Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrzucajcie najbardziej zmysłowe, erotyczne utwory

Polecane posty

Uuu, temat się wypalił? Nie słuchamy??? Ja dziś piję JD i słucham... Ktoś lubi muzykę filmową? Zimmer, Sp. Horner, Badalamenti, Danna, Gregson Williams, Henson, Milli... I NASZ LORENC. Naprawdę nikt??????

Bardzo melancholijny ten utwór... Nie przypasowany do mojego obecnego nastroju. Zapodaj co innego :)

Mad_Dog dziś Oj to baaaardzo mi odpowiada piękne, chyba sobie to ściągnę :) "Słonko"- jak Ty ładnie do mnie mówisz :)

Jak zwykle fajną, klimatyczna muzę zapodajesz Dogu :) Ja się trochę zawiesiłam, zahipnotyzowałam tym Cinematicem ...

Do Cinematica wrócimy. Muzyka jest z filmu przyrodniczego o flamingach. Cała ścieżka jest cudowna. Oprócz tego mają w dorobku parę płyt. Szkoda, że ich twórczość jest... hmm... niszowa. Obiecuję, że posłuchamy... :D:D:D prawie we dwoje, przy świetle prawie księżyca:D:D:D:D

Gość gość
Czyli to temat zamknięty?

Z filmu przyrodniczego, serio? No patrz, jak byłam małą dziewczynką, to uwielbiałam oglądać filmy przyrodnicze, bardziej niż bajki hy hy :D Ach wyczułam ten klimat...przepiękne zdjęcia tych ptaków biegnących po wodzie...trzymam Cię za słowo, że jeszcze wrócimy do Cinematica ;)

Ja nie mam co pić :( Myślałam, ze mam w lodówce jedno piwo, ale się przeliczyłam, a do sklepu już mi się nie chce iść... Na szczęście ładniutą muzyczkę zapodajesz.Ja niestety nic nie zapodam, bo nie wiem co, ale posłucham, co kto wrzuca ;) Ten Marillion spoko, przesłuchałam do końca :)