozmawia z kolezankami, eeehhhh

Gość gość Madzia
Tu trzeba by więcej opowiadać.. :/ Poprostu ja jestem z nim szczera, dużo wie co się działo w moim życiu itp dlatego tak.

Gość gość
widzę, ze chyba masz jakis żal do matki

Gość gość Madzia
A wiem że Tż źle by sie tu czuł (u mnie spać ).. I też nie chce go zmuszać na siłe.. :/

Gość gość Madzia
Można by tak powiedzieć. Chociaż i tak wszyscy mi gadają że jaestem dla niej za dobra..

Gość Sluzeporada
Probuj ja namowic. Powiedz ze ci zalezy na tym i bardzo chcesz

Gość gość
on bedzie czul sie zle, a ty bedziesz miec wyrzuty sumienia, wobec matki. zawsze bedzie nie tak. moze juz czas pogodzic sie z tym co sie stało, bo i tak nie cofniesz juz czasu. zacznij pracowac nad sobą a nie roztrząsac przeszłosc

Gość gość
kazde dziecko, chocby miał najgorszych rodziców, zawsze zrobi wszystko, zeby choc przez chwilę zdobyc miłosc rodzica. dlatego robisz tyle "dobrego" dla niej. matka ci zabrania, a ty nie sprzeciwiasz sie jej, bo bedziesz miec wyrzuty sumienia a przeciez chcesz dostac odrobinę miłosci z jej strony.

Gość gość Madzia
Pracować nad sobą.. Dzień w dzień ciężko pracuje bo nie mam innego wyjścia :) Spróbuje jeszcze z nią pogadać.. Teraz sama też dorwała jakiegoś faceta i widują się codziennie to może łatwiej będzie ją namówić..

Gość gość Madzia
"kazde dziecko, chocby miał najgorszych rodziców, zawsze zrobi wszystko, zeby choc przez chwilę zdobyc miłosc rodzica. dlatego robisz tyle "dobrego" dla niej. matka ci zabrania, a ty nie sprzeciwiasz sie jej, bo bedziesz miec wyrzuty sumienia a przeciez chcesz dostac odrobinę miłosci z jej strony." Tu masz rację. Ale słuchając innych też się czasami zastanawiam skąd ja to dla niej mam.. Ale matka to matka..

Gość gość
Z tego co tu czytam to wydaje mi sie że happy home to nie u ciebie. To serio bedzie mame obchodzilo jak nie wrócisz na noc do domu ???

Gość gość
Najpierw popytaj matkę kiedy otwiera się ci.pę i co siw w nia wkłada aby bezpicznie sie bzykać

Gość gość
Moze sama bedzie chciala i nie trzeba bedzie jej namawiac;D

Gość gość
Cytuję jeszcze raz temat: "Jak namówić mamę do nocowania u chłopaka ?" Chcesz namówić własną mamę by nocowała u chłopaka?